FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
PLAVI MOMCI ZASLUŽUJU DA SE GRBAVICA NAPUNI U SUBOTU!
SUBOTA 20:00h
SUBOTA 20:00h
Odlicna kombinacijaipetm je napisao/la:Potpisan ugovor sa Sarajevskom Pivarom
http://fkzeljeznicar.ba/potpisan-ugovor ... arom/5259/" onclick="window.open(this.href);return false;

NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma samo TRPAJ TE LEVATE...

Amer Gojak strijelac dva pogotka za reprezentaciju
http://fkzeljeznicar.ba/amer-gojak-stri ... otka/5266/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/amer-gojak-stri ... otka/5266/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
S obzirom da se prica o tituli priblizava kraju i da imamo velike sanse da je odbranimo, da li ce ove godine biti uprilicena ispred vjecne vatre proslava ako uspijemo odbranit titulu ?
1921
sto cemo pred vjecnu kad imamo svoju Grbavicusamozeljo1921 je napisao/la:S obzirom da se prica o tituli priblizava kraju i da imamo velike sanse da je odbranimo, da li ce ove godine biti uprilicena ispred vjecne vatre proslava ako uspijemo odbranit titulu ?
-
- Kontakt:
Jer se titula tamo slavila nekad, siguran sam da se toga svi sjecamo, ipak je poseban osjecaj napunit titovuamko21 je napisao/la:sto cemo pred vjecnu kad imamo svoju Grbavicusamozeljo1921 je napisao/la:S obzirom da se prica o tituli priblizava kraju i da imamo velike sanse da je odbranimo, da li ce ove godine biti uprilicena ispred vjecne vatre proslava ako uspijemo odbranit titulu ?

1921
Ma Vječna je zakon. Trebalo bi opet ići...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
sjeb'o sam se brata mi
a još da smijete, proslog puta je kobno završila po vasipetm je napisao/la:Ma Vječna je zakon. Trebalo bi opet ići...

-
- Kontakt:
Ma ne brinem dal bi bilo raje skupi se raja kad se slavi, bitno je to dobro organizovat, da Tifa pjeva il Zabranjeno Pusenje, uz lijepu noc, pri tom mislim da ne bude hladno, bio bi haos u gradu, jos bih vise volio zbog komsinica, i one parole na derbiju koja je bila, da pokazemo ciji je grad 

1921
Stvarno si naporan lik. Sta radis, samo njih prozivas ili tamo ili vamo, kvaris nam temu s svojim glupostima i prozivanjima.adilbeg je napisao/la:maleni jeste konacno odustali od titule
De sta radi ovi moderatori odstranite ih sve. Da se moze pisati normalno iako ovaj pise jos pet nikova, al bar na jednom.
Ko bolan ne smije, u svom na svom. A vi ste se kao neki huligani proslavili neki dan, a i tada kada ti spominješ kada se ratnog vojnog invalida u kolicima pretukli. Stidi se...vlada87 je napisao/la:a još da smijete, proslog puta je kobno završila po vasipetm je napisao/la:Ma Vječna je zakon. Trebalo bi opet ići...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Najava u režiji Ermina Sijamije:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ocistio sam temu!Ali najgore od svega je sto odgovarate de.bilima obicnim umjesto da raspravljate o tekmi koja je veoma bitna za nas,jer bi sa pobjedom i eventualnim porazom Sarajeva vec mogli poceti organizirati proslavu!
Vjecna je zakon!
Vjecna je zakon!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheGreatest10
- Kontakt:
Kažu neće kod Vječne slaviti, boje se onog luđaka sa džipom da ne ubije nekog'
Vječna je tradicija, mada više volim slavlje na Grbavici

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
ma cisto sumnjam da ce ove godine biti pred vjecnom vatrom , nije to djaba treba platiti a koliko znam i prosle godine je to bio jedna od glavnih razloga sto se nije slavilo ...TheGreatest10 je napisao/la:Kažu neće kod Vječne slaviti, boje se onog luđaka sa džipom da ne ubije nekog'![]()
Ma i ja sam za Vjecnu, ono na Grbavici mi se nista ne svida nekako nije to. Ono pred Vjecnom je bilo velicanstveno, ali u pravom smislu te rijeci. Kad se sjetim ljepote ..TheGreatest10 je napisao/la:Kažu neće kod Vječne slaviti, boje se onog luđaka sa džipom da ne ubije nekog'![]()
Pa nek se plati jebote haramo 4 godine proslave nam karinaske. Ne mogu da vjerujem,pa ne slavi se titula svaki dan. One proslave od 10 minuta na grbavici su totalno sranje.A opste poznato je da je Zujo vazda ciganis'o. Nadam se od Grede da ce nesto uraditi po tom pitanju.bob je napisao/la:ma cisto sumnjam da ce ove godine biti pred vjecnom vatrom , nije to djaba treba platiti a koliko znam i prosle godine je to bio jedna od glavnih razloga sto se nije slavilo ...TheGreatest10 je napisao/la:Kažu neće kod Vječne slaviti, boje se onog luđaka sa džipom da ne ubije nekog'![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
evo slusajuci Jagodica nekako mi je on jedan od rijetkih trenera-gospodina... koga god covjek trenira nekako je smiren i ne nabija neke nepotrebne tenzije sto je za svaku pohvalu... ali sta je tu je Vladi i Celiku vise srece na nekom drugom terenu i protiv nekog drug kluba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.