96BadBoy je napisao/la:Zna Effe sta prica.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
96BadBoy je napisao/la:Zna Effe sta prica.
možda negdje kvota 13 smije doći, negdje ne smijegonzales je napisao/la:Cudi me kako Bugari nisu dobili crveni
Effenberg je napisao/la:Ma nisam ja ni imao tu tekmu nit me oborila, fol je sto sam se radi nase repke radovao dvici al kad vidis da smrdine drze takvu kvotu a ovi vode odmah znas da nece tako ostati. Uce ako treba i Platini i Infantilo onaj celavi pe.der da ga zabiju u 166oj minuti produzetka ako treba. Da je dvica dolazila i da su znali bila bi 1.4 a ne 2.20. u tom je fol. Ljudi kontrolisu citav sport yebo im pas majku.
Biće euraa ako modena okrenee he he, al znas sta bude kAD ja nešto cekamgonzales je napisao/la:Ima li neko ista za poslati na wwin do sutra?
Nigdje raje da pogura u pmeedo je napisao/la:Modena na jednom, gerges na drugom, ajde jedno bar, dodjul oba 20 eura raji
Odbojka?eedo je napisao/la:Modena na jednom, gerges na drugom, ajde jedno bar, dodjul oba 20 eura raji
Hajmo Modena 1-1 u setovima jel odbojka u pitanjueedo je napisao/la:Biće euraa ako modena okrenee he he, al znas sta bude kAD ja nešto cekamgonzales je napisao/la:Ima li neko ista za poslati na wwin do sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.