Huligan drzi igraca za nogu. Toliko o vasoj prici

Povijest grada Mostara je takva da je prirodno da petokraka i ljiljani uvijek budu jedno pored drugog na Red Army tribini, a to za tursku majicu ne vidim problem, crvena majica, crven je i Velež, ne znam bili se zalili da je obukao majicu sa austrijskom zastavomSarajlijc@ je napisao/la:RA su malo smjesni ispali ne kontam cemu onaj lik sa majicom na kojoj je turska zastava , onda na ogradi ljiljani , pa petokraka
Pa problem je zato sto Turci su bili okupatori Bosne. I paktovanje sa njima je izdaja.Bliss je napisao/la:Povijest grada Mostara je takva da je prirodno da petokraka i ljiljani uvijek budu jedno pored drugog na Red Army tribini, a to za tursku majicu ne vidim problem, crvena majica, crven je i Velež, ne znam bili se zalili da je obukao majicu sa austrijskom zastavomSarajlijc@ je napisao/la:RA su malo smjesni ispali ne kontam cemu onaj lik sa majicom na kojoj je turska zastava , onda na ogradi ljiljani , pa petokraka
Ma odlicna kazna najvise radi ovih 5 utakmica bez publikeMaestro^^ je napisao/la:Zrinjski 5 meceva bez publike i 10.000 KM![]()
Ocekivao sam da ce ih vise novcano kazniti , ali eto , sta je tu je
Vjeruj brato da je stari savez dobili bi 2 utakmice bez publike i 4000 maraka naravno mislim na zrinjski,makar ovi iz komiteta radi expresno da su oni stari klocevi ovo bi se otezalo sedmicama ovo je dobro za nase uvjete .vm22 je napisao/la:mogli su komotno dobiti 20.000... Kad mi vec dobijemo 4.000 za yebeni topovski udar...
ma dobro je i ovo... bas kao sto kazes, da je stari savez otezalo bi se mjesecima i opet nista nebi dobiliAdnel je napisao/la:Vjeruj brato da je stari savez dobili bi 2 utakmice bez publike i 4000 maraka naravno mislim na zrinjski,makar ovi iz komiteta radi expresno da su oni stari klocevi ovo bi se otezalo sedmicama ovo je dobro za nase uvjete .vm22 je napisao/la:mogli su komotno dobiti 20.000... Kad mi vec dobijemo 4.000 za yebeni topovski udar...
shaman7 je napisao/la:Ako u kupu Red Army uleti u teren i bude registrovano 0:3 za Zirnjski, pucaju se penali na neutralnom terenu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.