Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Samke pajdo ja se samo u lovu kladim! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Lijepi moj strah..Effenberg je napisao/la:Samke pajdo ja se samo u lovu kladim!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hahah kako ste smijesni djeco draga. Cuj strah. Pa daj ti meni kvotu 2 svaki dan, ma sta 2 daj mi 1.5 i nemam se ja sta s kim kladiti samo bi ulagao i dobijo. Haj zivili i ln!
Effenberg je napisao/la:Hahah kako ste smijesni djeco draga. Cuj strah. Pa daj ti meni kvotu 2 svaki dan, ma sta 2 daj mi 1.5 i nemam se ja sta s kim kladiti samo bi ulagao i dobijo. Haj zivili i ln!

**** li te bog u piččku mutavu, nema više kladionice **** ti sunce prokleto
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Sta reci 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-5 hiljada aj vozdra, završio sam s ovim definitivno
Effe u plusu toliko.eedo je napisao/la:-5 hiljada aj vozdra, završio sam s ovim definitivno
Ne pametuj.Effenberg je napisao/la:Barty je smece od teniserke ne znam kako se mozete kladiti na ta drva. Ja ne bi protiv onakve iskusne veteranke ko sto je Sam Stosur stavio nema hebene sanse. Vise volim pasti na dostojno ime nego dobit na drvo.![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
on je bog, poserem gasamirr je napisao/la:Effe u plusu toliko.eedo je napisao/la:-5 hiljada aj vozdra, završio sam s ovim definitivno

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Eto ukrajinskog brata, koju cekas dalje jel Kontaveit? Onda isto cekamo heheh. Reko vam Patriciju na drugi set, Kiki umorna ba.Evolution87 je napisao/la:Hajmo ove zene i Shap
- Evolution87
- Kontakt:
ma ne cekam ja vise nista, zavrsio sam za veceras, nego za vas sto ste cekali ove droljeEffenberg je napisao/la:Eto ukrajinskog brata, koju cekas dalje jel Kontaveit? Onda isto cekamo heheh. Reko vam Patriciju na drugi set, Kiki umorna ba.Evolution87 je napisao/la:Hajmo ove zene i Shap

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Stojanka
mjera

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ne pametujem. Qarina navikana panj drvo. Nema uopste ni gradju za teniserku. Ja sam stavio parena Stosur i kontra hendikepe i bolila me **** svo vrijeme meca. Kakva Barty kakvi bakraci da se ja kladim protiv Stosur na 1.5 kvotu pa radije bi se upuco kalasnjikovim.alex1991 je napisao/la:Ne pametuj.Effenberg je napisao/la:Barty je smece od teniserke ne znam kako se mozete kladiti na ta drva. Ja ne bi protiv onakve iskusne veteranke ko sto je Sam Stosur stavio nema hebene sanse. Vise volim pasti na dostojno ime nego dobit na drvo.![]()
Ma to sve treba poyebat,nisu zene tu da igraju tenis...
Zadnja izmjena: 96BadBoy, dana/u 25 mar 2017, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Igraj Široki ti si najbolji!
Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bravo kolega! [emoji106]Evolution87 je napisao/la:ma ne cekam ja vise nista, zavrsio sam za veceras, nego za vas sto ste cekali ove droljeEffenberg je napisao/la:Eto ukrajinskog brata, koju cekas dalje jel Kontaveit? Onda isto cekamo heheh. Reko vam Patriciju na drugi set, Kiki umorna ba.Evolution87 je napisao/la:Hajmo ove zene i Shap![]()
Meni ma jedan tiket Julia Görges ostala, i cekam Kontaveit ovu na drugi. Bice jedan da ga hebes. Konacno da me usere da valja.
Svaka tebi cast doktore.Effenberg je napisao/la:Ne pametujem. Qarina navikana panj drvo. Nema uopste ni gradju za teniserku. Ja sam stavio parena Stosur i kontra hendikepe i bolila me **** svo vrijeme meca. Kakva Barty kakvi bakraci da se ja kladim protiv Stosur na 1.5 kvotu pa radije bi se upuco kalasnjikovim.alex1991 je napisao/la:Ne pametuj.Effenberg je napisao/la:Barty je smece od teniserke ne znam kako se mozete kladiti na ta drva. Ja ne bi protiv onakve iskusne veteranke ko sto je Sam Stosur stavio nema hebene sanse. Vise volim pasti na dostojno ime nego dobit na drvo.![]()

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.