Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Monolog » 20 jan 2011, 13:56

Klare je napisao/la: Nije tvoje da prekidaš ili se miješaš u ove rasprave, pogledaj je li ko negdje slučajno izostavio zarez,
Ne želim biti nekulturan, al' ti uvijek imaš sijaset pravopisnih i gramatičkih pogrešaka, pa ti to ne nabijam na nos. Dakako, ovo neuspješno spuštanje ćemo vrlo brzo zaboraviti. Eh, naravno da je moj posao da "izvedem" na pravi put forumaše koji su ovu temu "okrenuli" na drugu stranu.

Nego, drži se ti svog Bayerna, sigurno će proliti mnogo znoja ne bi li izborili Evropa Ligu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2011, 14:16

Klare je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Tema momci. Tema.
Nije tvoje da prekidaš ili se miješaš u ove rasprave, pogledaj je li ko negdje slučajno izostavio zarez, ili ti ga nešto pogrešno napisao. ;)
Od onog vašeg Rafaela nema igrača, silom prilika ga forsirate ove sezone. Ko ima da vam igra na toj poziciji :? O'Shea, Brown :lol: Bebeta kupili za 8 mil. :lol: iz treće portugalske lige. A pozicija Manchestera na tabeli dovoljno govori o tome u kakvoj su krizi ostali klubovi iz Engleske. U ekipi vam jedino valjaju stoperki dvojac, kada su obojica spremni, a to je ne baš često. Tu na sredini Fletcher i Carrick, i niko više. Sve ostalo igrači psihički nespremni, ili većinom nekvalitetni. Nadam se da će i ovaj novi golman biti promašaj, pošto je svima jasno da je Fergusonov osjećaj za igrače izlapio. Godine čine svoje. ;)
Momak,izvini, al nemas pojma o Manchesteru,ako to ozbiljno mislis.Samo primjer,da je Ferguson doveo Ronalda za 17, a prodo preko 90 miliona govori sve,o njegovom osjecaju za igrace.21 utakmicu neporazeni ove sezone,i po svemu sudeci bit ce 19 titula,pa makar City doveo i Messia.O Bebetu se mnogo ne zna ,sem da je vise nekako fudbaler sa ulice,al doce na svoje mjesto.Runi,kad je dosao u Manchester,ne samo da je bio nestasan,neg je bio kockar i pjano.Feruson je sve doveo u red,i trenutno,nema veceg autoriteta medju trenerima,a i boljeg trenera.Kad je mancho kupio gotovog igraca?????????????????Mozda Ferdinanda za 40 mil,i Berbu.Ostalo je plod treninga.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 jan 2011, 14:30

Klare je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Tema momci. Tema.
Nije tvoje da prekidaš ili se miješaš u ove rasprave, pogledaj je li ko negdje slučajno izostavio zarez, ili ti ga nešto pogrešno napisao. ;)
Od onog vašeg Rafaela nema igrača, silom prilika ga forsirate ove sezone. Ko ima da vam igra na toj poziciji :? O'Shea, Brown :lol: Bebeta kupili za 8 mil. :lol: iz treće portugalske lige. A pozicija Manchestera na tabeli dovoljno govori o tome u kakvoj su krizi ostali klubovi iz Engleske. U ekipi vam jedino valjaju stoperki dvojac, kada su obojica spremni, a to je ne baš često. Tu na sredini Fletcher i Carrick, i niko više. Sve ostalo igrači psihički nespremni, ili većinom nekvalitetni. Nadam se da će i ovaj novi golman biti promašaj, pošto je svima jasno da je Fergusonov osjećaj za igrače izlapio. Godine čine svoje. ;)
Klare, kako bayern igra i koja je mala bundes liga na listi liga!? **** ligu gdje je Mainz 2..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 jan 2011, 14:37

David Gill has refused to be drawn on who Manchester United's next boss will be, but admits Jose Mourinho is 'a good manager'.

Sir Alex Ferguson is showing no signs that he will be relinquishing the Old Trafford hot-seat any time soon, but contingency plans are already being drawn up.

Eventually the Red Devils post will be made available and a suitable successor to the legendary Ferguson will need to be found.

Filling the void will be no mean feat, with United having dominated English football during the Premier League era.
Time frame

Various coaches from across the globe have been offered up as potential candidates, but former Chelsea boss Mourinho is the man widely acknowledged as the best man for the job.

United chief executive Gill has attempted to avoid discussing the matter in depth for now, with Ferguson still very much the main man, but he has hinted that Portuguese tactician Mourinho may well be an option when the search for a new manager begins.

He said: "Alex is on a rolling contract, he is on the record as saying that he will continue to manage as long as he keeps fit, so while we follow what is happening in football, I am not going to sit here today and say who we have in mind because we don't know what the time frame is.

"I am sure there are some other good managers around. [Mourinho is] a good manager."
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Klare

Post Postao/la Klare » 20 jan 2011, 15:34

haxonja je napisao/la: Klare, kako bayern igra i koja je mala bundes liga na listi liga!? **** ligu gdje je Mainz 2..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Treća u Evropi 8-) , sa velikim izgledima da za godinu-dvije potisne Španiju s drugog mjesta. A prvo mjesto je u budućnosti, samo da se nastavi ovako pametno raditi. ;)
Monolog je napisao/la: Ne želim biti nekulturan, al' ti uvijek imaš sijaset pravopisnih i gramatičkih pogrešaka, pa ti to ne nabijam na nos.
Pa što ne ispraviš, zar tebi kao Moderatoru nije data ta zadaća. Jer zbog fudbalskog znanja tu ulogu nisi dobio, to svi znamo. :twisted:
trxel je napisao/la: Momak,izvini
Nema potrebe za izvinjenja. ;)
trxel je napisao/la:Samo primjer,da je Ferguson doveo Ronalda za 17, a prodo preko 90 miliona govori sve,o njegovom osjecaju za igrace.
Tada je imao osjećaj. Od dolaska Ronalda je prošlo, mislim 6-7 godina :?
trxel je napisao/la:21 utakmicu neporazeni ove sezone,i po svemu sudeci bit ce 19 titula,pa makar City doveo i Messia.
Duga je sezona, duga, ima još dosta do kraja, ili :?
trxel je napisao/la:O Bebetu se mnogo ne zna ,sem da je vise nekako fudbaler sa ulice,al doce na svoje mjesto.
Definitivno nije za zelenog terena, ali za ulicu, ko će znati :?
trxel je napisao/la:Runi,kad je dosao u Manchester,ne samo da je bio nestasan,neg je bio kockar i pjano.Feruson je sve doveo u red
Podsjeti me šta je bilo pred početak sezone :D , a niti sada to još nije izglađeno kako treba, što pokazuju i izdanja Rooneya
trxel je napisao/la:Kad je mancho kupio gotovog igraca?????????????????Mozda Ferdinanda za 40 mil,i Berbu.Ostalo je plod treninga.
A našeg Owena za 25 miliončića. :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2011, 16:17

Owen je zakrpa,tj.treci ,cetvrti napadac,i kao taki je doveden.Bez obzira sto je sest sedam god proslo,Ferguson nije pomatunio,sto pokazuje Nanni,18 mil,Anderson,...Mancho je jedan od najprofitabilniji klubova u Evropi,puno vise zarade neg so izdaju.Nastranu kockanje s parama Glejzerovih,mislim da imaju jedan od najjacih budzeta.Aj neka mi neko kaze kako izuzev 2004(ispada u gr fazi lige prvaka),13 godina su u vrhu Evrope i premier lige.Ni jedan jedini klub nema taki kontinuitet,budimo realni,i to na samom vrhu.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2011, 16:20

A odnosi Runija i Fergusona,pa tu mogu reci,kao prvo Runi je imao dosta tesku povredu,vratio se,dobro je prebolio sex aferu,puno bolje od Terya.A engleski mediji su puno cudni kad je u pitanju cast,moral,vjerovatno da je u Spaniji,il dr ligi nebi se puno oko toga brinuli.Ocu reci ne vidim neki preoblem u njihovim odnosima

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jan 2011, 16:22

trxel je napisao/la:Owen je zakrpa,tj.treci ,cetvrti napadac,i kao taki je doveden.Bez obzira sto je sest sedam god proslo,Ferguson nije pomatunio,sto pokazuje Nanni,18 mil,Anderson,...Mancho je jedan od najprofitabilniji klubova u Evropi,puno vise zarade neg so izdaju.Nastranu kockanje s parama Glejzerovih,mislim da imaju jedan od najjacih budzeta.Aj neka mi neko kaze kako izuzev 2004(ispada u gr fazi lige prvaka),13 godina su u vrhu Evrope i premier lige.Ni jedan jedini klub nema taki kontinuitet,budimo realni,i to na samom vrhu.
On govori o Owen Hargreavesu a ne o tom Owenu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2011, 16:42

Pa sta imam reci o Heargreavsu coek peh nicija krivica.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 jan 2011, 18:01

SIr Matt Busby (26 May 1909 – 20 January 1994)

cudno mi da niko od navijaca Manchester nije ga pomenuo danas..a tako je puno dao za vas klub :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jan 2011, 18:02

mighty_reds je napisao/la:SIr Matt Busby (26 May 1909 – 20 January 1994)

cudno mi da niko od navijaca Manchester nije ga pomenuo danas..a tako je puno dao za vas klub :?
Kakav klub takvi i navijači.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2011, 18:15

Ok to, al necemo o istoriji,npr.Boby Charlton,Denis Law;George Best,...pa onda poslije Marc Houges,Gordon Strachan,ljudi osvojili dosta toga medjutim,interesantnije je ova genecracija od Giggsa pa gore,zbog kojih sam i poceo navijati za manchester!!!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 20 jan 2011, 19:22

trxel je napisao/la:Pa sta imam reci o Heargreavsu coek peh nicija krivica.
Sta napadas na Hargreavesa,danas mu rodendan! :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2011, 20:09

cuj to,kakve to veze ima i Chuk Norrisu je... :lol:

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 20 jan 2011, 22:17

slika

slika

slika

slika
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2011, 22:42

mighty_reds je napisao/la:SIr Matt Busby (26 May 1909 – 20 January 1994)

Mogli su jedino @Romario i @Klare da se sete toga,vidis da nema onih starih sa ove teme ni @trasa,ni @carta,ni @majestica. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Klare

Post Postao/la Klare » 21 jan 2011, 00:29

Devil je napisao/la: Mogli su jedino @Romario i @Klare da se sete toga,vidis da nema onih starih sa ove teme ni @trasa,ni @carta,ni @majestica. ;)
Prvi put čujem za njega. Nego šta misliš što ih nema :? , sigurno zbog toga što nemaju kontra-argumente protiv mojih. 8-) :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 00:45

Klare je napisao/la:
Devil je napisao/la: Mogli su jedino @Romario i @Klare da se sete toga,vidis da nema onih starih sa ove teme ni @trasa,ni @carta,ni @majestica. ;)
Prvi put čujem za njega. Nego šta misliš što ih nema :? , sigurno zbog toga što nemaju kontra-argumente protiv mojih. 8-) :lol:
@Majestic je otisao sa foruma,a ovu dvojicu nisam video pa bar 7 dana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 jan 2011, 00:50

Majesticu je obrisan 1 post, sad ih ima 6999, nadam se da će se barem radi toga vratiti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jan 2011, 02:06

Ted Mosby je napisao/la:Majesticu je obrisan 1 post, sad ih ima 6999, nadam se da će se barem radi toga vratiti
Vratit cu se na forum samo zbog ovih balavaca/bavaraca il kako god. Lako im se praviti pametnim kad pola moderatora navija za Bayern. Danas onaj roy_makay "spustio" haxonji s onim golom robena a ja im odmah vratio s finalom LP i odmah mi pussy obrisale taj post a sto njegovi Bavarci provociraju na ovoj temi to je ok.I zbog svega toga "I AM BACK"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.