Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
strasno 

I ovdje je bio rezervisan u regularnom dijelu utakmice kada se lomio rezultat. Ne znam jel ista i pokušao u zadnjih 5 minuta.
Očekivano je bilo da uzme stvari u svoje ruke u produžecima.
Bolje za njega sto su bili produžeci, 18 poena. Bez produžetaka bi ostao ja 9 uz slabu partiju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Goretzka je socijalni eksperiment kojem je dat cilj da ispita koliko neko može biti iritantan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Desilo se protiv najbolje moguceg rivala.
Dvije clutch situacije u odbrani.
Step back trica magija.
dobre guzove ima Belma
hurem je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:16I ovdje je bio rezervisan u regularnom dijelu utakmice kada se lomio rezultat. Ne znam jel ista i pokušao u zadnjih 5 minuta.
Očekivano je bilo da uzme stvari u svoje ruke u produžecima.
Bolje za njega sto su bili produžeci, 18 poena. Bez produžetaka bi ostao ja 9 uz slabu partiju.
Nije bas tako....U Beogradu je okrenuo tekmu,U Berlinu 6 cini mi se na kraju,danas

-
- Kontakt:
Pises 30 postova dnevno, radis li ti ista drugo u zivotu osim sto visis forumu i pises gluposti?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel lahka paraOracle je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:50To je prednost kad si privatnik i kad drugi rade za tebe.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:48Pises 30 postova dnevno, radis li ti ista drugo u zivotu osim sto visis forumu i pises gluposti?![]()
Imam vremena na pretek. Vjerujem da si ti hamal nekom krezavom debeljki pa nemaš vremena ni cigaru da ispušiš.![]()
Pređi kod mene hamali, barem ću ti dopustit da uđeš na forum.![]()
-
- Kontakt:
Ti jedino mozes biti privatnik na selu, i da pises po forumu dok cuvas ovce negdje na brdu, one ti jedini radnici mogu bitiOracle je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:50To je prednost kad si privatnik i kad drugi rade za tebe.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:48Pises 30 postova dnevno, radis li ti ista drugo u zivotu osim sto visis forumu i pises gluposti?![]()
Imam vremena na pretek. Vjerujem da si ti hamal nekom krezavom debeljki pa nemaš vremena ni cigaru da ispušiš.![]()
Pređi kod mene hamali, barem ću ti dopustit da uđeš na forum.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Jel moras i ovu temu jbga
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
na ignore.
lik bude negdje vani, trenutacno na biroju(stemplovanje), baustelac.
ne moze se zreo i pametan covek ovako se ponasati.
ovakve utakmice dizu renome jednom igracu.
kako van madrida, tako i u samom timu.
lik bude negdje vani, trenutacno na biroju(stemplovanje), baustelac.
ne moze se zreo i pametan covek ovako se ponasati.
ovakve utakmice dizu renome jednom igracu.
kako van madrida, tako i u samom timu.
dobre guzove ima Belma
Oracle je napisao/la: ↑27 jan 2023, 06:31Inače sam privatnik, možeš hamalit za mene Beko. Dat ću ti minimalac i leđa ti slomit krezubi jarče.![]()
I nepismen si, idealan da budeš hamal. Pročitaj to boldirano što si napisao. Veliko slovo ti je misaona imenica. IQ na nivou sobne temperature al zimi. A i vjerovatno zuba nemaš, pive ti pojele zube.
seen
dobre guzove ima Belma
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, koji qrc ga više komentarišete?
Tema je o Džananu Musi, nije o nekakvom slučaju iz Jagomira.
Tema je o Džananu Musi, nije o nekakvom slučaju iz Jagomira.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Ljudi kao da nisu svjesni šta ovaj momak radi u EL. Lik je došao u najveći klub u Evropi kao relativno nedokazan igrač i nametnuo se od prve utakmice kao jedan od najvažnijih igrača u ekipi. Uz to sve je prvi strijelac ekipe u EL i u ACB uz veoma dobre procente i pritom ne forsira uopšte. Ovdje ljudi spominju kako je malo dati 18 poena u EL. Pa ljudi moji evropska košarka traje 10 minuta po četvrtini, a u NBA 12 (to je skoro jedna četvrtina više) manji teren u EL nego u NBA, u EL se mnogo više pažnje obraća na odbranu i to su enormni fizički napori. To je i sam Dončić rekao, ako on ne zna ja ne znam ko zna. Musa ubacuje skoro 16p u prosjeku u EL na 9 šuteva. Dončić je u zadnjoj sezoni u Realu ubacivao 16p u prosjeku na 11 uzetih šuteva s tim da je procenat za 3 imao 32%. Gledam sinoć Tatum ubacio 36 poena na 26 šuteva, 26 šuteva, i ljudi svršavaju na to. Ljudi moji jeste li svjesni šta je 26 puta baciti na koš. U NBA prosječan igrač uzima 10 šuteva po utakmici. Uopšte sad ne kažem da je Musa sazrio za NBA, da treba ići odmah sad, bla, bla, ali treba malo realnosti uvesti u sve. Momak ubija ove sezone u Realu i to je fakt i to se ne može pobiti.
De slikaj nam sudsko rjesenje i id broj od te firme.Oracle je napisao/la: ↑27 jan 2023, 06:31Inače sam privatnik, možeš hamalit za mene Beko. Dat ću ti minimalac i leđa ti slomit krezubi jarče.![]()
I nepismen si, idealan da budeš hamal. Pročitaj to boldirano što si napisao. Veliko slovo ti je misaona imenica. IQ na nivou sobne temperature al zimi. A i vjerovatno zuba nemaš, pive ti pojele zube.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.