FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2015, 19:23

miky_hz je napisao/la:Bit ce Baric vjerovatno spreman za derbi,mogao je on i ranije ali namjerno su ga stedili da bi odradio derbi i on i Alispahic vjerovatno ce biti u konkurenciji...najbitnije je da stoperi nisu dobili kartone :thumbup:
A ko su nam brate ti stoperi znal se .. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 maj 2015, 19:24

moj uzor-S.G je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:Hajmo sad se vratit na komentare u vrijeme kada je Uprava smijenila Kodru i postavila Uščuplića :) Koliko nas je tada podržalo to ? :) Jel' 5 % ? :) Haj'mo sad fino čestitat Upravi za genijalan potez :clap:
Kakvih 5% bolan ? Mozda 85%. Jer u tim utakmicama niti smo imali igre niti rezultata.
Doduse, i sada nemamo Bog zna neke igre ali barem pobjedjujemo. Celzi tako uzima titule godinama :D
Jarane,nisi u pravu.Psovalo se Upravi što mijenja Kodru.Pisalo se da je morao ostati do kraja sezone.Vrati se i čitaj komentare.Za jedinog krivca loših igara i rezultata imenovan je Ibraković.Neću da se prepirem jer nije ni bitno.Čestitke Upravi,svim ljudima u klubu,igračima i Dženi ! Prvi smo i tu ćemo i ostati ! :kralj:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 maj 2015, 19:26

Mrzim seronje, pesimiste i ove sto kvare pozitivu.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 maj 2015, 19:28

Head je napisao/la:Mrzim seronje, pesimiste i ove sto kvare pozitivu.
:thumbup:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 maj 2015, 19:29

momirpeh je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:Hajmo sad se vratit na komentare u vrijeme kada je Uprava smijenila Kodru i postavila Uščuplića :) Koliko nas je tada podržalo to ? :) Jel' 5 % ? :) Haj'mo sad fino čestitat Upravi za genijalan potez :clap:
Kakvih 5% bolan ? Mozda 85%. Jer u tim utakmicama niti smo imali igre niti rezultata.
Doduse, i sada nemamo Bog zna neke igre ali barem pobjedjujemo. Celzi tako uzima titule godinama :D
Jarane,nisi u pravu.Psovalo se Upravi što mijenja Kodru.Pisalo se da je morao ostati do kraja sezone.Vrati se i čitaj komentare.Za jedinog krivca loših igara i rezultata imenovan je Ibraković.Neću da se prepirem jer nije ni bitno.Čestitke Upravi,svim ljudima u klubu,igračima i Dženi ! Prvi smo i tu ćemo i ostati ! :kralj:
Drug, ovde ti je samo par likova protiv Dzene.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 maj 2015, 19:29

Petrović: Čestitam Sarajevu, osvojili su šampionsku titulu!
"Čestitam Sarajevu, mislim da su ovom pobjedom osvojili šamponsku titulu. Vjerovatno sam ja imao prvi priliku da im čestitam".

AMIN. :kralj:
U INAT SVIMA 1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 maj 2015, 19:30

valjda nas u subotu malo posluzi vrijeme :D

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2015, 19:31

Ajmoooooooooooooooo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 maj 2015, 19:32

Pobjeda protiv malenih znači 99% titula

HAJJDEEEEEEEEEEEEEEE
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2015, 19:37

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaa idemoooooooooooooo bracoooooooooooooooooooooo SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!!!!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 maj 2015, 19:41

slika

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 maj 2015, 19:42

Usitnilo je usitniloooo

Jos samo malo braco i gotovooooo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 maj 2015, 19:44

jos jedna pobjeda i titulaaaa :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Pyro is not a crime !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2015, 19:46

Kakva pobjeda, možda i ključna 3b koja su nam u mnogome olakšala ovaj predstojeći derbi, iako opet treba ostati na zemlji i pribran do zadnjeg kola, bez upisivanja bodova unaprijed jer smo pokazali da smo u tom psihičkom segmentu odlično pripremljeni obzirom da sav ovaj pritisak koji pozicija lidera nosi nije djelovao negativno na momke, nego upravo suprotno, a najveće zasluge za to nosi Dženo :clap:

Matej još jednom pokazao šta znači kvalitetan golman, i šta nam je uz tog napadača kojeg smo dobili u vidu Leona, i najviše nedostajalo u prvom dijelu sezone, tako da i odbrana odmah djeluje sigurnije, čak i ovakva odbrana, osakaćena povredama i suspenzijama. Cimi kako sezona odmiče, diže formu i pokazuje raskoš svog talenta i razlog zbog koga smo odbijali one punude za njega, jer bi mogao opravdati naša očekivanja i biti jedan od ključnih razloga za ovaj niz velikih pobjeda koji smo napravili i za ono što slijedi, uz spomenuti dvojac :cool:

Za vikend samo hrabro i pametno, uz podršku sa nikad punijih tribina siguran sam da će momci dati sve od sebe i da nas neće razočarati :thumbup:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 13 maj 2015, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 maj 2015, 19:49

Prođe ovo lakše nego što smo mislili, opet nas je malo sreca pogledala. Polako nam se vracaju svi oni kiksevi, gdje smo dominirali i zaslužili pobjedu, ali i to je fudbal. Pobjeda na veoma teškom gostovanju i ekipa koja pobjeđuje na snagu, što dovoljno govori koliko su se momci danas borili.

Slijede medvjedici, koji su pod velikom euforijom i veliki su optimisti za derbi koji slijedi. Nama je dovoljan i remi, ali FK Sarajevo ne poznaje takvu igru, nego svi u napad...
Das Ist Walter

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2015, 19:50

Jojjjj braco ne mogu da disem od uzbudjenja bgm svani suboto molim teeee da izadjemo na megdan mitomanimaaaaaa :pray:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2015, 19:50

U odnosu na prosli derbi kad se pogleda nasa ekipa i igracki kadar koji je poceo.

+Delac,i Benko
-Radovac

I mislim da promjenom Berberovic-Dupovac na stoperu nismo na gubitku kad pogledamo kako odbrana djeluje sa Dzemom na stoperu

Mislim da kad se pogleda ako budu ovi spremni ostali da ce ovo biti ipak boljih 11 nego li na proslom derbiju,gdje smo takodjer poceli bez Duljevica

Predaj se strumfe :guz:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 maj 2015, 19:51

MCMXLVI je napisao/la: Jarane,nisi u pravu.Psovalo se Upravi što mijenja Kodru.Pisalo se da je morao ostati do kraja sezone.Vrati se i čitaj komentare.Za jedinog krivca loših igara i rezultata imenovan je Ibraković.Neću da se prepirem jer nije ni bitno.Čestitke Upravi,svim ljudima u klubu,igračima i Dženi ! Prvi smo i tu ćemo i ostati ! :kralj:
Drug, ovde ti je samo par likova protiv Dzene.[/quote]
Nadam se da su isti ti imenovali Ibrakovica i za sve ove dobre rezultate i da ce taj covjek biti najodgovorniji ako Sarajevo osvoji titulu.
Samo da ne bude onda..
slika
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 maj 2015, 19:52

Niz se lagano nastavlja :opaopa: Iskreno bez 7-8 igraca ovo smo rutinski odradili .Sto se tice subote jaci smo za Benku i Alispahica ,Kallasija nema na derbiju ,Baric ima vrlo male sanse da odigra u subotu tekmu.Sacuvali smo Puzija i Tatka ,nadam se da Dzemi nije nista specijalno,a za desnog beka cemo vidjeti.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 13 maj 2015, 19:52

nemojte samo nikakve euforije,nema nishta gore od euforichnog pitara[WHITE SMILING FACE],prepustimo istu skretnicharima[WINKING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fera, JavierBosnia i 15 gostiju.