NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Convicts » 26 jun 2023, 08:59

Zatišje pred buru :cool:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 jun 2023, 09:49

Jel vise gotov taj godisnji???

Ajmo fantji gromche.... :)

Svani auguste!

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 26 jun 2023, 10:21

Bili su neki igrači na probi, odigrali trening utakmicu, pa će stručni štab odlučiti.

slika

Gdje bi mogao biti fan shop, umjesto tombole ili Zenele :D

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 jun 2023, 10:45

Receno je, gdje je bio Bekimov fan shop, pored Kemine kafane.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 26 jun 2023, 11:43

Šta je sa Šehićem? :kafa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 jun 2023, 13:07

Nadam se da ce se i Kimbe ukljucit u ovaj projekat pa makar kojeg brazilca ” onako od sebe” jednu sezonu pogurat ha ja
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 26 jun 2023, 13:11

Ubi ovo čekanje.

Kad je žrijeb parova?

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 26 jun 2023, 13:39

HarisZe je napisao/la:
26 jun 2023, 13:07
Nadam se da ce se i Kimbe ukljucit u ovaj projekat pa makar kojeg brazilca ” onako od sebe” jednu sezonu pogurat ha ja
Jestel vi normalni?! Osoba koja je bila glavna u malverzaciji s Laudrupom sad treba pomagat..

Zeničani, nemojte tako brzo zaboravljati!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 26 jun 2023, 14:27

PonosniSmogovci je napisao/la:
26 jun 2023, 13:39
HarisZe je napisao/la:
Jestel vi normalni?! Osoba koja je bila glavna u malverzaciji s Laudrupom sad treba pomagat..

Jestel nornmalni ko god hoce doc u Celik I donijet pare ili tako igrace je dobro dosao,cak I ti tkzv investitori svi bujrum Ali statut stoji MI ODLUCUJEMO.
Over momke ostvit dozivotno u upravnom odboru ili slicne DA prate situaciju I DA se nedozvole neke malverzacije ili minusi.
Ugkavnom poenta daj pare evo tiklub a osjetil se muljaza odmah ga razrijesimo jer imamo sad mehanizam,mislim DA I nece smjet doc neko ko hoce muljat bas zbog toga

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 26 jun 2023, 14:33

kirat410 je napisao/la:
26 jun 2023, 13:11
Ubi ovo čekanje.

Kad je žrijeb parova?
Sredinom Jula, prošle godine je bio mislim 12.Jula.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 26 jun 2023, 14:41

convict35 je napisao/la:
26 jun 2023, 14:27
HarisZe je napisao/la:

Jestel nornmalni ko god hoce doc u Celik I donijet pare ili tako igrace je dobro dosao,cak I ti tkzv investitori svi bujrum Ali statut stoji MI ODLUCUJEMO.
Over momke ostvit dozivotno u upravnom odboru ili slicne DA prate situaciju I DA se nedozvole neke malverzacije ili minusi.
Ugkavnom poenta daj pare evo tiklub a osjetil se muljaza odmah ga razrijesimo jer imamo sad mehanizam,mislim DA I nece smjet doc neko ko hoce muljat bas zbog toga
Oni da su htjeli pomoć, pomogli bi do sad. Bar bi se učlanili u klub. Sto puta prežvakana tema nemojte da je opet započinjemo.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 26 jun 2023, 14:48

26 jun 2023, 14:41
convict35 je napisao/la:
26 jun 2023, 14:27

Oni da su htjeli pomoć, pomogli bi do sad. Bar bi se učlanili u klub. Sto puta prežvakana tema nemojte da je opet započinjemo.
Kad Tad morat cemo se otvorit mislim na klub DA trazimo 1 ili 10ljudi sa parama ako hocemo ikad DA budemo konkurentni za bilo sta u PL.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2023, 14:49

Sta nam znaci igrac na godinu dana? Imamo mi takvih i previse. Nama treba igraci na duzi period koji nam se mogu isplatiti u rezultatima kao i u potencijalnim prodajama.

Evo odmah: necu da budemo konkurentni sa parama sumnjivih tipova.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 jun 2023, 14:53

Samo jak covjek ili ljudi sa parama :urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 26 jun 2023, 15:00

Samo jak čovjek :rol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 jun 2023, 15:05

Al najjaci su ovi koji ne znaju ni razliku izmedju skupstine, nadzornog odbora, upravnog odbora i ostalih organa. Samo galama jak covjek :rol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 26 jun 2023, 15:22

AllGunsBlazing je napisao/la:
26 jun 2023, 14:49
Sta nam znaci igrac na godinu dana? Imamo mi takvih i previse. Nama treba igraci na duzi period koji nam se mogu isplatiti u rezultatima kao i u potencijalnim prodajama.

Ev slazem se u za sumnjive pare,all jbg pogledaj M.City Paris I I bar 80% ili cak vise klubova u evropi vode ih JAKI :rol: ljudi sa sumnjivim parama.
Jbg vidjecemo koliko cemo moc mi to pratita ovako kao sad,daj Boze DA budemo neki faktor u PL ja bi bio najsretniji

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 jun 2023, 15:29

Hoce li se raditi na umivanju stadiona kako je neko spominjao ranije? Hoće li Alba vršiti reparaciju travnjaka u bilo kakvom obliku jer je više prošaran nego krava šarenka? Imamo li sektor infrastruktura i logistika u klubu? Gdje će Čelik na pripreme?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 26 jun 2023, 15:47

Ne trebaju nam nikakvi sumnjivi tipovi.Izgradnja akademije i razvoj omladinske škole je jedan od glavnih prioriteta kluba, gledati da imas školu među najboljima u regionu sa svim pratećim objektima teretana,bazen,tereni itd. Gledati da proizvodiš dobre igrače,zatim ugovori na 3 godine minimalno sa igračima koji su mašina i gledati da dobru cifru uzimaš i Čelik bi imao temelj gdje bi mogao sam da se finansira i treba gledati da ne ovisimo od drugih niti 1 KM, da ne dođeš u situaciju kada uslovi budu zahtjevali veće ulaganje da ponovo trebaš investitora ili grad, samim tim onda ovisi ti klub od investitora,grada,sponzora itd. i za šta si se onda borio da opet dođe neki Fudo mudo ili turčin?Kada smo izgurali ovoliko i to najteže idemo onda još dalje da nam nebo bude samo granica.Novac od karata isto, evo vidjeli ste malo klub poskupi karte ono se ovde na forumu digne i kako da ti budzet ovisi od toga.E sad uzmi jednog samo igrača da prodaš vani za 500k €, samo jednog, a da ne kažemo ako kreneš evropu igrat gdje ces samim tim dati šansu da ostali klubovi u evropi bace oko na igrača, a igranjem u evropi dodatno mu cijena raste.
Jak omladinski pogon = novac

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 26 jun 2023, 16:05

convict35 je napisao/la:
26 jun 2023, 15:22
AllGunsBlazing je napisao/la:
26 jun 2023, 14:49

Ev slazem se u za sumnjive pare,all jbg pogledaj M.City Paris I I bar 80% ili cak vise klubova u evropi vode ih JAKI :rol: ljudi sa sumnjivim parama.
Jbg vidjecemo koliko cemo moc mi to pratita ovako kao sad,daj Boze DA budemo neki faktor u PL ja bi bio najsretniji
Druže ne radi se da li su sumnjivog porijeklo ili ne.Nismo mi finansijska policija pa da istjerujemo pravdu i dokazujemo porijeklo novca, to nikog nebi interesovalo kad bi ti došao jedan takav i upumpao za početak 2-3 miliona i prošetao se ligom.
Nego se radi da ne možeš naći nikoga takvog jer sama liga nije privlačna za investitore, nemaš nijedan klub od samostalnosti države u grupnoj fazi, infrastruktura očajna itd. e zato smo mi magnet samo za kvazi "investitore" za pranje novca.Ovo, investitor Sarajeva, Slobode sve je to tanko i sve su samo muljaže kojekakve nema upumpavanja.Evo gdje ti je Sarajevo kolko ima te "investitore" sigurno 10 godina pa se mjenjeli pa svašta nešto i šta su napravili nigdje iskoraka velikog, igraju evropu kao uvijek što su igrali, ali kao uvijek ispadaju odma i to od neki klubova iz banana države, samo ovaj došao i pokupio kajmak.Jedini dobar primjer je Zrinjski, dosli ljudi prije 2 godine napravili rezultat odma na korak od grupe bili,a nikad niko čuo za njih, a o ovima svaki dan pišu portali jer su muljaža, ali Zrinjskog gura i politika tako da ni to nije rješenje dugotrajno.Ovo je najbolji primjer sto smo mi uradili, samo sada jačati omladinski pogon sa stručnim ljudima i plasirat igrače.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.