Baksuze jedan, dabil' baksuzni...trebo sam ja šutit...OTNYS_YNWA je napisao/la:Izbaksuzira ti ja.GunnerS je napisao/la:Obori me Inter... PU !!! Talijani su to, smradovi jedni...Pokušao sam se ispraviti ali nisam uspio.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Baksuze jedan, dabil' baksuzni...trebo sam ja šutit...OTNYS_YNWA je napisao/la:Izbaksuzira ti ja.GunnerS je napisao/la:Obori me Inter... PU !!! Talijani su to, smradovi jedni...Pokušao sam se ispraviti ali nisam uspio.
da je mrtvi bayern uzeo, ja bi fulio samo hull 2+, a citava liga bila 2+Devil je napisao/la:Naravno pali su golove na ostale dve utakmice a na mojoj jos nisu.![]()
A naravno ni Malaga nije jos dala gol.Pa jbt koji sam ja peh danas,od 4 ekipe ja izaberem jedino one koje ne daju golove.
Tako i danas za Hull,sve utakmice oba daju jedino ta nije.
Monolog je napisao/la:
Treba biti k'o @Jacky, pa samo postati kada su završene utakmice(nebitno je li tiket gubitni ili dobitni).
Nisam taaaaakav.Monolog je napisao/la:@Gunners,
Iako je policajac, @OTNYS je lopov.Vodi se onom:"Kad ja nisam dobio, ne mora niko"!
![]()
Treba biti k'o @Jacky, pa samo postati kada su završene utakmice(nebitno je li tiket gubitni ili dobitni).
Monolog je napisao/la:Što se*u kladionice sa kvotom na Arsenalu. Pa Newcastle je toliko podcijenjen, da je to za nepovjerovati(skoro 9 je kvota). Također, mislim da će WBA dobiti Cityja, a dobra je kvota i na pobjedu Salzburga u gostima kod Magne(2.2).
Kvota na Feyernoord je predobra da bi bila istinita(protiv ovosezonski dobre Rode je 2.2 u Rotterdamu), a trebalo bi probati sa X2 na Aalesundom koji igra protiv Rosenborga koji je obezbijedio titulu. Vitesse bi mogao skinuti skalp Alkmaaru(3.5 je kvota), a i Cardiff bi trebao lako da prođe ekipu Swansea.
Zahvaljujemo mandraXu.mandraX je napisao/la:ukucas listic tamo, da ti izbaci...onda crtl + alt + print screen, otvoris paint ctrl + v, iskines listic (crtl + x), otvoris novi paint, ctrl + v, spasis...odes na imageshack.us, uploadujes ga, i to je to..
nadam se da znas kako na forumu postavit uploadovanu sliku![]()
pozz
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam što na Liverpool - Chelsea svi prognozirate preko žute.Meni će to više ličiti na jednu tihu pobjedu Liverpoola.
Ne šalim se. Pa poješ`će ih Liverpool, Chelsea će da dominira samo u žutim kartonima.hodža je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam što na Liverpool - Chelsea svi prognozirate preko žute.Meni će to više ličiti na jednu tihu pobjedu Liverpoola.
![]()
![]()
mora da se šališ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.