Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dobit ce karinu 1-0Effenberg je napisao/la:Eto dodje vam Austrija, sreca pa smotani pa primise od Finske jer kakvi su kilavi nikad 2 ne bi dali.
Argentina je bez Messija, zadnji put Boliviju dobili 2005e i igra se negdje na visokoj nadmorskoj mislim. Dosta timova ima problema s Bolivijancima nekakvi su tvrdi. Evo vidim live kvote izjednacene haman iznenadio sam se, nisam nista igrao danas a gotovo sigurno bi igrao na Argentinu.
Mislim da ce dobiti ipak na neke guzove.
Nije zar fakat da gube? Ja onako danas ne kladim se ali maloprije rovio po bet 365 razgledo malo kakvih ima dogadjaja i syeba se kad vidi ujednacene kvote, i otvorim tako kad provjeravam na flashscore i pogledam kretanje kvoti od 1.6 na Argentince kad su otvorene do 2.2 pred mec i live onda na 3 je kvota bila za dvicu u 15oj minuti moras znati da ce biti neko njesra.gambler1899 je napisao/la:dobit ce karinu 1-0Effenberg je napisao/la:Eto dodje vam Austrija, sreca pa smotani pa primise od Finske jer kakvi su kilavi nikad 2 ne bi dali.
Argentina je bez Messija, zadnji put Boliviju dobili 2005e i igra se negdje na visokoj nadmorskoj mislim. Dosta timova ima problema s Bolivijancima nekakvi su tvrdi. Evo vidim live kvote izjednacene haman iznenadio sam se, nisam nista igrao danas a gotovo sigurno bi igrao na Argentinu.
Mislim da ce dobiti ipak na neke guzove.![]()
nisam ni ja gledao te informacije jer sam za 5 min listic odigrao
Jest brate, odeš do te poslovnice i biće neka od radnica i računar i tu se registruješ, ona te upiše i to je to. Bonus legne navečer ili eventualno sutra ujutro. Meni nisu tražili ličnu, al' vidim da raja piše da traže, pa eto ponesi 'nije s goreg'.Sabinho je napisao/la:Raja sta znaci ovo "ko se registruje u kladionici na Pofalicima dobija cvaju"? Odnosno, nista online ne treba, vec samo otici tamo i regati se u toj kladionici? hvala unaprijed
hvala brate.LjumanM95 je napisao/la:Jest brate, odeš do te poslovnice i biće neka od radnica i računar i tu se registruješ, ona te upiše i to je to. Bonus legne navečer ili eventualno sutra ujutro. Meni nisu tražili ličnu, al' vidim da raja piše da traže, pa eto ponesi 'nije s goreg'.Sabinho je napisao/la:Raja sta znaci ovo "ko se registruje u kladionici na Pofalicima dobija cvaju"? Odnosno, nista online ne treba, vec samo otici tamo i regati se u toj kladionici? hvala unaprijed
Mozes i ti, upise te ona na poseban spisak i samo sto na taj racun kasnije dode cenerSabinho je napisao/la:hvala brate.LjumanM95 je napisao/la:Jest brate, odeš do te poslovnice i biće neka od radnica i računar i tu se registruješ, ona te upiše i to je to. Bonus legne navečer ili eventualno sutra ujutro. Meni nisu tražili ličnu, al' vidim da raja piše da traže, pa eto ponesi 'nije s goreg'.Sabinho je napisao/la:Raja sta znaci ovo "ko se registruje u kladionici na Pofalicima dobija cvaju"? Odnosno, nista online ne treba, vec samo otici tamo i regati se u toj kladionici? hvala unaprijedJa imam acc jbq sto znaci da se ja ne mogu regati, ali imam dva havera koji bi to ucinili za mene
![]()
Minimalan broj parova na tiketu mora biti 5, a minimalna kvota je 1,5. Ranije je bila 1,3, al' su smradovi i to povećali. Tako da u principu moraš biti bookmaker da obrneš išta.Sabinho je napisao/la:![]()
I samo jos recite koji su uslovi sa tim novcem? Moqu li naci kvotu 10 i staviti to pa isplatiti u slucaju eventualnoq dobitka?
Pogodis bar 5 parova, svaki sa bar 1,30 kvotom i mozes isplatiti, znaci teoretski ako imas i 50 kvotu, ako je svaki par bar 1,30 ideSabinho je napisao/la:[emoji38] [emoji38] I samo jos recite koji su uslovi sa tim novcem? Moqu li naci kvotu 10 i staviti to pa isplatiti u slucaju eventualnoq dobitka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.