Ma prati se i dalje vezano sve za klub, ali vecinu tekmi isto propustim, zasto bi se ja sikirao ako oni nece da potrce? Ili ako covjek izadje u formaciji sa 5 nazad kad povedemo? Pa nisam ja poceo navijati od zlatnih vremena kluba.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:12Ma to su izlizane fraze tipa ______ se voli i kad vodi i kad gubi. Voli se i dalje taj klub, ali se ne voli recimo trener glupan koji ne zna postaviti ekipu i spremiti ih za najvece izazove, ne voli se neki igrac koji gusi igru i od njega nema nikakve koristi.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2020, 03:19Ja ne pamtim kad sam je čitavu odgledao. Večeras gledao prvih 15 minuta i kasnije samo rezultat vidio. Znam sad da se to kosi s onom frazom da se klub gleda i navija za njega pa makar bio i u desetoj ligi, ali ja stvarno ne mogu. Divim se ljudima koji mogu odvojiti sat i pol, pogledati onu patnju i leševe kako se vuku, te onu mazgu pored aut linije.
Gledam komentare nedavno, konta raja diže se forma ovo ono, to s7 sve gluposti, vazda će ovako biti. Mogu se oni zanijeti i da se nalože, pa zabiju par komada brzo, ali to su sve bljesak utakmice.
Zato kažem, ebe mi se i za ligu, za LP svakako nema šanse. Sve dok je ova mazga na klupi piši propalo, niti mi se da raspravljati o igračima, taktici, igrama, kad vidim ko je na klupi i koliko ubija igrače, nema sistema, psiha u qurcu, totalno neko mrtvilo. Nisam u životu ni pomislio da bi mogao biti ovako ravnodušan prema Barci, ali eto, došlo je i to.
Dok god je ovaj na klupi nama nema napretka, a izgleda da to ovim u upravi pase, jer sta god da napravi oni mu daju podrsku.
Bili smo mi i gori daleko, pocetkom milenijuma, bar sto se tabele tice, ali se iBogami igralo bolje za oko. Covjek ima haman najjacu ekipu svijeta po imenima, sve su mu zivo doveli, De Jonga, Griezmanna ( koji to klub moze sebi priustiti za jedan prelazni rok ovako nesto)? Jos frajer htio Neymara a vjerovatno ce opet na ljeto krenuti po njega. Ne vidim poentu dok je ovaj na klupi.
Da covjek bar preferira eto defanzivni nogomet, nego covjek igra ziheraski i primi haman svaku tekmu 2 komada. Ma bjezi. Nova bruka u LP je neminovnost, s ovim setkanjem i sa sarlatanom na klupi, to je jednostavno sudbina takva. Pa mozda onda i bude neka cistka.