FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mokes
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mokes » 04 jan 2020, 22:59

Šteta 2 boda prosuta na krajnje glup način. Suarez gol i asistencija, ali i promašen čist zicer kod 2-1, gdje bi vjerovatno sve bilo riješeno. Vidal unio nevjerovatnu energiju, dokazao da treba biti starter. Nije neki tehničar, ali kad se boriš, onda se to manje osjeti. Ostatak tima je bio loš. Frenkie glupost napravio, Messi osim onog zicera za Luisa ništa nije napravio.

Bod bi mi bio OK prije utakmice, ali s obzirom na primljen gol u 88. minuti, ne mogu nikako biti zadovoljan. Standarna prva utakmica u godini, gdje se osjeti da se feštalo za novu godinu.

Sad je opet razlika 0 bodova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jan 2020, 22:59

Derdiyok je napisao/la:
04 jan 2020, 22:49
Dabogda im dali još jedan, idemo ovako zaredati jedan solidan niz kikseva ne bi li majmun otišao sa klupe.
Vise brate ti zainteresovan za ove izbore u Hrvatskoj ,nego Messi za tekmu :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2020, 23:00

Blejzer10 je napisao/la:
04 jan 2020, 22:53
15 bodova na 10 gostovanja :clap:
Solidan broj s obzirom kakav levat sjedi na klupi i obnaša funkciju nekog trenera.

slika
Koga ova spodoba može natjerati da trci i da se bori :rol: dovoljno ga je samo vidjeti :crazy:

Ove sezone kiksevi protiv samog dna lige Granada i Osasuna (dojucerašnji dugoligaši) Espanyol (budući drugoligaš) :rol: popišali se na onu pobjedu sa Wande.
Klaun koji ubacuje Semeda šatro da zatvori utakmicu :urnebes: a oni odmah prime gol, i to sa druge strane :lol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 jan 2020, 23:04

delinjo je napisao/la:
04 jan 2020, 22:59
Derdiyok je napisao/la:
04 jan 2020, 22:49
Dabogda im dali još jedan, idemo ovako zaredati jedan solidan niz kikseva ne bi li majmun otišao sa klupe.
Vise brate ti zainteresovan za ove izbore u Hrvatskoj ,nego Messi za tekmu :urnebes:
Raspali United bi u ovoj ligi drzao suvereno 1.mjesto
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 jan 2020, 23:06

delinjo je napisao/la:
04 jan 2020, 22:59

Ovakav je i na sokeru jbm ga usta, jedino mi dobro služi za slobodnjake. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2020, 23:07

Nakon što je De Jong fasovao crveni, genije sa klupe izbacuje Grizmana koji radi defanzivu, a ostavlja u igri Messija i Suareza, dva igraca koji ionako nikad ne igraju odbranu, niti se vracaju, niti pomažu. I tako ostavlja ekipu bez tri igraca u fazi odbrane.
Isprepadani jadnik nije ni pomislio da izbaci Suareza ili Messija.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2020, 23:08

Šta ovaj De Jong radi u Barceloni neće mi biti nikad jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 jan 2020, 23:18

Zar je bila tekma, ja bio vani hehe

Splacinu od ekipe je najbolje gledat jednom mjesecno dok je ovaj diletant na klupi. Jedva cekam da nas opet neko unakazi u LP
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 jan 2020, 23:24

leorey, jes' to skoknuo do Londona :P :mrgreen:

Valverde :bow:

"Patimo se u gostima i to je činjenica. Moramo nešto mijenjati."
® GONGASHI POWERHOUSE ®

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2020, 23:46

let3 je napisao/la:
04 jan 2020, 21:41
AlfredNobel je napisao/la:
04 jan 2020, 21:32
let3 je napisao/la:
04 jan 2020, 21:29
:lol: :lol: hahaha kakva ekipa pretplacenih ublehaša :rol: šutnuti prema golu ne mogu protiv drugoligaša, još su uspjeli primiti gol :urnebes:
Trener
Nevjerovatno kako nikad niko od medija ne postavi par pitanja klocu sa klupe - "hajvanu jedan imaš ekipu skupu preko milijarde, uprava ti dovodi igrace vrijedne preko 100 miliona, a igraci ti se krecu po terenu ko retardirani, ne znaju precizno dodati loptu" :crazy:
Ma kakvi novinari, najdebilnija skupina ljudi, čast izuzetcima.

Dao bog da ne uzmemo ni ligu, što više failova to bolje. Jedino je to način da ovaj debil ne doživi ljetne pripreme u Barcinoj opremi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 05 jan 2020, 01:31

Wo Lee :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jan 2020, 02:09

Bezveze gledati Barcu uopste dok je ovaj lik na klupi. Jednu odigraju dobro pa pet slabih i tako u krug. Imaju srecu sto je i Real u qrcu pa se jos nisu upalili alarmi, ali da je Real od pocetka u svojoj formi mi bi kaskali 10 bodova za njima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jan 2020, 03:19

ElCartel11 je napisao/la:
05 jan 2020, 02:09
Bezveze gledati Barcu uopste dok je ovaj lik na klupi. Jednu odigraju dobro pa pet slabih i tako u krug. Imaju srecu sto je i Real u qrcu pa se jos nisu upalili alarmi, ali da je Real od pocetka u svojoj formi mi bi kaskali 10 bodova za njima.
Ja ne pamtim kad sam je čitavu odgledao. Večeras gledao prvih 15 minuta i kasnije samo rezultat vidio. Znam sad da se to kosi s onom frazom da se klub gleda i navija za njega pa makar bio i u desetoj ligi, ali ja stvarno ne mogu. Divim se ljudima koji mogu odvojiti sat i pol, pogledati onu patnju i leševe kako se vuku, te onu mazgu pored aut linije.
Gledam komentare nedavno, konta raja diže se forma ovo ono, to s7 sve gluposti, vazda će ovako biti. Mogu se oni zanijeti i da se nalože, pa zabiju par komada brzo, ali to su sve bljesak utakmice.

Zato kažem, ebe mi se i za ligu, za LP svakako nema šanse. Sve dok je ova mazga na klupi piši propalo, niti mi se da raspravljati o igračima, taktici, igrama, kad vidim ko je na klupi i koliko ubija igrače, nema sistema, psiha u qurcu, totalno neko mrtvilo. Nisam u životu ni pomislio da bi mogao biti ovako ravnodušan prema Barci, ali eto, došlo je i to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 jan 2020, 03:56

Se.rem se vala i na ove katalonske medije, niko muda nema da mu postavi neko provokativno pitanje.

Osvojio si 15 bodova na 10 gostovanja, a tek trebaš da ideš na Mestallu, Pizjuan, Balaidos, Ceramicu i Bernabeu. A kako igraju, x ko kuća i protiv Betisa i Alavesa u gostima

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 05 jan 2020, 09:49

ma okaniti se ćorava posla... ako se pozelite fudbala, gledajte pravi fudbal a ne ovo, Liverpool ili City npr.
svi su tamo zaslužili da odu u prosjecnost od navijača, do medija i svih u klubu i da se bore za 4. mjesto, a onda kad opadne lova od prodaje dresova po Aziji i sponzori počnu obilaziti bolje klubove zavrsit ce ko Arsenal na 10 mjestu

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 05 jan 2020, 10:23

Imaš Messia i Suareza koji ne igraju odbranu i Grizmana koji se vraća i pokriva svoju stranu i genijalac na klupi radi najgluplju moguću izmjenu nakon crvenog De Jonga :salut: :salut:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 jan 2020, 11:03

Mislim da u Europi niko nema bolje igrace a da slabije igra, zaista
27.10.2020

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 05 jan 2020, 11:22

Kakva glupost De Jonga haj što gubi loptu nego vuče frajera za čisti karton a haman oba stopera bila još kao osigurači iza on se vodio onom ide Calleri a Pique i Lenglet sami dole, a na sve to glupav potez vađenje Griezmana umjesto Suareza kao što neko rece Suarez i Messi nisu učestvovali u odbrani plus igrač manje znači ljudi napadaju sa vise igrača nego što se ti branis, al to vjerovatno nije smio da izbaci Suareza jer imao je priliku i kasnije oko 85min barem da je ubacio Fati-a umjesto Suareza da igra na krilu i odbranu siguran sam da ne bi primili gol jer svakako je gol pao po strani gdje su imali više igrača. Ne smije se zaboraviti ni 2 zicera Suareza za 3-1 pogotovo onaj drugi kad je mogao raditi sta hoce 1 na 1 a on lobuje golmana

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jan 2020, 12:12

AlfredNobel je napisao/la:
05 jan 2020, 03:19
Ja ne pamtim kad sam je čitavu odgledao. Večeras gledao prvih 15 minuta i kasnije samo rezultat vidio. Znam sad da se to kosi s onom frazom da se klub gleda i navija za njega pa makar bio i u desetoj ligi, ali ja stvarno ne mogu. Divim se ljudima koji mogu odvojiti sat i pol, pogledati onu patnju i leševe kako se vuku, te onu mazgu pored aut linije.
Gledam komentare nedavno, konta raja diže se forma ovo ono, to s7 sve gluposti, vazda će ovako biti. Mogu se oni zanijeti i da se nalože, pa zabiju par komada brzo, ali to su sve bljesak utakmice.

Zato kažem, ebe mi se i za ligu, za LP svakako nema šanse. Sve dok je ova mazga na klupi piši propalo, niti mi se da raspravljati o igračima, taktici, igrama, kad vidim ko je na klupi i koliko ubija igrače, nema sistema, psiha u qurcu, totalno neko mrtvilo. Nisam u životu ni pomislio da bi mogao biti ovako ravnodušan prema Barci, ali eto, došlo je i to.
Ma to su izlizane fraze tipa ______ se voli i kad vodi i kad gubi. Voli se i dalje taj klub, ali se ne voli recimo trener glupan koji ne zna postaviti ekipu i spremiti ih za najvece izazove, ne voli se neki igrac koji gusi igru i od njega nema nikakve koristi.

Dok god je ovaj na klupi nama nema napretka, a izgleda da to ovim u upravi pase, jer sta god da napravi oni mu daju podrsku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jan 2020, 15:13

Barcelona je primila 23 gola u 19 kola, više od gola po utakmici.
Poređenja radi, Real je primio 12, Atletico isto toliko...to je 11 golova manje. Sa jakim odbranama se osvajaju titule.
Barci su zabijali po dva komada Osasuna, Granada (povratnici u Primeru), sinoc Espanyol buduci drugoligaš, smiješni klubovi...džaba zalaganje da ne prime gol u Clasicu i na Wandi - kada ce na "malim" utakmicama izgubiti titulu, jer tamo uredno primaju golove.
Iako i ove sezone imaju dva najbolja strijelca lige u Messiju i Suarezu, Barca ne može da se odvoji na tabeli. Zašto?
Zato što se kao tim brane katastrofalno, ne mogu odbraniti ništa, cak ni protiv najgorih timova lige zalaganje u defanzivi citave ekipe je kriminalno, one dvojica iz napada uopšte ne ucestvuju u defanzivi, niti ih isprepadani jadnik koji glumi trenera smije pogledati....i sinoc su imali vodstvo (kao i protiv Osasune) i opet govedo sa klupe ne zna zatvoriti utakmicu, smiriti protivnika, oduzeti mu loptu i ritam, ne zna levat, šta da se radi :roll:
Gledam Liverpool kako igraju, pa to se ozbiljnim eklipama ne dešava - vec se protivnik dokrajči, posebno ekipe sa dna tabele. Ali to su timovi koji imaju profi trenere koji znaju voditi ekipu.

Ne vrijedi više ovo pratiti, dok je god spodoba na klupi, a i oni koju ga drže tamo. Vazda je ista prica, nema smisla to pratiti.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.