FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bluemania
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bluemania » 19 apr 2013, 22:34

Kaže Amar na onom klipu, u vezi navijaca Želje - parafraziram sad "A kad ce doci ako sad nece :?: " covjek na pitanje ,odgovori pitanjem.... kakav šamar :oops:
Prozva nas Šef ko zadnje levate, covjek se za nas crveni pred kamerama.
Klub se bori za duplu krunu jebote kralj, a nas nema ni 3 hiljada na utakmici :oops: :oops: stidimo se i zavucimo se u mišije rupe zauvijek....a prava istina je: Nismo mi (ovako kakvi jesmo) ni zaslužili ovakog Želju i tim koji juriša na Duplu....ne znam koji se q nazivamo uopšte navijacima Želje.

denisov

Post Postao/la denisov » 19 apr 2013, 22:42

Anonimac je napisao/la:Sviju mi, sramota je ne otić´, poslije ovolikog truda koji svi ulažu. Mislim da ima preko 20 videa na YouTube koji najvljuju narednu utakmicu. Slika ima, ne zna im se broj a i bar jedno 20 Željinih stranica (koje ja znam) na facebook-u cijelu sedmicu pozivaju raju na utakmicu. Fkt, ko ne ode a u mogućnosti je da ispoštuje ovolike napore Željine Armije, nek´ ga je stid!
svaka cast ,vidimo se na tekmi,svi na jug ali medju Robijaše,nadam se vrhunskoj utakmici a i jos boljoj atmosferi na obje strane pozdrav

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 19 apr 2013, 23:02

Ako nas bude 5 milja trebamo se nogom u guzicu nabijat. Ovo je realnost. :D

A sad ide nerealnost. :D Ja očekujem 8 hiljada, subota navečer, odličan termin, bit će vedra i topla noć...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2013, 23:06

Trequartista je napisao/la:Ako nas bude 5 milja trebamo se nogom u guzicu nabijat. Ovo je realnost. :D

A sad ide nerealnost. :D Ja očekujem 8 hiljada, subota navečer, odličan termin, bit će vedra i topla noć...
Ista ta vedra topla noc za izaci u grad, prosetat ... itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 apr 2013, 23:09

Elegant je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Ako nas bude 5 milja trebamo se nogom u guzicu nabijat. Ovo je realnost. :D

pa ko voli Želju doci ce,ti sto vole setat nece doc ha ja :) ja zadovoljna 4-5 hiljada :) raja se nalozila pravo
Željeznicar za život cijeli !

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 19 apr 2013, 23:11

Elegant je napisao/la:

Svudje isti problemi, od grada do grada, od stadiona do stadiona.. Valjda raji pun **** ove nase lige, da li ce se to moci vise ikad ispraviti :?
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 apr 2013, 23:16

e kako me nervirate sa tom posjetom vise,pa doci ce ko hoce da dode,ne mozes ti nekoga natjerati,samo jadite zalostite se i onda ja pomislim da navijam za modricu pa nema ni 200 ljudi na stadionu,daj ba ljudi ohladite i uzivajte na +6 ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 19 apr 2013, 23:34

Sta god vi pisali mi imamo odlicnu podrsku ako uporedis sa svim ekipa na balkanu. Jedino jace posjete imaju Partizan, Zvezda iz srbije, a ove sezone samo Hajduk ima vecu posjetu od nas. Pisem u globalu, odnosno svaku tekmu. Ni jedna ekipa na balkanu nema da svaku tekmu bude od cetiri do pet hiljada u prosjeku.

Ako pogledate opet kakve oni imaju uslove, kakve igrace dovode mi smo odlicni. I ja sam svakako misljenja da bi na Grbavici trebalo skoro uvijek biti oko 8-9 hiljada, ali valjda ova danasnja djeca ne prati sport, nego idu po nekim zvjezdama i glupostima, ako nije to gledaju evropske ekipe i misle da su navijaci pa svrsavaju. Uglavnom svako svoj, ali u globalu nije to lose kako vi pisete.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 apr 2013, 23:51

Hocel vise svanuti subota.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 20 apr 2013, 00:04

Pošto nisam Željin navijač i nisam baš dovoljno informisan o igračima, ali poštujem ove konstantne uspjehe,
može li mi neko reci koliko godina ima ovaj mali Armin Hodžić ?
Mali me je oduševio i sa ovom relativno malom minutažom što dobija ... jednostavno po načinu hoda terenom vidi se da je veliki talenat i volio bih da ga Amar malo više forsira ...
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2013, 00:09

Da vidim ima li neko ovdje zainteresovan da pravimo zastavu, tj. da se "utalimo" koliko ko moze i da napravimo nesto mocno i da se na derbiju viori zastava na reflektoru, sto je po rijecima Dine P. izvodivo ??? Evo ja se javljam da prikupljam pare, skupim prijedloge i otvorim temu ili neku anketu za glasanje i da bude to neki nas doprinos...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2013, 00:10

Baja_Zvjerka je napisao/la:Da vidim ima li neko ovdje zainteresovan da pravimo zastavu, tj. da se "utalimo" koliko ko moze i da napravimo nesto mocno i da se na derbiju viori zastava na reflektoru, sto je po rijecima Dine P. izvodivo ??? Evo ja se javljam da prikupljam pare, skupim prijedloge i otvorim temu ili neku anketu za glasanje i da bude to neki nas doprinos...
Jel mislis kao ona sto je bila mismo zeljini zeljo je nas ili ..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2013, 00:14

Ne tolika, jer to je preskupa varijanta... Dino P. je objavio interesantan poziv navijacima za najbolje 4 zastave koje ce on licno postaviti na reflektore za derbi... Znaci posto to nije domen grupe TM87, mi forumasi bi mogli jednom biti korisni za razliku od konstantnog laprdanja po forumima...

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2013, 00:17

Odlicna ideja i na vrijeme se krenulo sa pripremama da derbi bude kao nekada kad se spavalo na grbavici noc prije utakmice.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2013, 00:23

BAS TAKO ! Nadam se da mozemo pokazati da volimo Zelju, evo ja na sebe preuzimam kompletnu organizaciju prikupljanja novca, pronalaska firme koja bi napravila zastavu odredjenih dimenzija, napravit cu anketu, ili na forumu ili negdje, pa da biramo neke od prijedloga koje mogu dati samo oni koju ucestvuju u akciji pa makar i sa 1KM, a kad bi se skupilo vise para to bi mogli proslijediti grupi TM87 koji bi svakako imali gdje potrositi visak para... Nas ovdje na forumu ima sigurno preko 200, kad bi samo 1KM davali to bi bila dobra suma, a siguran sam da skoro svi mozemo dati i 5x vise...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 apr 2013, 00:44

ficobahtic je napisao/la:
ciza je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -voditelja" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo mi se svidja pravo i ovo vam je strava stva,r svaka cast,orginalno,marketing vam je bas dobar ,od ovoga preko zeljo tv,ali to ne prati publika radi koje se sve to radi
samo ne znam kakva vas apatija drzi [b]ali mi se cini da je ovo malo uzalodno(bez nekog rezultata)[/b],ali ideja je ekstra
Sutra ces dobiti demant za ovo iznad jer nisi ni svjestan u kojoj mjeri je proradio inat kod armije Zeljinih navijaca i simpatizera, mnogi ce se iznenaditi sutrasnjom posjetom na Grbavici :!: Svi koji dodju ce uzivati u jos jednom spektaklu koji samo (cast svima ostalima) na Grbavici mozes dozivjeti !
pa veliku ste mobilizaciju napravili, red bio bio da bude dobra posjeta,samo sta predstavlja demant koja je to brojka koja se moze smatrat demanotom to je pitanje,moj post se odnosi u globalu ,ne za jednu utakmicu,ipak ekipa koja suverno vlada bh fudbalom zadnjih dvije,tri godine ima slabu posjetu

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 20 apr 2013, 01:08

evo podrska za zastavuu, moze se nesto skontat :D
1921

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 20 apr 2013, 01:09

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne tolika, jer to je preskupa varijanta... Dino P. je objavio interesantan poziv navijacima za najbolje 4 zastave koje ce on licno postaviti na reflektore za derbi... Znaci posto to nije domen grupe TM87, mi forumasi bi mogli jednom biti korisni za razliku od konstantnog laprdanja po forumima...

slika
kad smo već kod derbija, znam da je off ali samo da vas pitam da li će zaista derbi biti 8.5. (srijeda) i jel' to 100% termin bez mogućnosti kakve odgode za vikend?
Il club piu titolato al mondo!

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 20 apr 2013, 02:40

Hoče li biti tv prenos utakmice ?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 apr 2013, 02:42

Baske11 je napisao/la:Hoče li biti tv prenos utakmice ?
Hoce na BHT-u od 19.55 h...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, CentarsutNaClanak921, Levin, Redfire16 i 27 gostiju.