Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RiNo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RiNo » 21 jan 2011, 02:27

Rizah je napisao/la:Kakav klub takvi i navijači.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -28003999/
100% sportski i krajnje opušten potpis

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 jan 2011, 02:51

majestic24 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Majesticu je obrisan 1 post, sad ih ima 6999, nadam se da će se barem radi toga vratiti
Vratit cu se na forum samo zbog ovih balavaca/bavaraca il kako god. Lako im se praviti pametnim kad pola moderatora navija za Bayern. Danas onaj roy_makay "spustio" haxonji s onim golom robena a ja im odmah vratio s finalom LP i odmah mi pussy obrisale taj post a sto njegovi Bavarci provociraju na ovoj temi to je ok.I zbog svega toga "I AM BACK"
Toooo :twisted: :twisted:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 jan 2011, 09:24

Ted Mosby je napisao/la:Majesticu je obrisan 1 post, sad ih ima 6999, nadam se da će se barem radi toga vratiti
Vratit cu se na forum samo zbog ovih balavaca/bavaraca il kako god. Lako im se praviti pametnim kad pola moderatora navija za Bayern. Danas onaj roy_makay "spustio" haxonji s onim golom robena a ja im odmah vratio s finalom LP i odmah mi pussy obrisale taj post a sto njegovi Bavarci provociraju na ovoj temi to je ok.I zbog svega toga "I AM BACK"
čime se vi (mi) bavite(mo) :oops:

ne znam da li je iko spomenuo da je Macheda zabio i prvi go' za Sampu u kupu protiv Udinese-a ;)
Manchester United could see as many as TEN senior players leave at the end of the season.

The Times says United will begin new contract talks with several players in the coming weeks, with six becoming free agents in June. A further 10 players have less than 18 months left on their current deals.

Edwin van der Sar is expected to announce his retirement, while injury-plagued Owen Hargreaves is among those coming off contract.

Michael Owen and Gary Neville will not be offered new terms, while goalkeeper Tomasz Kuszczak and defender Wes Brown are considering their futures.

The futures of Ritchie de Laet and Darron Gibson are also not set in stone - and Patrice Evra is still to be nailed down to a new deal.

Ryan Giggs and Paul Scholes are also yet to be secured to new contracts, with their current agreements expiring in June.
od svih pobrojanih mislim da je Kuszczak zaslužio da ga se oproba kao prvog golmana,Brown takođe.Momak je popravio igru i podigao je na veći nivo(koliko on ustvari maximalno i može) nikad nije pravio problem oko sjedenja na klupi a kada zatreba obično dobro i odigra. De Laet-a bi mogli potpisati pa opet na posudbu uz to da on već sad može biti zamjena Evri ili Fabiu tako da ne bi valjalo ostati i bez njega i bez Evre mada opet ni ne sumnjam u ostanak Patrice-a ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 21 jan 2011, 10:10

Ja mislim da ce Kuszczak sljedece sezone bii prvi golman,jer ne vidim nikakve razlike izmedu Kuszczaka i Van Der Sara osim tog sto je Van Der Sar iskusniji,ali u ovakviim godinama su isti....valjda. :roll:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 jan 2011, 10:30

Vraćaš se u borbu za pravdu, jel? :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 21 jan 2011, 11:08

Kad tebe nema ova tema nije ista,nekako ima neka praznina ;) Hvala sto si se vratio :!:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jan 2011, 11:18

Ma nemogu covjece bez foruma..ona 3 dana sto nisam pisao bio sam gotovo poludio. Udjem na forum i citam sta pisete a prsti neamju mira,tipkaju i van tastature.

Ima li govora o kakvim pojacanjima. Sta je bilo u vezi Lassa??

I da,sta se nes spominje Ramos u kontekstu Manchester Uniteda?? Neznam sta ce nam on sada
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 21 jan 2011, 11:19

Manchester United - Birmingham City Preview: Rafael Da Silva Suspended While Blues Continue Without Scott Dann
By Matt Monaghan

Manchester United

Rafael da Silva's sending off in last weekend's 0-0 draw with Tottenham Hotspur has depleted manager Sir Alex Ferguson's options at right-back. John O'Shea should be back in contention, however, after he featured in the reserves mid-week 8-0 Manchester Senior Cup rout against Bury.

Paul Scholes also returned in that match and could be promoted back to the first team after he overcame a groin injury. Gabriel Obertan will be hopeful his 12-minute hat-trick will be rewarded with a space on the substitute's bench.

Winger Antonio Valencia remains pencilled in for a February return from his leg break and ankle fracture. Owen Hargreaves is still out of action with a hamstring tear.

Possible starting XI: Van der Sar; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Scholes, Giggs; Rooney, Berbatov.

Birmingham City

Boss Alex McLeish will be without Scott Dann after he confirmed the centre-back is expected to miss the rest of the season with a hamstring tear that requires surgery. Liam Ridgewell will continue to be shuffled inside from left-back.

Attacker James McFadden is still a month away from a return following damage to his knee ligaments earlier in the season. Young Spanish midfielder Enric Valles is sidelined until March with an ankle knock.

Right-winger Sebastian Larsson is unlikely to feature as he is believed to be poised to sign for Blackburn Rovers. Back-up striker Marcus Bent has already departed to Sheffield United on loan.

Possible starting XI: Foster; Carr, Johnson, Ridgewell, Murphy; Bentley, Gardner, Hleb, Ferguson, Bowyer; Jerome.

Home comforts

United may be top of the Premier League pile but it is only their home form that has put them in pole position. Last Saturday's 0-0 draw saw an eighth away stalemate of a 'Jekyll and Hyde' season which has seen them an all together more deadly presence at Old Trafford.

Bar West Bromwich Albion's 2-2 draw in October, all other opponents have been vanquished. Ferguson will be hopeful a Midlands side doesn't throw another spanner in the work this weekend.

New Year, no change

What a difference a year makes; At the end of January 2010, Birmingham sat in a comfortable eighth place on 33 points. Now, the pressure has been cranked up after a return of just 23 points has them flirting with relegation in 16th.

After a typically solid start to the campaign, Birmingham have claimed just a solitary victory against Blackpool in their last six games. A repeat of the 1-1 home draw against United during this spell will represent a high point in a period to forget for McLeish.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 21 jan 2011, 12:34

Od ovih 10 sto ce biti slobodni na kraju sezone vjerujem da cemo 100% ostaviti Kuzcaka,Scholesa,Giggsa i Evru,te vrlo vjerovatno de Laeta.Vidio sam nesto u tom momku,jako je dobar u defanzivi,mogao bi biti nesto tipa Shea jer sam ga gledao par utakmica na bekovima i to na obje strane kao i u sredini odbrane.Brown je nesto kao nase dijete al ga ja ne volim pa ga ne bi volio gledati u dresu Uniteda i sljedece sezone.Gibson mi je izuzetno drag igrac sa onim topom u nozi al dzaba kad ne zna nista drugo mislim da nije zasluzio da igra tu i sljedece godine.Nekad davno sam ja rekao da u slucaju osvajanja 19. titule po meni se nece toliko ici odma na osvajanje sljedece,vec da ce se dati prilika mladim igracima tipa Bebea Obertana de Laeta Smallinga Evansa Welbecka Cleverlya pa vjerovatno i Pogbe i ostale akademije
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2011, 12:40

majestic24 je napisao/la:Ma nemogu covjece bez foruma..ona 3 dana sto nisam pisao bio sam gotovo poludio. Udjem na forum i citam sta pisete a prsti neamju mira,tipkaju i van tastature.

Ima li govora o kakvim pojacanjima. Sta je bilo u vezi Lassa??

I da,sta se nes spominje Ramos u kontekstu Manchester Uniteda?? Neznam sta ce nam on sada
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ti održavaš ovu temu živom. ;)
De Laet je svakako talentovan igrač,ali mora se dokazati.
You'll never walk alone.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jan 2011, 13:44

Sto se tice Lassa najvjerovatnije ostaje u Realu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jan 2011, 13:48

Rooney88 je napisao/la:Sto se tice Lassa najvjerovatnije ostaje u Realu.

Sranje,volio bih da je dosao na Old trafford. Nesto se nemogu pouzdati u Carricka i Fletchera. Jedino nam pozicija centralnog veznog skripi,ostalo je sve ok. Mozda nebi bilo lose baciti 50 mill na tu poziciju jer nam treba samo jedan igrac. Trebali bi mi dovesti Sneidera,isplati se to Bgm
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jan 2011, 13:50

Rooney88 je napisao/la:Sto se tice Lassa najvjerovatnije ostaje u Realu.

Sranje,volio bih da je dosao na Old trafford. Nesto se nemogu pouzdati u Carricka i Fletchera. Jedino nam pozicija centralnog veznog skripi,ostalo je sve ok. Mozda nebi bilo lose baciti 50 mill na tu poziciju jer nam treba samo jedan igrac. Trebali bi mi dovesti Sneidera,isplati se to Bgm
Imamo tu vec Andersona, bar je tako Ferguson rekao, oko kojeg gradimo buducnost, isto tako SAF-ove rijeci. Sto se tice Lass-a i ja sam se nadao da cemo ga uspjeti dovesti. Ima jos nade, stvar se jeste malo utisala ali evo Real ima problema unutar svlacionice, mozda i popuste na kraju. Ipak ja se puno necu nadati u dolazak Lassa.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 21 jan 2011, 14:52

Slatinash_7 je napisao/la:Od ovih 10 sto ce biti slobodni na kraju sezone vjerujem da cemo 100% ostaviti Kuzcaka,Scholesa,Giggsa i Evru,te vrlo vjerovatno de Laeta.Vidio sam nesto u tom momku,jako je dobar u defanzivi,mogao bi biti nesto tipa Shea jer sam ga gledao par utakmica na bekovima i to na obje strane kao i u sredini odbrane.Brown je nesto kao nase dijete al ga ja ne volim pa ga ne bi volio gledati u dresu Uniteda i sljedece sezone.Gibson mi je izuzetno drag igrac sa onim topom u nozi al dzaba kad ne zna nista drugo mislim da nije zasluzio da igra tu i sljedece godine.Nekad davno sam ja rekao da u slucaju osvajanja 19. titule po meni se nece toliko ici odma na osvajanje sljedece,vec da ce se dati prilika mladim igracima tipa Bebea Obertana de Laeta Smallinga Evansa Welbecka Cleverlya pa vjerovatno i Pogbe i ostale akademije

Pa sad sto se tice Kuzcaka,mislim da bi mogao napustiti klub,jer,u nevrijeme se nasao u ekipi,pored Sara nije imao sanse,tako,da,mislim da ce otici.Lindegaard je solidan golman.Gledao sam ga dva puta,i ima pregled sesnesterca.Welbeck ima strasan potencijal,i po meni bi mogao,bar u rezervi nadmasiti Obertana,koji je naprosto prepanut igrac.Za Gibsona se potpuno slazem,ma novi Scholes,to je to.Tu su Macheda.Brady(kojeg Ferguson posebno hvali)i jos par igraca koji ce srastati.Al meni posebno drag je Fletcher,jer je pored Runija,nekako najveca radilica.Gdje god da igra bilo krilo,ofanzivna il defanzivna sredina,super se snalazi i pogledajte malo bolje kad nema Scholesa,vecina napada ide preko njega.....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 21 jan 2011, 16:28

trxel je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Od ovih 10 sto ce biti slobodni na kraju sezone vjerujem da cemo 100% ostaviti Kuzcaka,Scholesa,Giggsa i Evru,te vrlo vjerovatno de Laeta.Vidio sam nesto u tom momku,jako je dobar u defanzivi,mogao bi biti nesto tipa Shea jer sam ga gledao par utakmica na bekovima i to na obje strane kao i u sredini odbrane.Brown je nesto kao nase dijete al ga ja ne volim pa ga ne bi volio gledati u dresu Uniteda i sljedece sezone.Gibson mi je izuzetno drag igrac sa onim topom u nozi al dzaba kad ne zna nista drugo mislim da nije zasluzio da igra tu i sljedece godine.Nekad davno sam ja rekao da u slucaju osvajanja 19. titule po meni se nece toliko ici odma na osvajanje sljedece,vec da ce se dati prilika mladim igracima tipa Bebea Obertana de Laeta Smallinga Evansa Welbecka Cleverlya pa vjerovatno i Pogbe i ostale akademije

Pa sad sto se tice Kuzcaka,mislim da bi mogao napustiti klub,jer,u nevrijeme se nasao u ekipi,pored Sara nije imao sanse,tako,da,mislim da ce otici.Lindegaard je solidan golman.Gledao sam ga dva puta,i ima pregled sesnesterca.Welbeck ima strasan potencijal,i po meni bi mogao,bar u rezervi nadmasiti Obertana,koji je naprosto prepanut igrac.Za Gibsona se potpuno slazem,ma novi Scholes,to je to.Tu su Macheda.Brady(kojeg Ferguson posebno hvali)i jos par igraca koji ce srastati.Al meni posebno drag je Fletcher,jer je pored Runija,nekako najveca radilica.Gdje god da igra bilo krilo,ofanzivna il defanzivna sredina,super se snalazi i pogledajte malo bolje kad nema Scholesa,vecina napada ide preko njega.....
Samo za ovo boldovano.Gibson samo sutem lici na Scholesa,pregled igre mu je uzasan cesto ne zna sta bi s loptom,pas mu je naspram Scholesovog jedna velika 0
A Macheda po meni nije potreban ovoj ekipi,nekako mi se cini da je prepotentan iako to ne pokazuje toliko ja imam taj osjecaj.Berba je u formi i vjerovatno ce tako i ostati jos dugo vremena napokon se pronasao.Isto tako Welbeck se pokazao u Sunderlandu dao vise golova nego Macheda u Unitedu,sad ce dobiti jos vecu ulogu odlaskom Benta i iskustvo ce biti na njegovoj strani.Malo smo zaboravili na Diofa koji je vise nego solidan u Blackburnu,nazalost dolaskom Santa Cruza nece biti puno minuta za njega.Dao je nekih 5 golova ove sezone ukljucujuci jedan Arsenalu sto nije mala stvar.Idealna stvar bi bio onaj transfer Macheda za Zarate i Musleru naravno trebali bi nesto malo doplatiti a zasto to ne bi bilo u vidu Hargreavsa
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jan 2011, 16:30

da je zdrav i spreman Hargreaves bi igrao u sredini , mijenjao bi Carricka ili Fletchera a po potrebi igrao i na beku .. a napokon se ocekuje i povratak Valencije u februaru , ( + povratak Korejanca) to ce biti znacajno pojacanje pred teze ut. koje ocekuju United u februaru i martu .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 jan 2011, 16:45

Sa igracima kojima trenutno raspolazemo, centralni vezni nije prioritet. Tu su Carrick, Fletcher, Anderson, Scholes, Gibson pa i Giggs ako zatreba.
Trebalo bi prosuti pare i dovesti kvalitetno krilo, ne moze Giggs igrati svaku a vala ni Park.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2011, 16:51

Carrick je jedan od najbitnijih igrača u Manchesteru i stvarno ne vidim kako bi on mogao izgubiti svoje mjesto. Možda je i najvažniji igrac Uniteda i dok on igra United pobjeđuje/osvaja trofeje. Proslu sezonu je odigro užasno i vidi čuda, trofeja nije bilo. Ulogu Carricka vjerojatno ne razumiju mnogi osim navijača Man Utda zato ga i često smatraju nebitnim i slabašnim igračem kao što sam i ja dok nisam malo više obratio pažnju na njegove igre.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jan 2011, 17:00

Carrick , igrac koji uvijek mora biti slobadan i otkriven, i koji proslijedjuje lopte s jedne na drugu stranu , kao i prema naprijed i nazad , i to uglavnom najblizem suigracu do sebe .. :) i tako cijelu utakmicu !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 jan 2011, 17:08

Ja sam se ljetos "borio" za njegov ostanak sa ovim nasim koji su ga se htjeli rijesiti.
Tacno da mu posljednja sezona nije bila najbolja, ali tek mu je 29. i sigurno ce jos mnogo dati za United.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.