Izgleda da im nismo zanimljivi za prijenos

Moderator/ica: GracanicaAA
Takodjer
Mene srce iskreno boli, da se Jedinstvo ovoliko pati u BiH...
Ovo sam licno predlagao jednom od proslih predsjednika, medjutim on je bio neznalica operisana od sporta i bolje da nisam dobio nikakav odgovor.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:58I da zaboravih napisati...
Nije mi jasno da se vasa Uprava ne obrati Fk Sarajevo i da napravimo neki vid saradnje...Recimo u nasoj Akademiji imate jako mnogo kvalitetnih igraca koji bi Jedinstvu mogli pomoci u 1.Ligi Federacije, a ne mogu konkurisati za nas prvi tim...
Ne da biste vi bili nasa filijala vec na osnovu sportskog prijateljstva...
Ni ja ne razumijem...Evo recimo, mi smo naseg Vladana Kovacevica posudili bili Tekstilcu, godinu dana je momak tamo branio i vrijednost njegova na trzistu je kao i vrijednost Livakovica...harden je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:06Ovo sam licno predlagao jednom od proslih predsjednika, medjutim on je bio neznalica operisana od sporta i bolje da nisam dobio nikakav odgovor.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:58I da zaboravih napisati...
Nije mi jasno da se vasa Uprava ne obrati Fk Sarajevo i da napravimo neki vid saradnje...Recimo u nasoj Akademiji imate jako mnogo kvalitetnih igraca koji bi Jedinstvu mogli pomoci u 1.Ligi Federacije, a ne mogu konkurisati za nas prvi tim...
Prosle godine smo imali golmana iz Veleza na posudbi, super se pokazao, ne znam zasto to nije cesca praksa i sa vise klubova.
Sve to stoji Vanja, samo što nama u upravi godinama sjede ljudi kojima odgovara stanje grčevite borbe za opstanak te na taj način izvlače novac iz grada i peru ga. Jedinstvo 20 godina nikad nije izbacilo papira na šta su utrošena sredstva grada.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:24Ni ja ne razumijem...Evo recimo, mi smo naseg Vladana Kovacevica posudili bili Tekstilcu, godinu dana je momak tamo branio i vrijednost njegova na trzistu je kao i vrijednost Livakovica...harden je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:06Ovo sam licno predlagao jednom od proslih predsjednika, medjutim on je bio neznalica operisana od sporta i bolje da nisam dobio nikakav odgovor.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:58I da zaboravih napisati...
Prosle godine smo imali golmana iz Veleza na posudbi, super se pokazao, ne znam zasto to nije cesca praksa i sa vise klubova.
Imamo, strasno mlado krilo Ljukovca, koji bi kod vas eksplodirao, ali moras da shvatis da on kod nas trenutno ne moze u prvih 11 i steta bi bilo da stagnira, a vama bi se visestruko isplatio...
Evo primjer, malog Talhu Tabakovica smo posudili Celiku i momak im igra...
Recimo nama ovih dana dolazi stoper, a imamo jako dobrog stopera iz Akademije, Celika, momak je 192 cm i kod vas bio bio stub odbrane...
Mislim ,da ti ne nabrajam vise...
Vidi ovo, bez obzira na kvalitet lige,mislim na sve nivoe fudbala u BiH, nasa Akademija jedina izbacuje igrace koji se mogu prodati van...
Ne znam ko vam je sad u Upravi, ali neko normalan bi zaista razmislio o ovome
A vidim drug da se nesto desava lose u Jedinstvu...Pa ako nista, Krajina je uvijek obilovala talentima ima ih i kod nas u Akademiji...Iceplayer je napisao/la: ↑25 avg 2023, 19:31Sve to stoji Vanja, samo što nama u upravi godinama sjede ljudi kojima odgovara stanje grčevite borbe za opstanak te na taj način izvlače novac iz grada i peru ga. Jedinstvo 20 godina nikad nije izbacilo papira na šta su utrošena sredstva grada.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:24Ni ja ne razumijem...Evo recimo, mi smo naseg Vladana Kovacevica posudili bili Tekstilcu, godinu dana je momak tamo branio i vrijednost njegova na trzistu je kao i vrijednost Livakovica...harden je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:06
Ovo sam licno predlagao jednom od proslih predsjednika, medjutim on je bio neznalica operisana od sporta i bolje da nisam dobio nikakav odgovor.
Imamo, strasno mlado krilo Ljukovca, koji bi kod vas eksplodirao, ali moras da shvatis da on kod nas trenutno ne moze u prvih 11 i steta bi bilo da stagnira, a vama bi se visestruko isplatio...
Recimo nama ovih dana dolazi stoper, a imamo jako dobrog stopera iz Akademije, Celika, momak je 192 cm i kod vas bio bio stub odbrane...
Vidi ovo, bez obzira na kvalitet lige,mislim na sve nivoe fudbala u BiH, nasa Akademija jedina izbacuje igrace koji se mogu prodati van...
Ovaj grad, kanton, čitav ovaj dio Bosne ima resurse, ali ne mogu dalje od privatnih džepova nažalost...
Prenio sam ovo clanovima uprave kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:24Ni ja ne razumijem...Evo recimo, mi smo naseg Vladana Kovacevica posudili bili Tekstilcu, godinu dana je momak tamo branio i vrijednost njegova na trzistu je kao i vrijednost Livakovica...harden je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:06Ovo sam licno predlagao jednom od proslih predsjednika, medjutim on je bio neznalica operisana od sporta i bolje da nisam dobio nikakav odgovor.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:58I da zaboravih napisati...
Bravo, valjda neko bude imao sluha.
Ma to su normalne stvar, evo Gulashvilija smo posudili Velezu, momak kupljen od Saburtala za 120 000 e,Dervisagica Slobodi,Besica cini mi se Simm Bau, mi smo posudili Ajdina Hasica iz Besiktasa. pa to radi i Bayern i Arsenal...Chevalier je napisao/la: ↑25 avg 2023, 19:56Prenio sam ovo clanovima uprave kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:24Ni ja ne razumijem...Evo recimo, mi smo naseg Vladana Kovacevica posudili bili Tekstilcu, godinu dana je momak tamo branio i vrijednost njegova na trzistu je kao i vrijednost Livakovica...harden je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:06
Ovo sam licno predlagao jednom od proslih predsjednika, medjutim on je bio neznalica operisana od sporta i bolje da nisam dobio nikakav odgovor.
Hvala ti.
grijac klupe bio, menadzerski tal za koju stoju gdje sad onaj veliki navijac sto pitanje zna li gdje je stadion imam zelju kartu mu danas kupiti
Nikad lakše dobijen Rudar u Bihaću, a nisu loša ekipa može se reći da to više govori o nama
Napisao sam komentar na temi za Prvu ligu, bezveze se stvorila atmosfera na noz neka, isprovocirase njihovi igraci i onda domaca publika sa nekim seljackim manirima iskreno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.