FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo sve iz temelja sve promijeniti ako se moze....od igraca do onih koji vode klub, ovo vise ni pas sa maslom ne bi mogao pojesti pa svariti sa sodom bikarbonom, ovo je dno dna od ekipe i fudbala, da se covjeku zivot zgadi.....a nije da nam nisu ogadili fudbal....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Serviram nam igrača "na tacni", hajde sad pokažite da ste sposobni i za nešto na terenu i obezbijedite momku uslove da dođe kod nas. Top je krilo u pitanju.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Probisvjet
- Kontakt:
De ba više.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma iducu sezonu ako budu ovakvi moram promjeniti. Negdje blize. Mozda onaj gore blizu Sise.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
citiram komentar sa fb i sve je receno nema se sta dodati:
Almir Šećkanović
Mi smo tokom ove sezone najlošija ekipa u ligi. Sportski smo bili izuzetno loši, sa igrom koja je ličila da se igra sezona 1956-57., a ne moderni fudbal u 2022. godini. Ne znam koga možemo izdvojiti od postojećeg igračkog kadra, jer su svi bili užasni. Najpoštenije bi bilo da otpustimo sve igrače iz ove sezone i dovedemo 20 novih. A kada je riječ o upravljanju klubom - moramo se probuditi čim prije, jer spasili smo se dvije sezone, treću vjerovatno nećemo.
Almir Šećkanović
Mi smo tokom ove sezone najlošija ekipa u ligi. Sportski smo bili izuzetno loši, sa igrom koja je ličila da se igra sezona 1956-57., a ne moderni fudbal u 2022. godini. Ne znam koga možemo izdvojiti od postojećeg igračkog kadra, jer su svi bili užasni. Najpoštenije bi bilo da otpustimo sve igrače iz ove sezone i dovedemo 20 novih. A kada je riječ o upravljanju klubom - moramo se probuditi čim prije, jer spasili smo se dvije sezone, treću vjerovatno nećemo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Treba mu dati sansu da sta osvoji sa juniorima, daleko je on od ozbiljnog trenera i za trenera prve ekipesimonknows je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:21Mišljenja sam i da je Spaha preuzeo ekipu kad je bilo najteže, i da je izvukao maksimum. Po meni, treba mu dati šansu sljedeće sezone.
Hvala Bogu, iako smo od gotovog napravili veresiju, ostali smo u ligi, i u zadnjem kolu idemo pokušati srušiti Želju rasterećeni.
Zatim, odmah po pojačanja, definitivno nam treba pojačanje u svakoj liniji, u nekim i više igrača, nekih 7-8 pojačanja je neophodno, pa vidjeti ćemo kako i šta uraditi. ❤![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Danas se navršava 10 godina od najcrnjeg dana u klupskoj historiji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Imao je sansu da nesto osvoji sa juniorima pa nije, a juniore more trenirat neko i sa ovog foruma koliko je to zayeban posao.....jos kad procitam kaze neko zavrsio pro licencu, yebo pro licencu, ljudi zavrsavaju fakultete za dvije hefte a kamo li pro licencu....ili si trener ili si mudo od trenera, nema trece.....dodje Jakirovic i pokaza svima sta je trener ovim ovdje avlijanerima koji se vrte u krug ko kurave po timovima.crvenocrnitz je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:28
Treba mu dati sansu da sta osvoji sa juniorima, daleko je on od ozbiljnog trenera i za trenera prve ekipe
🔴⚫️
Tri fudbalera Slobode pozvana u mladu reprezentaciju BiH
Trojica prvotimaca Fudbalskog kluba Sloboda dobili su pozive u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
- Jasmin Osmić pozvan je na kvalifikacionu (prijateljsku) utakmicu za UEFA U-21 EURO 2023 protiv selekcije Irske, koja će se odigrati u Dablinu, 3. juna. Osmić će se Zmajevima pridružiti već ove nedjelje u Sarajevu.
Pored Osmića, pozive u reprezentaciju naše domovine dobili su i Eldar Mehmedović i Tarik Kapetanović. Za dvojicu mladih prvotimaca Crveno-crnih ovo je prvi poziv u U-21 reprezentaciju BiH. Mehmedović i Kapetanović su ranije nastupali u kategoriji U-19, gdje su pokazali kvalitet i opravdali povjerenje selektora. Također su imali i bitnu ulogu kod selektra Barbarića u juniorskoj reprezentaciji.
Bili su standardni fudbaleri tokom kvalifikacija, ali i u završnici Evropskog prvenstva, kada su nesretno poraženi od reprezentacije Francuske nakon vodstva od 1:0.
Mladi dvojac pozvan je na prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Makedonije, koja će se igrati u Skoplju 10. i 12. juna.
Bitno je napomenuti da su trojica mladih reprezentativaca dobili veliku minutažu u sezoni koja je na isteku. Tokom cijele sezone, standardan u početnoj postavi bio je Jasmin Osmić, koji je upisao 30 utakmica. Predanim radom, u početnoj postavi svoje mjesto je našao i Tarik Kapetanović, koji je odigrao 12 utakmica. Priliku u početnoj postavi, ali i sa klupe, dobijao je i Eldar Mehmedović, koji je u protekloj sezoni odigrao 18 utakmica - poručili su iz Slobode.
Trojica prvotimaca Fudbalskog kluba Sloboda dobili su pozive u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
- Jasmin Osmić pozvan je na kvalifikacionu (prijateljsku) utakmicu za UEFA U-21 EURO 2023 protiv selekcije Irske, koja će se odigrati u Dablinu, 3. juna. Osmić će se Zmajevima pridružiti već ove nedjelje u Sarajevu.
Pored Osmića, pozive u reprezentaciju naše domovine dobili su i Eldar Mehmedović i Tarik Kapetanović. Za dvojicu mladih prvotimaca Crveno-crnih ovo je prvi poziv u U-21 reprezentaciju BiH. Mehmedović i Kapetanović su ranije nastupali u kategoriji U-19, gdje su pokazali kvalitet i opravdali povjerenje selektora. Također su imali i bitnu ulogu kod selektra Barbarića u juniorskoj reprezentaciji.
Bili su standardni fudbaleri tokom kvalifikacija, ali i u završnici Evropskog prvenstva, kada su nesretno poraženi od reprezentacije Francuske nakon vodstva od 1:0.
Mladi dvojac pozvan je na prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Makedonije, koja će se igrati u Skoplju 10. i 12. juna.
Bitno je napomenuti da su trojica mladih reprezentativaca dobili veliku minutažu u sezoni koja je na isteku. Tokom cijele sezone, standardan u početnoj postavi bio je Jasmin Osmić, koji je upisao 30 utakmica. Predanim radom, u početnoj postavi svoje mjesto je našao i Tarik Kapetanović, koji je odigrao 12 utakmica. Priliku u početnoj postavi, ali i sa klupe, dobijao je i Eldar Mehmedović, koji je u protekloj sezoni odigrao 18 utakmica - poručili su iz Slobode.
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta ko vidi u ovom Mehmedovicu? Vjerovatno igra ne zbog toga sto ima kvalitet nego sto ga drugi nemajuhondas je napisao/la: ↑24 maj 2022, 08:17Tri fudbalera Slobode pozvana u mladu reprezentaciju BiH
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Mehmedovic je jedan od najtalentovanijih nasih mladih igraca u ulzadnje vrijeme gledajuci po onome sto je uradio u pionirima, kadetima, juniorima gdje je bio nevjetovatno dominantan i odnosi na sve.
On igra na takvoj poziciji na kojoj je potrebno puno vise iskustva i sigurno ga treba istrpit.
Mi "proizvodimo" bekovejer je to pozicija koja moze vise trpit mladog igraca i mi to forsiramo. Dok ofanzivni mladi igraci (Mehmedovic, Alic) trebaju ekipu da ih izdigne, namjesti golove. Alica da se smjelo forsirat pa da je dao 5-6 golova sad bi se pricalo da je novi Dzeko.
On igra na takvoj poziciji na kojoj je potrebno puno vise iskustva i sigurno ga treba istrpit.
Mi "proizvodimo" bekovejer je to pozicija koja moze vise trpit mladog igraca i mi to forsiramo. Dok ofanzivni mladi igraci (Mehmedovic, Alic) trebaju ekipu da ih izdigne, namjesti golove. Alica da se smjelo forsirat pa da je dao 5-6 golova sad bi se pricalo da je novi Dzeko.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
I ovo UG se sjetilo nakon 2 godine da postoji
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
I zna li iko kakve su ambicije za sljedecu sezonu?Ako je cilj opstanak,pisam se odmah na cijelu sezonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Talenat si sa 14, 15, 16 god, sa 19 ili 20 vec si igrac ili nisi, ne govorim da bude igracina ali on po ovome sto pokazuje nije ni i od igraca. I ne znam da li je njegova prirodna pozicija krilo, ako jeste onda je skroz pogresno usmjeren jer on niti ima brzinu niti dribling a Boga mi ni centarsut za tu pozicijuklasik je napisao/la: ↑24 maj 2022, 15:35Mehmedovic je jedan od najtalentovanijih nasih mladih igraca u ulzadnje vrijeme gledajuci po onome sto je uradio u pionirima, kadetima, juniorima gdje je bio nevjetovatno dominantan i odnosi na sve.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Ovo je nikad blize kao sad, ono su samo nagađanja prije bila.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Preofiran Azuka, kurku ce dobiti glas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Istina je za Azmira,informacija iz prve ruke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.