Evo bicu precizniji,da je na taj nacin oboren igrac Getafea,99 % nebi bio sviran penal.Nail for Real je napisao/la:Maria je htio da iznudi penal u to nema sumnje. Ali povlacenje za dres u punom trku .....svakako ima osnova da se sudi kazneni udarac.losmi je napisao/la:Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.Los_Blanos2 je napisao/la:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ma cijela tekma je smiješna u zadnje vrijeme nevjerovatno suđenje bude na našim tekmamalosmi je napisao/la:Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.Los_Blanos2 je napisao/la:
Prvo ona smijurija protiv Seville gdje je bilo toliko glupih odluka na štetu obje ekipe kao i večeras,a penal je bio samo neke sudije ne bi svirale zbog očigledne namjere da iznudi penal
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Eto ti znas sta bi bilo. A kad smo kod penala i toga kome se sudi a kome ne ....
ne znam sto se javljas.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

slika puno govr..povlacenje za dres u sesnestercu
ehhh da je lesssi morao bi da bude penal nebi bilo diskusije o tome
uglavnom sudija nam je pokazao previse kartona, a Parejo je trebao da dobije crveni u 1.polvr
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
penal definitivno
pa kakve veze slike imaju ,,jesil ti pogledo highlights utakmice il tekmu uzivo boga ti,isto djete kakvo postavlja slike i et ko vidite da je bio penal,,to se slike krecu i ja vidim da je bio,,,pogledaj malo video boga ti ,,presmijeno uglavnom,,,Los_Blanos2 je napisao/la:
slika puno govr..povlacenje za dres u sesnestercu![]()
ehhh da je lesssi morao bi da bude penal nebi bilo diskusije o tome![]()
ehhh taj komt sigurno neki katalonski
uglavnom sudija nam je pokazao previse kartona, a Parejo je trebao da dobije crveni u 1.polvr
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nisam eto ti si samo pogledao, ja sam pogledao tekmu ovako u slikama
A sta mislis jel penal bio na C.Ronaldu kad ga je Cata Diaz sa ledja
ma daje lessi bio morao bi da bude
Braco nemoras da se patis da pises na eng.highlights utakmicu
pogledaj malo video presmijesno,ajd zaplaci..
Pogledaj ga dobro ako nevidis sta tija mogu, ono za levante jucer kod razul 0-0 nije bio penal ma ja tako je.. a jesam li ti pisao sta na temi Barce uvezi toga, nisam a sada razguli
A sta mislis jel penal bio na C.Ronaldu kad ga je Cata Diaz sa ledja
Braco nemoras da se patis da pises na eng.highlights utakmicu
Pogledaj ga dobro ako nevidis sta tija mogu, ono za levante jucer kod razul 0-0 nije bio penal ma ja tako je.. a jesam li ti pisao sta na temi Barce uvezi toga, nisam a sada razguli
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
pa tako a pisem uvijekLos_Blanos2 je napisao/la:Nisam eto ti si samo pogledao![]()
Braco nemoras da se patis da pises na eng.highlights utakmicupogledaj malo video presmijesno,ajd zaplaci..
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Cuj pogurale sudije veceras !?
Dva NEPOSTOJEĆA ofsajda svirali kod stopostotnih šansi ... a ti ako mislis da ovo nije penal , onda nauci pravila ... Povuk'o ga je za dres , jesil corav ? To sto je di maria namjerno pao , to nema nikakve veze
Dva NEPOSTOJEĆA ofsajda svirali kod stopostotnih šansi ... a ti ako mislis da ovo nije penal , onda nauci pravila ... Povuk'o ga je za dres , jesil corav ? To sto je di maria namjerno pao , to nema nikakve veze
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Joj sta se imam da raspravljam o tome bude gresaka i protiv RM, to je stvar do sudija..
Boli me kita ja navijam za bijeli klub pobijedjivali o gubili volim ih gledati jednostavno uzivam u tome pogotovo kad je atmosfera nabrijana u jakim tekmama, pratim ih od 1998godine kad god stignem i tzv male tekme npr.kup protiv Levantea sam ganjao da gledam na stream , a sigurno ni 5% onih sto vise na temi Barce nisu znali ista o Barci do prije 5 godina a ja znao puno toga o protivniku i cijenio sam ih uvijek bezobzira i kad su bili u padu jer su veliki protivnik i uvijek ima period kad dominira RM a kad Barca, a ova danasnja omladina ovi klinci samo stave sebi u oci Messija o C.R i jos par igraca, i proce period Barce, evo RM zaostaje za Barcom 2 boda puno manji period su ovi igraci na okupu za razliku od Barcini takodjer u isto smo prosli u LP sasvim zadovljno
ebe mise i za jednim i drugim Messi o CR , meni je vazan klub REAL MADRID C.F.
Boli me kita ja navijam za bijeli klub pobijedjivali o gubili volim ih gledati jednostavno uzivam u tome pogotovo kad je atmosfera nabrijana u jakim tekmama, pratim ih od 1998godine kad god stignem i tzv male tekme npr.kup protiv Levantea sam ganjao da gledam na stream , a sigurno ni 5% onih sto vise na temi Barce nisu znali ista o Barci do prije 5 godina a ja znao puno toga o protivniku i cijenio sam ih uvijek bezobzira i kad su bili u padu jer su veliki protivnik i uvijek ima period kad dominira RM a kad Barca, a ova danasnja omladina ovi klinci samo stave sebi u oci Messija o C.R i jos par igraca, i proce period Barce, evo RM zaostaje za Barcom 2 boda puno manji period su ovi igraci na okupu za razliku od Barcini takodjer u isto smo prosli u LP sasvim zadovljno
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 01:15, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
REAL MADRID C.F. je ono što je bitno što se tiče suđenja ove sezone kao i uvijek nas malo guraju,ali jbg svaku iole jaču ekipu sudije malo poguraju čak nas znaju uvalit u ****
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kakva crna pravila da naucim ,,to se ne vuku igaci za dres u sesnestercu boga ti svaki napad je onda penal ,po tebi je onda npr svaki korner jedno 4 penala treba sudija svirat,,boom.dll je napisao/la:Cuj pogurale sudije veceras !?
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Bistar si ti momak. Mozes onda skontat da je Maria bio u gol sansi.barca_87 je napisao/la:kakva crna pravila da naucim ,,to se ne vuku igaci za dres u sesnestercu boga ti svaki napad je onda penal ,po tebi je onda npr svaki korner jedno 4 penala treba sudija svirat,,boom.dll je napisao/la:Cuj pogurale sudije veceras !?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa znam da bude nekad protiv nekad i za njih al jbg ,,,,,i ja isto za barcu od 98 .god navijam,,,,,, ma i mene nerviraju djeca to ko je bolji c ronaldo il messi sto samo to gledaju ,,po meni c ronaldo nek dadne u sezoni 1000 golova a da barca sve osvoji ja bi bio prezadovoljanLos_Blanos2 je napisao/la:Joj sta se imam da raspravljam o tome bude gresaka i protiv RM, to je stvar do sudija..
Boli me kita ja navijam za bijeli klub pobijedjivali o gubili volim ih gledati jednostavno uzivam u tome pogotovo kad je atmosfera nabrijana u jakim tekmama, pratim ih od 1998godine kad god stignem i tzv male tekme npr.kup protiv Levantea sam ganjao da gledam na stream , a sigurno ni 5% onih sto vise na temi Barce nisu znali ista o Barci do prije 5 godina a ja znao puno toga o protivniku i cijenio sam ih uvijek bezobzira i kad su bili u padu jer su veliki protivnik i uvijek ima period kad dominira RM a kad Barca, a ova danasnja omladina ovi klinci samo stave sebi u oci Messija o C.R i jos par igraca, i proce period Barce, evo RM zaostaje za Barcom 2 boda puno manji period su ovi igraci na okupu za razliku od Barcini takodjer u isto smo prosli u LP sasvim zadovljnoebe mise i za jednim i drugim Messi o CR , meni je vazan klub REAL MADRID C.F.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Po meni kontakta je bilo..di maria je upao u pravom trenutku..i to je to..s druge strane pak..neki spominju barcu..pa eto kad je vec spominjete..mislim da bi u ovoj situaciji iz barcinog tandema jedino upa villa i to mozda...Los_Blanos2 je napisao/la:
slika puno govr..povlacenje za dres u sesnestercu![]()
ehhh da je lesssi morao bi da bude penal nebi bilo diskusije o tome![]()
ehhh taj komt sigurno neki katalonski
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Eto Real do kraja sezone dovodi na posudbu Adebayora 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Taman za njih
bice ubitacni sad 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Valjda će se bar malo Herculesu približiti

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Divi glodara što glođe, seljak onaj portugalski...kako mrzim ovo dojenje prsta kod igraca
Bgm je to 10x ljepse od ovog:Mandrak je napisao/la:
Divi glodara što glođe, seljak onaj portugalski...kako mrzim ovo dojenje prsta kod igracaovaj seljakluk treba zabraniti.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.