FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2013, 23:00

a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 apr 2013, 23:02

terabajt je napisao/la:hocel biti utakmica na tv-u u subotu.
U 20:00 na BHT-u.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 apr 2013, 23:03

bagrcavi je napisao/la:a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !
slika
sta ima veze covjek srbin i vas stole je dizo tri prsta :D pa sta to ima veze nije to tema idemo daleko

Pacov

Post Postao/la Pacov » 17 apr 2013, 23:03

bagrcavi je napisao/la:a mojne meni mače tu priču prosipat, a sad razguli u černobil i ne javljaj se !
slika
Kako je,kako je ?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 apr 2013, 23:04

DukeOfWellington je napisao/la:
terabajt je napisao/la:hocel biti utakmica na tv-u u subotu.
U 20:00 na BHT-u.
hvala.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2013, 23:04

samoposteno je napisao/la:
slika
sta ima veze covjek srbin i vas stole je dizo tri prsta :D pa sta to ima veze nije to tema idemo daleko
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OK.Kažem ti lijepo razguli, i ne pokušavaj nekog da poniziš, kad i sam imaš aferima ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 apr 2013, 23:06

nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 17 apr 2013, 23:07

Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2013, 23:08

samoposteno je napisao/la:nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso
Pročitaj malo svoje postove na ovoj i na temi Čelika.I nemoj me više živ bio citirati nisam raspoložen za raspravu sa čovjekom koji ismijava druge a sam je u stvari smiješan.
DRUG NEBI TI PUNCA

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 17 apr 2013, 23:09

bagrcavi je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:nisam ja nikog htjeo da ponizim nego sam odgovorio na tvoj post jer je stvarno bezveze to sto si bio napiso
Pročitaj malo svoje postove na ovoj i na temi Čelika.I nemoj me više živ bio citirati nisam raspoložen za raspravu sa čovjekom koji ismijava druge a sam je u stvari smiješan.
I izgleda profesor bosanskog jezika ( pravopis mu jaca strana ) ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 17 apr 2013, 23:10

Rikardo je napisao/la:Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.
oni pred svaku tekmu s nama visoko lete, al sto je najzalosnije uvijek jos nize padnu, iz euforicnosti u tesku depresiju, samo nezz kako im vise ne dodje jednom iz zicegu u vugla...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 apr 2013, 23:11

bagrcavi je napisao/la:
de ti nadji jedan post na ovoj temi gdje sam ja vas uvrijedio tebe ili bilo koga a na temi celika sam samo odgovaro na postove provokatora ..........al nebitno sa vama se nemoze fino pisat

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 17 apr 2013, 23:12

nedaTM je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Ovi zenicani ocigledno ne znaju onu poslovicu "ko visoko leti nisko pada", kao i pred utakmicu u Kupu.
oni pred svaku tekmu s nama visoko lete, al sto je najzalosnije uvijek jos nize padnu, iz euforicnosti u tesku depresiju, samo nezz kako im vise ne dodje jednom iz zicegu u vugla...
Samo spas im je pa imaju bracu da ih utjese :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 17 apr 2013, 23:12

nedaTM je napisao/la:
Preslo im ono od pitara "mi smo najbolji a Zelji se steli".

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 17 apr 2013, 23:14

Raja, stipu dušmane i kokošare - u subotu svi na Jug :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 17 apr 2013, 23:14

slika
Bagri poz iz ČERNOBILA :D I de postavi sliku pune Grbavice a da nije derbi sa Sarajevom! Postoji li takva slika uopste? al od 96 godine pa do sad... :lol: :lol: :lol: I odmah cu ti reci i odgovor...Ne postoji takva slika :lol: :lol: :lol: Aj Čelik :D i usput ovaj mali je Srbin ;)
::::SAMO ČELIK::::

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 17 apr 2013, 23:15

blueman-TM87 je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
Samo spas im je pa imaju bracu da ih utjese :lol: :lol: :lol:
ocajnicki potezi u stanju totalne nemoci...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2013, 23:16

samoposteno je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
de ti nadji jedan post na ovoj temi gdje sam ja vas uvrijedio tebe ili bilo koga a na temi celika sam samo odgovaro na postove provokatora ..........al nebitno sa vama se nemoze fino pisat
Kako se ne može fino pisati ? Znaš ono poslovicu "ko tebe kamenom, ti njega hljebom".E tako si i ti buraz trebao.Kuliraš one koji provociraju i kraj priče, ali ne, vama je svaki drugi post seljo, šugavica, morž, i onda kad neko odgovori, kad ja postavim sliku, onda se ti ponašaš ko uvrijeđena mlada.Kontaš ? I fakat si posto dosadan sa ovim citiranjem, svoj ti pos'o ostavi se foruma.

čuj zamorana zamornog đuturuma koji se po stare dane odlučio naprđivati po forumu, što se pravdaš starkelja.I tebi da kažem - svoj ti pos'o do subote. :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 apr 2013, 23:16

@zamorano....

Pa moj jadni @zamorano, pa Zeljina je posjeta 2009 bila veca nego cijela posjeta u ligi, po mecu...
Koliko je vas na utakmici Celika? Jedna 200, a nades srati tu nesto...

EDIT: Ovakve su najave i borbene price pricali pred finale kupa, kad se nisu stigli ni smjestiti kako treba, a vec su gubili.. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 apr 2013, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 apr 2013, 23:17

Ne bi me iznenadilo da dodju i oni na grbavicu da daju podrsku celiku. Ko ce ga znati kad idu u drezden mozda pocnu i ovdje ipak protiv zelje im treba sva moguca pomoc i jednim i drugima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Google Adsense [Bot], mavi i 35 gostiju.