Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 01:32

Taman me krene i prekid kisa, aj u qurac.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 01:37

Effenberg je napisao/la:Taman me krene i prekid kisa, aj u qurac.
Pajdo, neka bankrolla na sigurnom. :urnebes:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 02:12

bvb je napisao/la:
Imaju Gauchosi i kvota 10 da ce ga zavuci u 90+ :urnebes: :urnebes:

Kasiranje na sve strane! Ma gradio bi ovu Kontaveit ali da je bar kontrakvota 2 u pm. Ovako se ne isplati.
Valjda dobije Julia!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 02:25

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Imaju Gauchosi i kvota 10 da ce ga zavuci u 90+ :urnebes: :urnebes:

Kasiranje na sve strane! Ma gradio bi ovu Kontaveit ali da je bar kontrakvota 2 u pm. Ovako se ne isplati.
Valjda dobije Julia!
Dimitrov izgleda ispuhao i vratio se na staro, ono na AO i par turnira prije je haman bila samo kratkotrajna epizoda.

Chikago gubi kuci od Phile 22 razlike, 1.30 kjec, ne moze bog ovo vise pogodit, tacno su najludja ekipa u ligi.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 02:32

Dok se okrenu i ode piskiti u cenifi i soka sebi nasuti Annet sa 1:2 30:40 na brejk lopti zavrsi 6:2 set :thumbup:

Evo sestri ka´e nose pare ko one postarke na motoricu penziju: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Seka Garbi
slika
Seka Patricia
slika
Seka Sam
slika
Seka Annet
slika
slika

Hajde Julijice jos i ti pa da se ispisamo maximalno po bookiesima! :rol: :rol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 02:41

:thumbup:

Odigraj under 220.5 na LAL-Minnesottu za tih 90E. :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 02:48

bvb je napisao/la::thumbup:

Odigrao sad na Atlantu i Dimitrova dubl okladu. Stavio dosta manje od tih 90. Nema kod mene guranja preko 10-15, ponekad vrlo rijetko. Prestao sam biti avanturist. Odigro NBA nakon dosta vremena, al syebace me Atlanta sad tek vidim imali 3.4 pred mec, dakle halali Huso materi, nadam se samo da su Bucksi bili public bet i da ova kvota nije odraz realnog stanja.

EDIT: Konacno da i under ubodem na Argentini, valjase ovi Newells stari momci, usli su u jesenji dio(kod njih dole na jugu :mrgreen: ) raspucano, nema vise stednje na underima! :urnebes:

Nagovorise me da odigram na ovu Peng, a Garcia mi jedna od omiljenih igracica, mozda i jedina francuska sportistkinja/sportista koju cijenim pravo, jos 2:0 stavio na Peng ali na mali ulog. Dobra je kineskinja ali puno se potcijenjuje ova Garcia, mala je zvijer od teniserke.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 25 mar 2017, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 02:55

Effenberg je napisao/la:

Odigrao sad na Atlantu i Dimitrova dubl okladu. Stavio dosta manje od tih 90. Nema kod mene guranja preko 10-15, ponekad vrlo rijetko. Prestao sam biti avanturist. Odigro NBA nakon dosta vremena, al syebace me Atlanta sad tek vidim imali 3.4 pred mec, dakle halali Huso materi, nadam se samo da su Bucksi bili public bet i da ova kvota nije odraz realnog stanja.
Jesu public bet, treba im pobjeda vise nego Atlanti, imaju 9 pobjeda u zadnjih 11 utakmica, ali Atlanta je uvijek nezgodna. Ista situacija i s Chicagom, jos manj kvota. ali eto izgubise i to ubjedljivo. Mozda na lajv probati da ce Chicago smanjiti do kraja na nekih 10-12 razlike, znas da cesto tako bude.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 02:59

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:

Jesu public bet, treba im pobjeda vise nego Atlanti, imaju 9 pobjeda u zadnjih 11 utakmica, ali Atlanta je uvijek nezgodna. Ista situacija i s Chicagom, jos manj kvota. ali eto izgubise i to ubjedljivo. Mozda na lajv probati da ce Chicago smanjiti do kraja na nekih 10-12 razlike, znas da cesto tako bude.
Ma kakav crni Chicago bvb ja se ispishavam po takvim ekipama, to treba u inat roljnut jos hendikepa na ove da ce ih satrat. Taj Chicago je mene dosta hebo, vise Chicago na tiket mi nece sto reko Baja Knindza! :urnebes: :urnebes:

Nek oni materi svojoj smanjuju nedam pare crnackoj gamadi pokvareno prevarantsko jenkijevskoj! :urnebes: :urnebes:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 03:06

Effenberg je napisao/la: Ma kakav crni Chicago bvb ja se ispishavam po takvim ekipama, to treba u inat roljnut jos hendikepa na ove da ce ih satrat. Taj Chicago je mene dosta hebo, vise Chicago na tiket mi nece sto reko Baja Knindza! :urnebes: :urnebes:

Nek oni materi svojoj smanjuju nedam pare crnackoj gamadi pokvareno prevarantsko jenkijevskoj! :urnebes: :urnebes:
Jbg buraz, ja sam ozbiljan bio za Chicago, znas da necu bezveze predlagati reda radi, bilo 18 kad sam pisao, evo sad 10.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 03:13

Ma hvala ali ne vjerujem im, da si samo bilo koje drugo ime osim Chicago rekao stavio bi majke mi. Ja kad vidim Chicago da pise ko da sam vidio razbojnike sa utokama i fantomkama da dolaze! :D

Odigrao na sitno da ce biti X na ovoj Atlanti, znam da nema sanse al et!

Koliko je opala ova Kasatkina ovo je nevjerovatno, zalosno mi gledat kako ove neke prosjecne antitalentovane americke cure deru haman redovno Evropljanke. Branite cast kontinenta sunce vam yebem! :D

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 03:15

Haha, jesu tacno najgori, ja imam 50E uplaceno na dubl Chicago i Milwaukee. :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 03:18

bvb je napisao/la:Haha, jesu tacno najgori, ja imam 50E uplaceno na dubl Chicago i Milwaukee. :D
Lol ti ces pasti samo Chicago a ja samo Atlantu! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kako nam ga suknuse, evo Atlanta jos bonusa ima i prednost i nemogu odrzati nikako ovi izjednacuju i jos ih stizu. Jedino OT. A i Dimi yede **** posteno!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 mar 2017, 03:19

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:Haha, jesu tacno najgori, ja imam 50E uplaceno na dubl Chicago i Milwaukee. :D
Lol ti ces pasti samo Chicago a ja samo Atlantu! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kako nam ga suknuse, evo Atlanta jos bonusa ima i prednost i nemogu odrzati nikako ovi izjednacuju i jos ih stizu. Jedino OT. A i Dimi yede **** posteno!
Pa isti qrac, pao jedan ili dva. :D Trebale obe bit lagane, a eto nije nijedna. Pao sam ja prije sat vremena, kad je bilo -23.

Joj imam 20E na Cousins O29.5 @2.75, evo 29 na kraju, Baci tricu u zadnjem napadu i promasaj.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 03:24

Meni treba sad trica Atlante sa buzzerom na 9.1 do kraja za X! :pray: :pray:

Doce al u qurcu!

Hajde sad Daria okreci to krvavu ti majku, Peng ce haman doci 2:0 i Verdasco ne bi trebao chokirati, imam extra kombinaciju samo da se trgne ovo dijete malo.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 04:54

A Kasatkine bog te! :puke: :puke:

Cekam 10 kvotu i necu da prodajem po kvoti 4 dok je bilo izmedju setova koji sam ja konj! Na kraju prodam po 1.6 kvoti reko spasavaj gace! :D

Al zato ide aBd Julia, vraca se iz nemoguceg chokiranja u 2. setu. Samo na Svabe treba igrati, lijepo ulozis pare i bar znas da ce dati sve od sebe i da ce imati karakter i boriti se do zadnjeg, ne bude ti ni krivo kad padnes, nego ova smeca. Gotivio sam pravo ovu Dariju, ali cura je ofalila skroz naskroz i ona i Bencic su propale uzasno.

Tako je sisata ljepoto! Donesi ciki kes! :lol:

:ljepota: :ljepota:
slika
:beba: :beba:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 mar 2017, 10:36

slika
I tacno stao na 25 :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 11:03

@Evolucijo brate, da si samo mogo viditi koji je to bio ped.erluk od tekme. Minesotta asicare prestala igrat kod 8 razlike i 1:20 do kraja sklanjali se da ove jade saspu dvije trice u 10ak sekundi haman. Namjerno fulanje slobodnog da se ide u OT. I opet bolesno da ti igraci neki favorizovani ne prebace.

Ja sretnom srecom haman sve tenise i fudbale latinose sto naskida sinoc povuko na skrill i na banku ostavio neki mini bankrol tako da nisam mogo previse syebat, al opet fina je to para 30€ da se pukne. Prvo cvaju na under 220.5 da poslusam reko brata @bvb i bio je stvarno blizu, ovo je samo na ci.ganluk ovako ispalo da ne dodje onda igro na Minesottu u OT, al sta ces dosli ljudi pustiti ovim jadnicima i smradovima od ekipe.

Elem 100 godina se nisam kladio na NBA i sad opet necu dugo, ne treba mi da mi skace pritisak na zori gledajuci kako se tamo neki crnacki levati busaju u prsa ko da su oni glavne lole sto su pobjedili nekakvu pustenu tekmu. Evropa je mnogo realnija, a Kinezi su za ovaj NBA izmislili kosarku!!!

Disciplina je Bog ba, konacno sam se naucio da igram jednake uloge neovisno kako me islo i sralo, i stvarno nema neke potrebe da se drzi bankrol online odmah treba sklanjati ih od sebe cim ista dobijes i placaj stvari neke ma i unaprijed ako treba samo nek se nije likvidno s parama, jer ova ce gamad uvijek naci nacina da te izmanipulise kvotom!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2017, 14:13

Hajte zelenosumski Roversi izdrzize. Ne kontam ovo bile su kvote haman pa izjednacene, malkice na domaceg samo pretegnute i vodi inace dobra ekipa gost i live ima 1.85, stavio sam je u neku kombinaciju poslije sa tenisima i EM kvalama, bas da vidim kakvo ce sad u drugom biti pustanje domacinu ili sta vec. Mislim 1.4-1.6 treba biti na live normalno ako su takve bile pred mec kvote, ali eto, odigro sam bas iz znatizelje! Sreca skide under 1.5 prvo PV, sad znam da je nemoguce i U2.5 da dodje na drugoj kombinaciji ali :pray: :pray:

Bas gledam tekmu znam da su to sabani nevidjeni i antitalenti, ljudi bukvalno otvoren sut nema kuveta do gola je dobaciti a ako ima snagu u sutu redovno ide po 10m iznad precke, i onda covjek mora da se pita fakat kako kod njih pada tako puno golova ako nisu neka pustanja i sklanjanja i tako ta sr.anja. Bukvalno 22 panja na terenu stoje, kod kornera oni sto brane usli u go svi a ovi sto imaju korner u liniji na 16m i to je zamal go pao u 45+ eto kakvi su to levati, i meni neko kaze engleska 66a liga bolja od njemacke zweite ili spanske segunde. Aha how yes no. Nevjerovatno koliko neki imaju taj fetish prema ovim pjegavcima. Neki dan igro X na prijateljsku njih i svaba i nek sam pao i bas mi je drago da sam pao, kad ja ne smijem na svabu na live 3.7 kvotu staviti i treba da padnem. Kakvi Englezi kakvi bakraci, da sam znao da je oprostaj Poldija gurno bi oca i mater na Svabu.

Ka´e Englez jak. Qarina moja! :mrgreen:

EDIT: Evo sad imamo i odgovor zasto je takva kvota bila, znaju ljudi da ce Lincoln dobiti, do 60e vec 2:1 drugi im go autogol lola pjegavi ridji je glavom sam sebi zakucava, eto kako izgleda taj njihov velicanstveni otocki fudbal! :rol: :guz: :guz:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 25 mar 2017, 16:05

Fearless pp
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.