NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:48
Kakve ba pripreme???Gdje su to ostale ekipe isle??Na mars???Imas sve uslove u Butmiru,isti ti qurac ili trenirao u Butmiru ili negdje u Srbiji/Hrvatskoj.Imao je i vise nego dovoljno vremena da spremi i uigra ekipu,11 kola je puno.
Dobio je sva pojacanja sto je trazio,sve sredjeno oko plata i dugovanja.Sta treba vise???
Do veceras i od mene je imao svu podrsku ali polako gubi povjerenje.MORA OVO BOLJE!
Koliko prijateljskih utakmica su ostali odigrali, a koliko mi ? To je prva stvar, kako ocekivati da nešto uigra, kad je odigrao 1 prijateljsku utakmicu sa slobodom, gdje je uigravao Vicka na zadnjem veznom, Mešanovića kao jedinog špica tada, i Miličevića na štoperskoj poziciji
Ti meni reci jel isto kad ti kreativac dodje u septembru, ili da je tu bio u najgorem slučaju pocetkom jula ?
Sva pojacanja koja je trazio ? Trazio je on jos dok je dosao kreativca, jer sam jos tad cuo da nije zadovoljan Susicem, trazio je i lijevog beka, pa na kraju ce morati trpiti onog konja iz Bugojna ( nek halali ako je neko iz tog mjesta ), koji veceras samom sebi od straha krenuo dodavati
Nije mogao uigravati i Darka i Vicka ni na treningu, jer su tek veceras prvi put zaigrali.
Da ne pricam da svi momci koji su ovaj rok dosli, se vidi da su umorni jer nisu prosli pripreme, pa bukvalno nakon par kola lige su im tek bile teske noge, sto je proces koji se desava nakon sto se odradi prvi ciklus priprema, i odigra se 2 - 3 pripremne