PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo da porucim kokainu, braticu ponesi vazelin da te ne libo 

Auuu brajto, haman te polako ali sigurno savladasestiglic je napisao/la:Samo da porucim kokainu, braticu ponesi vazelin da te ne libo

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jel je dobra roba, nigdje nikog 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A motorka?Bolanos je napisao/la:WtfEvolution87 je napisao/la:
da se prisjetimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva je ovo sabanija i gdje obitavaju
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:A motorka?Bolanos je napisao/la:WtfEvolution87 je napisao/la:
da se prisjetimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva je ovo sabanija i gdje obitavaju
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Malo Sladja, malo ZorkaBolanos je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
A motorka?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo trupci i motorka
popije se vise koja
eto, dje je snaga moja

DRUG NEBI TI PUNCA
hahahahaha plač.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa dje si ti droljo ofucana mostarska? Jesil kupio od krmka kedera? Eno ga prehladjen od gazanja po Radobolji, od hvatanja klijencica. Kada sam mu vidio postCocaine je napisao/la:Pa gdje si ti qurvo džuturumskaProbisvjet je napisao/la:

I nemoj mu zaboraviti odnijeti aminopirin.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 26 jan 2016, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.
E, čuj drolja ofucana. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako ti nije lijepo ovdje, otvori temu pepucavanje.dell21 je napisao/la:Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A vi se nastavite vrijedati kao uličariProbisvjet je napisao/la:Ako ti nije lijepo ovdje, otvori temu pepucavanje.dell21 je napisao/la:Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.

-
- Kontakt:
Digao ruke do Cardiffa, zato je kupio Sarajevostiglic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/trener- ... eje/182681
Daiđa je za nadrealista![]()
![]()

Životni saputnik! 1921
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovako mi tepamo jedan drugom.dell21 je napisao/la:A vi se nastavite vrijedati kao uličariProbisvjet je napisao/la:Ako ti nije lijepo ovdje, otvori temu pepucavanje.dell21 je napisao/la:Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.![]()
, lijep odgoj
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Za koga navijas dell, nisam upratio?dell21 je napisao/la:Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.
goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja volim zelju za njega sve.......rigotina je napisao/la:Za koga navijas dell, nisam upratio?dell21 je napisao/la:Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Aj dimi odavdedell21 je napisao/la:Ja volim zelju za njega sve.......rigotina je napisao/la:Za koga navijas dell, nisam upratio?dell21 je napisao/la:Ako je tema pepucavanje nije vrijedanje, dajte da se nasmijemo ccc.
goveđigulašmajka
Znaci tuzlaci i mostarci , vasa tema hahah.
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dobro si mu rekao.rigotina je napisao/la:Aj dimi odavdedell21 je napisao/la:Ja volim zelju za njega sve.......rigotina je napisao/la: Za koga navijas dell, nisam upratio?

Drago mi je da si se opravio! Jel ti djuturum pastrmka donio sirce?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.