FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !

DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U 20:00 na BHT-u.terabajt je napisao/la:hocel biti utakmica na tv-u u subotu.
- samoposteno
- Kontakt:
sta ima veze covjek srbin i vas stole je dizo tri prstabagrcavi je napisao/la:a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !

Kako je,kako je ?bagrcavi je napisao/la:a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
hvala.DukeOfWellington je napisao/la:U 20:00 na BHT-u.terabajt je napisao/la:hocel biti utakmica na tv-u u subotu.
samoposteno je napisao/la:sta ima veze covjek srbin i vas stole je dizo tri prstabagrcavi je napisao/la:a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !
pa sta to ima veze nije to tema idemo daleko

DRUG NEBI TI PUNCA
- samoposteno
- Kontakt:
nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso
Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.
Pročitaj malo svoje postove na ovoj i na temi Čelika.I nemoj me više živ bio citirati nisam raspoložen za raspravu sa čovjekom koji ismijava druge a sam je u stvari smiješan.samoposteno je napisao/la:nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso
DRUG NEBI TI PUNCA
- blueman-TM87
- Kontakt:
I izgleda profesor bosanskog jezika ( pravopis mu jaca strana )bagrcavi je napisao/la:Pročitaj malo svoje postove na ovoj i na temi Čelika.I nemoj me više živ bio citirati nisam raspoložen za raspravu sa čovjekom koji ismijava druge a sam je u stvari smiješan.samoposteno je napisao/la:nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
oni pred svaku tekmu s nama visoko lete, al sto je najzalosnije uvijek jos nize padnu, iz euforicnosti u tesku depresiju, samo nezz kako im vise ne dodje jednom iz zicegu u vugla...Rikardo je napisao/la:Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- samoposteno
- Kontakt:
de ti nadji jedan post na ovoj temi gdje sam ja vas uvrijedio tebe ili bilo koga a na temi celika sam samo odgovaro na postove provokatora ..........al nebitno sa vama se nemoze fino pisatbagrcavi je napisao/la:Pročitaj malo svoje postove na ovoj i na temi Čelika.I nemoj me više živ bio citirati nisam raspoložen za raspravu sa čovjekom koji ismijava druge a sam je u stvari smiješan.samoposteno je napisao/la:nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso
- blueman-TM87
- Kontakt:
Samo spas im je pa imaju bracu da ih utjesenedaTM je napisao/la:oni pred svaku tekmu s nama visoko lete, al sto je najzalosnije uvijek jos nize padnu, iz euforicnosti u tesku depresiju, samo nezz kako im vise ne dodje jednom iz zicegu u vugla...Rikardo je napisao/la:Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Preslo im ono od pitara "mi smo najbolji a Zelji se steli".nedaTM je napisao/la:oni pred svaku tekmu s nama visoko lete, al sto je najzalosnije uvijek jos nize padnu, iz euforicnosti u tesku depresiju, samo nezz kako im vise ne dodje jednom iz zicegu u vugla...Rikardo je napisao/la:Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.
- TheGreatest10
- Kontakt:
Raja, stipu dušmane i kokošare - u subotu svi na Jug 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Bagri poz iz ČERNOBILAbagrcavi je napisao/la:a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !

::::SAMO ČELIK::::
ocajnicki potezi u stanju totalne nemoci...blueman-TM87 je napisao/la:Samo spas im je pa imaju bracu da ih utjesenedaTM je napisao/la:oni pred svaku tekmu s nama visoko lete, al sto je najzalosnije uvijek jos nize padnu, iz euforicnosti u tesku depresiju, samo nezz kako im vise ne dodje jednom iz zicegu u vugla...Rikardo je napisao/la:Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.![]()
![]()
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Kako se ne može fino pisati ? Znaš ono poslovicu "ko tebe kamenom, ti njega hljebom".E tako si i ti buraz trebao.Kuliraš one koji provociraju i kraj priče, ali ne, vama je svaki drugi post seljo, šugavica, morž, i onda kad neko odgovori, kad ja postavim sliku, onda se ti ponašaš ko uvrijeđena mlada.Kontaš ? I fakat si posto dosadan sa ovim citiranjem, svoj ti pos'o ostavi se foruma.samoposteno je napisao/la:de ti nadji jedan post na ovoj temi gdje sam ja vas uvrijedio tebe ili bilo koga a na temi celika sam samo odgovaro na postove provokatora ..........al nebitno sa vama se nemoze fino pisatbagrcavi je napisao/la:Pročitaj malo svoje postove na ovoj i na temi Čelika.I nemoj me više živ bio citirati nisam raspoložen za raspravu sa čovjekom koji ismijava druge a sam je u stvari smiješan.samoposteno je napisao/la:nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso
čuj zamorana zamornog đuturuma koji se po stare dane odlučio naprđivati po forumu, što se pravdaš starkelja.I tebi da kažem - svoj ti pos'o do subote.

DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@zamorano....
Pa moj jadni @zamorano, pa Zeljina je posjeta 2009 bila veca nego cijela posjeta u ligi, po mecu...
Koliko je vas na utakmici Celika? Jedna 200, a nades srati tu nesto...
EDIT: Ovakve su najave i borbene price pricali pred finale kupa, kad se nisu stigli ni smjestiti kako treba, a vec su gubili..

Pa moj jadni @zamorano, pa Zeljina je posjeta 2009 bila veca nego cijela posjeta u ligi, po mecu...
Koliko je vas na utakmici Celika? Jedna 200, a nades srati tu nesto...
EDIT: Ovakve su najave i borbene price pricali pred finale kupa, kad se nisu stigli ni smjestiti kako treba, a vec su gubili..

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 apr 2013, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne bi me iznenadilo da dodju i oni na grbavicu da daju podrsku celiku. Ko ce ga znati kad idu u drezden mozda pocnu i ovdje ipak protiv zelje im treba sva moguca pomoc i jednim i drugima.