FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bluemania
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bluemania » 19 apr 2013, 15:16

pinki je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.
Na Grbavici igramo pod pritiskom i protiv Gradine, jer stoka sa tribina (citaj: bolesnici sa sjevera) odmah psuju igracima nakon prvog pogrešnog pasa.
To na mlade igrace automatski utice, jer kad neandetalac urlikne i pomene mu majku ili sestru- to u startu sjebe igraca.
Ako protivnik slucajno povede, onda je još gore. Kolicina dreka i psovki isfrustriranih pojedinaca se utrostruci. Nekima Željine tekme dođu kao ventil i da izbace sve ono što kod kuce pred ženom ne smiju.
Mnogo teže igramo na svom terenu, nego u gostima. Cak u gostima zabijamo i više golova.
Toga su svjesni u Čeliku i tu vrebaju svoju šansu.
Ovo ne treba dozvoliti ni slučajno do kraja sezone!
Znači niko nema pravo ovim momcima opsovati, zviždati i stvarati pritisak!
Pritisak se mora nametnuti gostujućim ekipama, a ne psovati našim čim naprave grešku!
Molim vas svi proširite raji, pogotovo sa sjevera da ne dozvole nikom psovke, nervozu i vrištanje na naše igrače!
Dajte da konačno stanemo iza svog kluba kako treba, jer nekad su svi protivnici padali redom kad je Željo napadao prema sjevernoj tribini na Grbavici, dajte da se to vrati, da naši ne strahuju kad krenu u dribling, nego da im mi budemo dodatna snaga!

SUTRA SVI K'O JEDAN!
:o do kraja sezone :o :shock: :shock:

Ma to ne treba NIKAKO i NIKAD :!: šta do kraja sezone samo, brate :?: ....nikad :!:
Ma to bi se trebalo odmah iste sekunde šamarati (i to bekendom, ono preko ruke) cim se opsuje našem igracu.
Odmah mu razvaliti usta žvaljava i pogana.
Da smo imalo ozbiljni navijaci protjerali bi nogama te isfrustrirane paćenike koji svojim igracima psuje i jedva cekaju da pogriješe da imaju povoda i opravdanje za psovanje....a aplaudiraju gostima, ne zato što su oni bolji igraci o željinih, vec zato da se šatro pokaže kao objektivan.
Moramo poznavati psihologiju takvih kompleksaša.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 19 apr 2013, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 19 apr 2013, 15:17

tmtmtmtm je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:

Bogicevic, Smajic, Karic, Cutuk, Vasilic, Bukvic, Yoshida, Pehilj, Antolovic, Hodzic i Bekric.

Adilovic i Selimovic su potpisali nove kontrakte mescini sam procito ali niko o tom ne pise... Kvesic ima ugovor do zime i nadam se da ce i on produziti (logicno).
Od svih igraca bogicevica vasilica antolovica i bekrica ostaviti...mali armin ce napustiti vjerovatno klub jer ce otici na posudbu u jaci klub vjerovatno...

sto se tice smajica karica cutuka bukvica yoshide pehilja ----- nisu doprinijeli nikako uspjesima kluba i bolje je umjesto njih imati npr Bukvic ( KJOSEVSKI ), SMAJIC (BAJIC ) , YOSHIDA ( dovesti talentovanog juniora ili Hasanhodzic iz visocke bosne ) , PEHILJ ( Turkovic iz Travnika nase je dijete ako vec mora neko sjediti Adilu nek sjedi on ) pa imamo tu jos milion nase djece koju treba vratiti ako ce vec sjediti na klupi nek sjedi neko ko ima makar utakmica u nogama a ne ovi sve sto sam nabrojao pa nisu skupili 3 utakmice skupa....a na platnom su spisku....
Dje si Amare ,sta ima ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 apr 2013, 15:17

champions1921 je napisao/la:Nisam siguran kakva je situacija sa oporavkom igraca ali ja bih volio sutra vidjeti sledecih 11:

______________________Antolovic______________________

B.Colic________Kerla__________Bogicevic________Urdinov

____________Hasanovic___________Svraka_______________

Stanic__________________Bekric__________________E.Colic

______________________Adilovic________________________

Mislim da bi Bekric bio dosta ubojitiji na poluspicu, dok ova krila mogu poprilicno dobro odigrati i u defanzivi (bolje nego sto to mogu Selimovic i Bekric kada je na toj poziciji)..

p.s. U koliko je danasnji trening??
Ne igra Bekrić, Igraće Svraka na njegovom mjestu (ili Hodžić) a na Svrakinom mjestu Tomić, Stanić će lijevo, a Čolić ili Selimović desno...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 apr 2013, 15:19

bluemania je napisao/la:
pinki je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.
Na Grbavici igramo pod pritiskom i protiv Gradine, jer stoka sa tribina (citaj: bolesnici sa sjevera) odmah psuju igracima nakon prvog pogrešnog pasa.
To na mlade igrace automatski utice, jer kad neandetalac urlikne i pomene mu majku ili sestru- to u startu sjebe igraca.
Ako protivnik slucajno povede, onda je još gore. Kolicina dreka i psovki isfrustriranih pojedinaca se utrostruci. Nekima Željine tekme dođu kao ventil i da izbace sve ono što kod kuce pred ženom ne smiju.
Mnogo teže igramo na svom terenu, nego u gostima. Cak u gostima zabijamo i više golova.
Toga su svjesni u Čeliku i tu vrebaju svoju šansu.
Ovo ne treba dozvoliti ni slučajno do kraja sezone!
Znači niko nema pravo ovim momcima opsovati, zviždati i stvarati pritisak!
Pritisak se mora nametnuti gostujućim ekipama, a ne psovati našim čim naprave grešku!
Molim vas svi proširite raji, pogotovo sa sjevera da ne dozvole nikom psovke, nervozu i vrištanje na naše igrače!
Dajte da konačno stanemo iza svog kluba kako treba, jer nekad su svi protivnici padali redom kad je Željo napadao prema sjevernoj tribini na Grbavici, dajte da se to vrati, da naši ne strahuju kad krenu u dribling, nego da im mi budemo dodatna snaga!

SUTRA SVI K'O JEDAN!
:o do kraja sezone :o :shock: :shock:

Ma to ne treba NIKAKO i NIKAD :!: šta do kraja sezone samo, brate :?: ....nikad :!:
Ma bi se trebalo odmah iste sekunde šamarati (i to bekendom, ono preko ruke) cim se opsuje našem igracu.
Odmah mu razvaliti usta žvaljava i pogana.
Da smo imalo ozbiljni navijaci protjerali bi nogama te isfrustrirane paćenike koji svojim igracima psuje i jedva cekaju da pogriješe da imaju povoda i opravdanje za psovanje....a aplaudiraju gostima, ne zato što su oni bolji igraci o željinih, vec zato da se šatro pokaže kao objektivan.
Moramo poznavati psihologiju takvih kompleksaša.
Ma slažem se, ali je prioritet da se izgura ova tmurna i preteška sezona, a nadat se da će iduće biti mnogo lakše, sad se moramo svi uozbiljiti...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 apr 2013, 15:20

Znas li kad je trening??
BUDI ŽELJO !!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 apr 2013, 15:26

champions1921 je napisao/la:Znas li kad je trening??
Sinoć je bio oko petice, ne znam za danas

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 19 apr 2013, 15:27

Meni je dovoljno da na treningu vidim Amara covjeka zvanog žvaku neko ostatak ekipe , jer znam da ce tesko tatu Osima da izdominiraju :lol: :lol:

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 19 apr 2013, 15:38

eo marijan

http://www.facetv.ba/component/content/ ... kcije.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 apr 2013, 15:44

Najava: Željezničar - Čelik; ADIS HADŽIĆ

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 19 apr 2013, 15:52

Evo od mene malo Bekriceve statistike u dresu Zeljeznicara :

Sezona 2008/2009- 15 utakmica , 5 golova , 2 zuta kartona u svega 1.350 minuta
Sezona 2009/2010- 29 utakmica, 13 golova, 14 asistencija, 1 zuti karton u 2.513 minuta ;)
Sezona 2011/2012- 13 utakmica,5 golova, 5 asistencija,1 zuti u 957 minuta
Sezona 2012/2013- 14 utakmica, 3 gola,3 zuta,1 crveni, u 980 minuta :?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 apr 2013, 15:58

Ove godine tesko igramo u ligi, ali zato cemo u ligi prvaka da zablistamo... ko da gledam

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 apr 2013, 16:13

nime_tm87 je napisao/la:Ove godine tesko igramo u ligi, ali zato cemo u ligi prvaka da zablistamo... ko da gledam
Sto se lige prvaka tice,ocekujem tek za neke 3 godine da nesto napravimo.Ove godine mozemo nesto napraviti jedino da nas neka luda sreca pomazi,u suprotnom ne ocekujem nista.Nazalost.Ali doci ce nase vrijeme.Samo lakapo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 apr 2013, 16:54

Ne znam sastav koji će konkurisati za ovu utakmicu. Znam golmana i centarfora i znam da će Stanić igrati 'nešto'
:mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 19 apr 2013, 17:15

fedeltafrotta je napisao/la:
Ne znam sastav koji će konkurisati za ovu utakmicu. Znam golmana i centarfora i znam da će Stanić igrati 'nešto'
8-) :D :ugeek: :mrgreen:
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 apr 2013, 18:11

Siguran je i desni bek :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 apr 2013, 18:22

Elki je napisao/la:
8-) :D :ugeek: :mrgreen:
logično :mrgreen:

lijepo izgledaju ove najave poznatih, svaka čast ekipi koja to radi :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 apr 2013, 19:12

Evo, nek' se nešto dešava! ;)

THE MANIACS, navijanje - FK ŽELJEZNIČAR-NK Dinamo - sezona 1988/1989

[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 19 apr 2013, 19:15

Danas sa Adilovicem na dzumi u istom safuu u Hrasnom :D
1921

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 apr 2013, 19:17

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve rečeno!
Momci, Amar, svi oko ovog tima to zaslužuju!
Trebamo im sad k'o nikad!

''Pozivam naše sjajne navijače da dođu u što većem broju na Grbavicu sutra u 20 sati i pomognu nam da dođemo do još jedne pobjede. Svi znamo koliko nam znači njihova podrška i da je dosta lakše igrati kada su oni tu.Mi ćemo dati sve od sebe na terenu da opravdamo njihova očekivanja i ostvarmo novu pobjedu'' izjavio je reprezentativac BiH i jedan od najboljih igrača Željezničara Muamer Svraka.
Zadnja izmjena: pinki, dana/u 19 apr 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 apr 2013, 19:22

Rekao sam vam, zasjedala disciplinska komisija NSBiH, Miličeviću četiri utakmice! (za start nad Zolom)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... eta/103094
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 19 apr 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lokomotifa i 31 gost.