Laže k'o pseto. Što bi Amar prič'o s ovim nitkovom uopšte.Anonimac je napisao/la:"Čekam da taj Željo dođe na Tušanj"
http://druga.tv/info/13964
O čemu ovaj priča???
Ne znam jeste li već polemisali na ovu temu ali ja sam tek maloprije vidio ovaj članak. U videu govori kako su fol oni kada je bila reintegracija Grbavice poslali "Traktor Engleske trave"![]()
![]()
![]()
![]()
Mame mi laže, bio sam na toj prvoj utakmici protiv Sarajeva (sa mnom i preko 20.000 svjedoka) kada je Grbavica osposobljena za odigravanje utakmica a i među prvim na stadionu poslije reintegracije. Lično znam kakav je teren bio na dan reintegracije i na dan utakmice.
Na dan reintegracije Grbavice teren je izgledao kao nekakva livada, a trava je bila duga preko pola metra, onako položena i suha kao da je neko sijeno naslagao po terenu. Na terenu su bilie 2-3 lopte ali nismo smjeli da ih uzmemo s obzirom da je bilo rizično zbog mina. Teren je bio šaren (zeleno-žuti) jer je veći dio stadiona sunce ispržilo travu do zemlje s obzirom da se godinama nije kvasio teren.
Na dan utkmice teren je bio identičan (onako šaren, samo što je bio očišćen od mina i pokošen) što se može vidjeti na ovoj slici koja dokazuje da na teren nije postavljena nikakva nova trava.
U videu još pominje kako su fol oni nešto nudli Želji da proda utakmicu da Sloboda ne ispadne, na šta Amar nije pristao... Sve u svemu, sve laž do laži... ccc
P. S. Izvinjavam se što sam postavio članak sa drugog portala. Želio sam samo da lakše objasnim o čemu se radi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moramo shvatiti da je taj izvjesni Sulejman Dorić lider skupine Fukare, covjek od 50-tak godina koji razmišlja na nivou 15-godišnjaka, lik koji radi kao dispečer, a u slobodno vrijeme mrzi Želju....tipicni reprezent Tuzle.Anonimac je napisao/la:"Čekam da taj Željo dođe na Tušanj"
http://druga.tv/info/13964
O čemu ovaj priča???
Ne znam jeste li već polemisali na ovu temu ali ja sam tek maloprije vidio ovaj članak. U videu govori kako su fol oni kada je bila reintegracija Grbavice poslali "Traktor Engleske trave"![]()
![]()
![]()
![]()
Mame mi laže, bio sam na toj prvoj utakmici protiv Sarajeva (sa mnom i preko 20.000 svjedoka) kada je Grbavica osposobljena za odigravanje utakmica a i među prvim na stadionu poslije reintegracije. Lično znam kakav je teren bio na dan reintegracije i na dan utakmice.
Na dan reintegracije Grbavice teren je izgledao kao nekakva livada, a trava je bila duga preko pola metra, onako položena i suha kao da je neko sijeno naslagao po terenu. Na terenu su bilie 2-3 lopte ali nismo smjeli da ih uzmemo s obzirom da je bilo rizično zbog mina. Teren je bio šaren (zeleno-žuti) jer je veći dio stadiona sunce ispržilo travu do zemlje s obzirom da se godinama nije kvasio teren.
Na dan utkmice teren je bio identičan (onako šaren, samo što je bio očišćen od mina i pokošen) što se može vidjeti na ovoj slici koja dokazuje da na teren nije postavljena nikakva nova trava.
U videu još pominje kako su fol oni nešto nudli Želji da proda utakmicu da Sloboda ne ispadne, na šta Amar nije pristao... Sve u svemu, sve laž do laži... ccc
P. S. Izvinjavam se što sam postavio članak sa drugog portala. Želio sam samo da lakše objasnim o čemu se radi.
Ovo za englesku travu je vic godine

Ako Bog da mi cemo renovirati Grbabicu, pa ce ovi dusmani jos luđi biti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- TheGreatest10
- Kontakt:
Stiven Seagal iz Zen'ce
Ma nek priča čovjek svoje maštarije, lijepo je to kad čovjek ima smisla za humor

Ma nek priča čovjek svoje maštarije, lijepo je to kad čovjek ima smisla za humor

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Vasilic dobio 2 utakmice pauze, a kad to odradi ja se nadam da ce grijat klupu
- TheGreatest10
- Kontakt:
I ja se nadam, totalno je nesiguran. Šefe Kerlu u prvu postavunime_tm87 je napisao/la:Vasilic dobio 2 utakmice pauze, a kad to odradi ja se nadam da ce grijat klupu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
- zubanovic89
- Kontakt:
A koliko je dobio igrač zrinjskog za zolin lom? Nigdje ga.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- storm_raider
- Kontakt:
Dobro je, kazne su zasluzene, sve je ok. Samo jos da Slaviju kazne zbog onog transparenta, ali i to ce biti. Vasilicu ce malo goditi ova pauza, uvezao je dvije katastrofalne utakmice. Inace, do toga jedan od najstandardnijih u nasoj ekipi. Nadam se da ce mu se malo stvari posloziti u ovoj pauzi. Sada napuniti Grbavicu i Zenicane ispratiti kuci. Za kaznu za igraca Zrinjskog komisija ce naknadno odluciti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Moze moze hvala!blueman-TM87 je napisao/la:Ako mislis na mog druga Saleta, on je iz Iraka dosao u Maribor. Inace ima onaj klip isto sa crncima iz Iraka, kad svi pjevaju Zeljo, Zeljo...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli moze neko da mi posalje video snimak naseg navijaca u Mariboru, atari monak odnekle iz turske , grcke, njemacke dosao u Maribor na tekmu.al je imao problema bruku dok je dosao.j
Poslacu ti na pp oba
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Nisu ga spomenuli, nije valjda da je prosao cisto.zubanovic89 je napisao/la:A koliko je dobio igrač zrinjskog za zolin lom? Nigdje ga.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako sam ja čuo, dobio je četiri utakmice, objavljeno je u nekom članku (jaran mi rekao da je čitao).zubanovic89 je napisao/la:A koliko je dobio igrač zrinjskog za zolin lom? Nigdje ga.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Koliko znam on ce dobiti samo jednu utakmicu kao i jamak obzirom da nije dobio direktan crveni vec drugi zutizubanovic89 je napisao/la:A koliko je dobio igrač zrinjskog za zolin lom? Nigdje ga.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- TheGreatest10
- Kontakt:
Ništa me više ne može iznenaditi od ovog cirkusa od saveza!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- zubanovic89
- Kontakt:
Toliko o tome da nas savez pazi
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Pa zbog cega je Vasilic dobio 2 utakmice, napravio najbezbolniji moguci start i dobijo je crvrni jer je bio zadnji igrac odbrane, a ne zbo ostrog starta. Pa to je kod Uefa i fife i u svakoj normalnoj drzavi 1 utakmica suspenzije.
Koji krreettteni sjede u toj komisiji ? Znaju li ona smisao kaznjavanja ?
Koji krreettteni sjede u toj komisiji ? Znaju li ona smisao kaznjavanja ?

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Raja ovo procitah na sp..tin.ba,zar je se nije spominjalo da u Evropu moze ici samo pobjednik kupa a ako isti klub uzme oba trofeja da ide cetvtoplasirani iz prvenstva,ako je ovo dole tacno onda Siroki ima dobar razlog da zapne protiv komsija.
Mnogi su mišljenja da je 22. kolo riješilo i nedoumice u borbi za naslov prvaka, jer su nakon novog kiksa Sarajeva i oni optimističniji navijači Bordo momčadi izgubili nade da će se titula nakon šest godina čekanja vratiti na Koševo.
Ukratko, ostalo je još vidjeti tko će biti četvrti putnik na međunarodnu scenu, jer su Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg praktički sigurni. Sarajevski rivali su europsku vizu izvadili odavno, dok su izgledi Širokog Brijega znatno narasli epilogom polufinala Kupa, s obzirom da će klub s Pecare Europu izboriti čak i u slučaju da ne osvoji ovo natjecanje, budući da je njihov protivnik u finalu Željezničar, odnosno klub koji će gotovo sigurno obraniti naslov prvaka.
Mnogi su mišljenja da je 22. kolo riješilo i nedoumice u borbi za naslov prvaka, jer su nakon novog kiksa Sarajeva i oni optimističniji navijači Bordo momčadi izgubili nade da će se titula nakon šest godina čekanja vratiti na Koševo.
Ukratko, ostalo je još vidjeti tko će biti četvrti putnik na međunarodnu scenu, jer su Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg praktički sigurni. Sarajevski rivali su europsku vizu izvadili odavno, dok su izgledi Širokog Brijega znatno narasli epilogom polufinala Kupa, s obzirom da će klub s Pecare Europu izboriti čak i u slučaju da ne osvoji ovo natjecanje, budući da je njihov protivnik u finalu Željezničar, odnosno klub koji će gotovo sigurno obraniti naslov prvaka.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- zeljo4life
- Kontakt:
**** te,ja bi se zakleo da je dobio direktan crvenidiego_TM je napisao/la:Koliko znam on ce dobiti samo jednu utakmicu kao i jamak obzirom da nije dobio direktan crveni vec drugi zutizubanovic89 je napisao/la:A koliko je dobio igrač zrinjskog za zolin lom? Nigdje ga.

Amare hvala ti...
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, b00t, Beli98, ELDIABLO20, Fudbalbr1, Shogun i 128 gostiju.