Hajduk je ispao iz velike četvorke, Željo je sada četvrti klub na našim prostorima! (imam i članak da ti to dokažem ali ovi brane da se postavljaju linkovi sa drugih portala) To što Dinamo prodaje igrače u milionskim transferima ne mora puno da znaći, jer oni ostvaruju tolike transfere zbog toga što su u mogućnosti da potpišu ugovore na 5-7 godina pa klub koji želi nekog igrača iz Dinama mora da isplati kompletan ugovor. Željo ide na bolje i jedini je klub u BiH koji potpisuje ugovore na dvije godine. Što se Vlade tiče, njegova jedina šansa je u tome što pola tima Želje ne igra, jer da igra prvi tim oni nebi imali čemu da se nadaju.ciza je napisao/la:dolazim u miru,to je odlican podatak az Osima i covjek je u ovoj ligi neko i nesto za razliku od ostalih trenera,eh sad sto se tice neceg viseg od bh terena je pitanje i to veliko,sto se tice napredovanja bilo kojeg naseg kluba pa i zelje kao trenutno najbolje ekipe u ligi,tesko da ce i kad biti bolji od ekipa velike 4 ,moze se desiti sezona ,dvije ,ali kontinuitetom,igracki,finansijski,marketinski itd... tesko,jednostavno dok mi posmatramo samo nas i nase klubove a ne vidimo da i oko nas neko napreduje i radi,jednostavno bez ljutnje Zeljo ni historjiski nije bio blizu Dinama,nije zadnjih godina,a tesko veoma tesko ce biti i u buducnosti,igrac dinama prije 20 godina je bio skuplji pod pola ekipe kod nas,i danas je tako i tako ce biti vjerovatno u buducnosti
a nek dobije boji u takmicu u subotu,a ovo ce biti dobra prilike za Vladu da pokaze da je na pravom putu i da dobro namuci Zelju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
jel miu mozes poslat taj clanak na PP? bio bi ti zahvalanAnonimac je napisao/la:Hajduk je ispao iz velike četvorke, Željo je sada četvrti klub na našim prostorima! (imam i članak da ti to dokažem ali ovi brane da se postavljaju linkovi sa drugih portala) To što Dinamo prodaje igrače u milionskim transferima ne mora puno da znaći, jer oni ostvaruju tolike transfere zbog toga što su u mogućnosti da potpišu ugovore na 5-7 godina pa klub koji želi nekog igrača iz Dinama mora da isplati kompletan ugovor. Željo ide na bolje i jedini je klub u BiH koji potpisuje ugovore na dvije godine. Što se Vlade tiče, njegova jedina šansa je u tome što pola tima Želje ne igra, jer da igra prvi tim oni nebi imali čemu da se nadaju.ciza je napisao/la:dolazim u miru,to je odlican podatak az Osima i covjek je u ovoj ligi neko i nesto za razliku od ostalih trenera,eh sad sto se tice neceg viseg od bh terena je pitanje i to veliko,sto se tice napredovanja bilo kojeg naseg kluba pa i zelje kao trenutno najbolje ekipe u ligi,tesko da ce i kad biti bolji od ekipa velike 4 ,moze se desiti sezona ,dvije ,ali kontinuitetom,igracki,finansijski,marketinski itd... tesko,jednostavno dok mi posmatramo samo nas i nase klubove a ne vidimo da i oko nas neko napreduje i radi,jednostavno bez ljutnje Zeljo ni historjiski nije bio blizu Dinama,nije zadnjih godina,a tesko veoma tesko ce biti i u buducnosti,igrac dinama prije 20 godina je bio skuplji pod pola ekipe kod nas,i danas je tako i tako ce biti vjerovatno u buducnosti
a nek dobije boji u takmicu u subotu,a ovo ce biti dobra prilike za Vladu da pokaze da je na pravom putu i da dobro namuci Zelju
Ma vi stvarno niste normalni !!!
ja te razumijem kao navijaca kluba,subjektivno,emotivno itd... pitanje je da li je najbolji klub bh bolji npr,od rnk split,vojvodine ...Anonimac je napisao/la:Hajduk je ispao iz velike četvorke, Željo je sada četvrti klub na našim prostorima! (imam i članak da ti to dokažem ali ovi brane da se postavljaju linkovi sa drugih portala) To što Dinamo prodaje igrače u milionskim transferima ne mora puno da znaći, jer oni ostvaruju tolike transfere zbog toga što su u mogućnosti da potpišu ugovore na 5-7 godina pa klub koji želi nekog igrača iz Dinama mora da isplati kompletan ugovor. Željo ide na bolje i jedini je klub u BiH koji potpisuje ugovore na dvije godine. Što se Vlade tiče, njegova jedina šansa je u tome što pola tima Želje ne igra, jer da igra prvi tim oni nebi imali čemu da se nadaju.ciza je napisao/la:dolazim u miru,to je odlican podatak az Osima i covjek je u ovoj ligi neko i nesto za razliku od ostalih trenera,eh sad sto se tice neceg viseg od bh terena je pitanje i to veliko,sto se tice napredovanja bilo kojeg naseg kluba pa i zelje kao trenutno najbolje ekipe u ligi,tesko da ce i kad biti bolji od ekipa velike 4 ,moze se desiti sezona ,dvije ,ali kontinuitetom,igracki,finansijski,marketinski itd... tesko,jednostavno dok mi posmatramo samo nas i nase klubove a ne vidimo da i oko nas neko napreduje i radi,jednostavno bez ljutnje Zeljo ni historjiski nije bio blizu Dinama,nije zadnjih godina,a tesko veoma tesko ce biti i u buducnosti,igrac dinama prije 20 godina je bio skuplji pod pola ekipe kod nas,i danas je tako i tako ce biti vjerovatno u buducnosti
- TheGreatest10
- Kontakt:
Ma ne mora biti 5-0, nek bude 1-0 dosta. 3 boda se pišu 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Svaka prica ima dvije strane pa tako i ova,okreni se oko sebe i vidi koliko padobranaca ima na 'vasoj' temi,znamo i ja i ti da ovo bespotrebno prepucavanje nije od jucer i da se ponavlja od utakmice do utakmice,.bagrcavi je napisao/la: Ovako nešto i ja zadovoljan.Zbog svega što rade u zadnje vrijeme i ne zaslužuju ništa manje od petaka.
Sto se mene tice neka bude i tih 5-0 ako je Zeljo toliko jaci,meni nije problem doci i cestitati bilo kome na zasluzenoj pobjedi pa tako i vama,.Sta vise,lakse bi mi bilo podnjeti ovakav poraz i reci da smo izgubili od jaceg protivnika nego da nas sudije pokradu kao u jesenjem okrsaju na Bilinom,.
Nadam se dobroj utakmici,teren na Grbavici je trenutno jedan od boljih u ligi tako da se moze igrati fudbal,uz dobar ambijent na tribinama ova utakmica bi trebala opravdati epitet jednog od derbija koji se igra u ovom kolu,.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dobro @Ciza kaze u nekim dijelovima. Vidi prijatelju nesto. Trenutno da se igra neka zvanicna utakmica, ja sam ubijeden da je Zeljo bolji od Splita, Vojvodine i drugih klubova sirom ey-yuge koji nisu bili u ovoj velikoj cetvorci. Opet ti mogu istaci da bi mi i Hajduka mogli lakse pobijediti, nego cak Vojvodinu, ali nas drugi problem je sto mi necemo jos dugo moci ostvariti jedan dobar transfer kao sto to moze prvenstveno Hajduk, Vojvodina, Split, itd..
Generalno gledano, nabrojani timovi imaju tako jak strani lobi, koji mi jos uvijek nemamo. Tu lezi nas problem. Mozda Siroki ima kod nas najbolji lobi, ali to je cisto radi Mamica, koji to progura sa vremena na vrijeme.
Generalno gledano, nabrojani timovi imaju tako jak strani lobi, koji mi jos uvijek nemamo. Tu lezi nas problem. Mozda Siroki ima kod nas najbolji lobi, ali to je cisto radi Mamica, koji to progura sa vremena na vrijeme.
Pazi ovako, poštujem svakoga i nisam od onih koji prije utakmice idu i provociraju.I siguran sam da niko nije počeo sa provokacijama dok na temi Čelika nisu počeli "epiteti" tipa "seljo", "šugavica", "morž" i neke priče koje niko iole normalan ne bi napisao.I nakon što se odgovori na provokacije od počinjete glumiti uvrijeđene mlade, i zvati moderaciju u pomoć, jer tobože Željovci vam okupirali temu sa provokacijama.chily-rz je napisao/la:Svaka prica ima dvije strane pa tako i ova,okreni se oko sebe i vidi koliko padobranaca ima na 'vasoj' temi,znamo i ja i ti da ovo bespotrebno prepucavanje nije od jucer i da se ponavlja od utakmice do utakmice,.bagrcavi je napisao/la: Ovako nešto i ja zadovoljan.Zbog svega što rade u zadnje vrijeme i ne zaslužuju ništa manje od petaka.
Sto se mene tice neka bude i tih 5-0 ako je Zeljo toliko jaci,meni nije problem doci i cestitati bilo kome na zasluzenoj pobjedi pa tako i vama,.Sta vise,lakse bi mi bilo podnjeti ovakav poraz i reci da smo izgubili od jaceg protivnika nego da nas sudije pokradu kao u jesenjem okrsaju na Bilinom,.
Nadam se dobroj utakmici,teren na Grbavici je trenutno jedan od boljih u ligi tako da se moze igrati fudbal,uz dobar ambijent na tribinama ova utakmica bi trebala opravdati epitet jednog od derbija koji se igra u ovom kolu,.
A pogotovo sad ova najava za utakmicu "seljo" - Čelik, akcija rušenje Grbavice kurve stare

DRUG NEBI TI PUNCA
slazem se u dosta toga ali ,pobjediti odma ne znaci biti bolji,npr da celik dobije zelju u subotu ne znaci da je celik bolji,gore sam napisao u globalu niej bolji... i mi tek trebamo stic na nivo koji oni imaju jer kod njih taj nivo postoj oduvjek a mi ga jos uvjek nismo stigliDzoleZeljo je napisao/la:Dobro @Ciza kaze u nekim dijelovima. Vidi prijatelju nesto. Trenutno da se igra neka zvanicna utakmica, ja sam ubijeden da je Zeljo bolji od Splita, Vojvodine i drugih klubova sirom ey-yuge koji nisu bili u ovoj velikoj cetvorci. Opet ti mogu istaci da bi mi i Hajduka mogli lakse pobijediti, nego cak Vojvodinu, ali nas drugi problem je sto mi necemo jos dugo moci ostvariti jedan dobar transfer kao sto to moze prvenstveno Hajduk, Vojvodina, Split, itd..
I ti se natezes s takvim degenima koji to pisu a nemaju dva grama mozga. Seljacina do seljacine kompleks im izlazi na usi.bagrcavi je napisao/la:Pazi ovako, poštujem svakoga i nisam od onih koji prije utakmice idu i provociraju.I siguran sam da niko nije počeo sa provokacijama dok na temi Čelika nisu počeli "epiteti" tipa "seljo", "šugavica", "morž" i neke priče koje niko iole normalan ne bi napisao.I nakon što se odgovori na provokacije od počinjete glumiti uvrijeđene mlade, i zvati moderaciju u pomoć, jer tobože Željovci vam okupirali temu sa provokacijama.chily-rz je napisao/la:Svaka prica ima dvije strane pa tako i ova,okreni se oko sebe i vidi koliko padobranaca ima na 'vasoj' temi,znamo i ja i ti da ovo bespotrebno prepucavanje nije od jucer i da se ponavlja od utakmice do utakmice,.bagrcavi je napisao/la: Ovako nešto i ja zadovoljan.Zbog svega što rade u zadnje Dvrijeme i ne zaslužuju ništa manje od petaka.
A pogotovo sad ova najava za utakmicu "seljo" - Čelik, akcija rušenje Grbavice kurve stareBaš da se čovjek zapita...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tu si upotpuno upravo.ciza je napisao/la:slazem se u dosta toga ali ,pobjediti odma ne znaci biti bolji,npr da celik dobije zelju u subotu ne znaci da je celik bolji,gore sam napisao u globalu niej bolji... i mi tek trebamo stic na nivo koji oni imaju jer kod njih taj nivo postoj oduvjek a mi ga jos uvjek nismo stigliDzoleZeljo je napisao/la:Dobro @Ciza kaze u nekim dijelovima. Vidi prijatelju nesto. Trenutno da se igra neka zvanicna utakmica, ja sam ubijeden da je Zeljo bolji od Splita, Vojvodine i drugih klubova sirom ey-yuge koji nisu bili u ovoj velikoj cetvorci. Opet ti mogu istaci da bi mi i Hajduka mogli lakse pobijediti, nego cak Vojvodinu, ali nas drugi problem je sto mi necemo jos dugo moci ostvariti jedan dobar transfer kao sto to moze prvenstveno Hajduk, Vojvodina, Split, itd..

Ima li iko da će ići na utakmicu u subotu, a da prolazi kroz Jajce i da ima jedno slobodno mjesto? Ako ima neko nek mi se javi na pp. Hvala!
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.
- storm_raider
- Kontakt:
Ja sam bas neki dan pitao za snimak ove utakmice, ali niko nije odgovorio na moj post. Na internetu je nema. Koliko mene pamcenje dobro sluzi, mislim da je strijelac bio Gredic na ubacaj Huljeva - znam da je gol postignut glavom i lopta zavrsila u donjem lijevom uglu.Anonimac je napisao/la:Ne znam tačno, sve što sam mogao naći jest da je odigrana 11-05-2002.jovanmaksimovic je napisao/la: ovo je tekma kad je zera uvalio golcinu sa 16erca?! jel? ili kad je greda uvalio pitarima... po dresovima rekao bi prva... jel de?!
"My Favorite Ring is Always the Next One"
De brisi tu sliku .Bezveze ce se narednih 10. stranica o tome pricati . Nakotili su se ne znam sta im je vise koji qrac ,zadnjih par stranica nista pametno se nema procitati .
Pustite ih ba ,pokazat ce se sve u Subotu navece' .
Pustite ih ba ,pokazat ce se sve u Subotu navece' .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Manijaci, nema potrebe da ulazite u diskusije bilo koje vrste s ovim nazovi navijačima.
Oni pokušavaju da stvore neke tenzije, da bi mi kao pomislili da su nam oni neki rivali. Oni to više definitivno nisu, ni
u navijačkom, sportskom ili bilo kojem drugom smislu. Mi konkurencije u BiH više nemamo, čak nam ni zvrkovi više nisu zanimljivi. Zato, samo ganola.
Oni pokušavaju da stvore neke tenzije, da bi mi kao pomislili da su nam oni neki rivali. Oni to više definitivno nisu, ni
u navijačkom, sportskom ili bilo kojem drugom smislu. Mi konkurencije u BiH više nemamo, čak nam ni zvrkovi više nisu zanimljivi. Zato, samo ganola.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj decko igra u vasim juniorima gledao sam ga na jednom turniru u lukavici... Zna li neko kakva je situacija sa njim?
ovaj decko igra u vasim juniorima gledao sam ga na jednom turniru u lukavici... Zna li neko kakva je situacija sa njim?
Zadnja izmjena: ZVEZDA, dana/u 18 apr 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Ljoze <3
Zolotic Nermin jedan je od nas !
Zolotic Nermin jedan je od nas !
-
- Kontakt:
pa kad su nam oni bili rivali, redovno ih taslacimo, veci nam je derbi sa olimpicommavi je napisao/la:Manijaci, nema potrebe da ulazite u diskusije bilo koje vrste s ovim nazovi navijačima.

p.s ova slika je dovoljan dokaz koliko smo im kompleksa nabili

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
U subotu bez Bekrica
Antolovic- Urdinov, Kerla,Bogicevic, Colic - Tomic, Jamak, Hasanovic, Stanic, Selimovic - Adilovic
Ovaj sastav ocekujem protiv celika,
Jagodic ce kao i uvijek protiv nas, skroz zatvoriti i pokusati nesto na kontre.
Antolovic- Urdinov, Kerla,Bogicevic, Colic - Tomic, Jamak, Hasanovic, Stanic, Selimovic - Adilovic
NO PYRO NO PARTY
Brate mali Ara MORA igrati od prve minute kako god okrenešBuu je napisao/la:U subotu bez Bekrica

Postao/la Buu dana 18 apr 2013, 15:27
U subotu bez Bekrica
Ovo bi moglo biti zanimljivo sa Tomićem.Hasanovićem iJamakom zajedno.
Voljeo bih i da E.Čolić i mladi Ara zabiju i domaće prvijence
U subotu bez Bekrica
Ovo bi moglo biti zanimljivo sa Tomićem.Hasanovićem iJamakom zajedno.
Voljeo bih i da E.Čolić i mladi Ara zabiju i domaće prvijence
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.