Prozva nas Šef ko zadnje levate, covjek se za nas crveni pred kamerama.
Klub se bori za duplu krunu jebote kralj, a nas nema ni 3 hiljada na utakmici

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
svaka cast ,vidimo se na tekmi,svi na jug ali medju Robijaše,nadam se vrhunskoj utakmici a i jos boljoj atmosferi na obje strane pozdravAnonimac je napisao/la:Sviju mi, sramota je ne otić´, poslije ovolikog truda koji svi ulažu. Mislim da ima preko 20 videa na YouTube koji najvljuju narednu utakmicu. Slika ima, ne zna im se broj a i bar jedno 20 Željinih stranica (koje ja znam) na facebook-u cijelu sedmicu pozivaju raju na utakmicu. Fkt, ko ne ode a u mogućnosti je da ispoštuje ovolike napore Željine Armije, nek´ ga je stid!
Ista ta vedra topla noc za izaci u grad, prosetat ... itd.Trequartista je napisao/la:Ako nas bude 5 milja trebamo se nogom u guzicu nabijat. Ovo je realnost.![]()
A sad ide nerealnost.Ja očekujem 8 hiljada, subota navečer, odličan termin, bit će vedra i topla noć...
pa ko voli Želju doci ce,ti sto vole setat nece doc ha jaElegant je napisao/la:Ista ta vedra topla noc za izaci u grad, prosetat ... itd.Trequartista je napisao/la:Ako nas bude 5 milja trebamo se nogom u guzicu nabijat. Ovo je realnost.![]()
A sad ide nerealnost.Ja očekujem 8 hiljada, subota navečer, odličan termin, bit će vedra i topla noć...
Svudje isti problemi, od grada do grada, od stadiona do stadiona.. Valjda raji pun **** ove nase lige, da li ce se to moci vise ikad ispravitiElegant je napisao/la:Ista ta vedra topla noc za izaci u grad, prosetat ... itd.Trequartista je napisao/la:Ako nas bude 5 milja trebamo se nogom u guzicu nabijat. Ovo je realnost.![]()
Jel mislis kao ona sto je bila mismo zeljini zeljo je nas ili ..Baja_Zvjerka je napisao/la:Da vidim ima li neko ovdje zainteresovan da pravimo zastavu, tj. da se "utalimo" koliko ko moze i da napravimo nesto mocno i da se na derbiju viori zastava na reflektoru, sto je po rijecima Dine P. izvodivo ??? Evo ja se javljam da prikupljam pare, skupim prijedloge i otvorim temu ili neku anketu za glasanje i da bude to neki nas doprinos...
pa veliku ste mobilizaciju napravili, red bio bio da bude dobra posjeta,samo sta predstavlja demant koja je to brojka koja se moze smatrat demanotom to je pitanje,moj post se odnosi u globalu ,ne za jednu utakmicu,ipak ekipa koja suverno vlada bh fudbalom zadnjih dvije,tri godine ima slabu posjetuficobahtic je napisao/la:Sutra ces dobiti demant za ovo iznad jer nisi ni svjestan u kojoj mjeri je proradio inat kod armije Zeljinih navijaca i simpatizera, mnogi ce se iznenaditi sutrasnjom posjetom na Grbaviciciza je napisao/la:ovo mi se svidja pravo i ovo vam je strava stva,r svaka cast,orginalno,marketing vam je bas dobar ,od ovoga preko zeljo tv,ali to ne prati publika radi koje se sve to radiipetm je napisao/la:Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -voditelja" onclick="window.open(this.href);return false;
samo ne znam kakva vas apatija drzi [b]ali mi se cini da je ovo malo uzalodno(bez nekog rezultata)[/b],ali ideja je ekstraSvi koji dodju ce uzivati u jos jednom spektaklu koji samo (cast svima ostalima) na Grbavici mozes dozivjeti !
kad smo već kod derbija, znam da je off ali samo da vas pitam da li će zaista derbi biti 8.5. (srijeda) i jel' to 100% termin bez mogućnosti kakve odgode za vikend?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne tolika, jer to je preskupa varijanta... Dino P. je objavio interesantan poziv navijacima za najbolje 4 zastave koje ce on licno postaviti na reflektore za derbi... Znaci posto to nije domen grupe TM87, mi forumasi bi mogli jednom biti korisni za razliku od konstantnog laprdanja po forumima...
Hoce na BHT-u od 19.55 h...Baske11 je napisao/la:Hoče li biti tv prenos utakmice ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, CentarsutNaClanak921, Levin, Redfire16 i 27 gostiju.