Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

losmi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la losmi » 04 jan 2011, 00:38

Nail for Real je napisao/la:
losmi je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.
Maria je htio da iznudi penal u to nema sumnje. Ali povlacenje za dres u punom trku .....svakako ima osnova da se sudi kazneni udarac.
Evo bicu precizniji,da je na taj nacin oboren igrac Getafea,99 % nebi bio sviran penal.
MVP - Messi-Villa-Pedro

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 00:38

losmi je napisao/la:
Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.
Ma cijela tekma je smiješna u zadnje vrijeme nevjerovatno suđenje bude na našim tekmama
Prvo ona smijurija protiv Seville gdje je bilo toliko glupih odluka na štetu obje ekipe kao i večeras,a penal je bio samo neke sudije ne bi svirale zbog očigledne namjere da iznudi penal :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 00:39

Eto ti znas sta bi bilo. A kad smo kod penala i toga kome se sudi a kome ne .... :lol: ne znam sto se javljas.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 00:40

slika
slika
slika
slika puno govr..povlacenje za dres u sesnestercu ;)

ehhh da je lesssi morao bi da bude penal nebi bilo diskusije o tome :mrgreen: :shock: ehhh taj komt sigurno neki katalonski :lol:
uglavnom sudija nam je pokazao previse kartona, a Parejo je trebao da dobije crveni u 1.polvr :evil:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 04 jan 2011, 00:45

penal definitivno

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jan 2011, 00:47

slika
slika

ehhh da je lesssi morao bi da bude penal nebi bilo diskusije o tome :mrgreen: :shock: ehhh taj komt sigurno neki katalonski :lol:
uglavnom sudija nam je pokazao previse kartona, a Parejo je trebao da dobije crveni u 1.polvr :evil:
pa kakve veze slike imaju ,,jesil ti pogledo highlights utakmice il tekmu uzivo boga ti,isto djete kakvo postavlja slike i et ko vidite da je bio penal,,to se slike krecu i ja vidim da je bio,,,pogledaj malo video boga ti ,,presmijeno uglavnom,,,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 00:49

Nisam eto ti si samo pogledao, ja sam pogledao tekmu ovako u slikama 8-)
A sta mislis jel penal bio na C.Ronaldu kad ga je Cata Diaz sa ledja :shock: ma daje lessi bio morao bi da bude :mrgreen:

Braco nemoras da se patis da pises na eng.highlights utakmicu :lol: pogledaj malo video presmijesno,ajd zaplaci..
Pogledaj ga dobro ako nevidis sta tija mogu, ono za levante jucer kod razul 0-0 nije bio penal ma ja tako je.. a jesam li ti pisao sta na temi Barce uvezi toga, nisam a sada razguli :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jan 2011, 00:59

Los_Blanos2 je napisao/la:Nisam eto ti si samo pogledao 8-)

Braco nemoras da se patis da pises na eng.highlights utakmicu :lol: pogledaj malo video presmijesno,ajd zaplaci..
Pogledaj ga dobro ako nevidis sta tija mogu, ono za levante jucer kod razul 0-0 nije bio penal ma ja tako je.. a jesam li ti pisao sta na temi Barce uvezi toga, nisam a sada razguli :mrgreen:
pa tako a pisem uvijek :mrgreen: ,,a bio je penal za levante,,,,a najgore sto vi uvijek necete da priznate(cast izuzecima ;) ) ,po vama nikad sudija ne navlaci na vas ma neee ,uvijek su protiv vas ,i sad kad vas je poguro veceras drama pisete ko puno nam davo zute opet ste zrtve neke,ma svi se ba urotili protv vas citav svijet nece da osvojite ligu baa ha ya,,,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 04 jan 2011, 01:03

Cuj pogurale sudije veceras !?

Dva NEPOSTOJEĆA ofsajda svirali kod stopostotnih šansi ... a ti ako mislis da ovo nije penal , onda nauci pravila ... Povuk'o ga je za dres , jesil corav ? To sto je di maria namjerno pao , to nema nikakve veze ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 01:09

Joj sta se imam da raspravljam o tome bude gresaka i protiv RM, to je stvar do sudija..
Boli me kita ja navijam za bijeli klub pobijedjivali o gubili volim ih gledati jednostavno uzivam u tome pogotovo kad je atmosfera nabrijana u jakim tekmama, pratim ih od 1998godine kad god stignem i tzv male tekme npr.kup protiv Levantea sam ganjao da gledam na stream , a sigurno ni 5% onih sto vise na temi Barce nisu znali ista o Barci do prije 5 godina a ja znao puno toga o protivniku i cijenio sam ih uvijek bezobzira i kad su bili u padu jer su veliki protivnik i uvijek ima period kad dominira RM a kad Barca, a ova danasnja omladina ovi klinci samo stave sebi u oci Messija o C.R i jos par igraca, i proce period Barce, evo RM zaostaje za Barcom 2 boda puno manji period su ovi igraci na okupu za razliku od Barcini takodjer u isto smo prosli u LP sasvim zadovljno :mrgreen: ebe mise i za jednim i drugim Messi o CR , meni je vazan klub REAL MADRID C.F.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 01:15, ukupno mijenjano 2 puta.

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 01:12

REAL MADRID C.F. je ono što je bitno što se tiče suđenja ove sezone kao i uvijek nas malo guraju,ali jbg svaku iole jaču ekipu sudije malo poguraju čak nas znaju uvalit u ****
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jan 2011, 01:24

boom.dll je napisao/la:Cuj pogurale sudije veceras !?

Dva NEPOSTOJEĆA ofsajda svirali kod stopostotnih šansi ... a ti ako mislis da ovo nije penal , onda nauci pravila ... Povuk'o ga je za dres , jesil corav ? To sto je di maria namjerno pao , to nema nikakve veze ;)
kakva crna pravila da naucim ,,to se ne vuku igaci za dres u sesnestercu boga ti svaki napad je onda penal ,po tebi je onda npr svaki korner jedno 4 penala treba sudija svirat,, :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 01:30

barca_87 je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:Cuj pogurale sudije veceras !?

kakva crna pravila da naucim ,,to se ne vuku igaci za dres u sesnestercu boga ti svaki napad je onda penal ,po tebi je onda npr svaki korner jedno 4 penala treba sudija svirat,, :mrgreen:
Bistar si ti momak. Mozes onda skontat da je Maria bio u gol sansi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jan 2011, 01:36

Los_Blanos2 je napisao/la:Joj sta se imam da raspravljam o tome bude gresaka i protiv RM, to je stvar do sudija..
Boli me kita ja navijam za bijeli klub pobijedjivali o gubili volim ih gledati jednostavno uzivam u tome pogotovo kad je atmosfera nabrijana u jakim tekmama, pratim ih od 1998godine kad god stignem i tzv male tekme npr.kup protiv Levantea sam ganjao da gledam na stream , a sigurno ni 5% onih sto vise na temi Barce nisu znali ista o Barci do prije 5 godina a ja znao puno toga o protivniku i cijenio sam ih uvijek bezobzira i kad su bili u padu jer su veliki protivnik i uvijek ima period kad dominira RM a kad Barca, a ova danasnja omladina ovi klinci samo stave sebi u oci Messija o C.R i jos par igraca, i proce period Barce, evo RM zaostaje za Barcom 2 boda puno manji period su ovi igraci na okupu za razliku od Barcini takodjer u isto smo prosli u LP sasvim zadovljno :mrgreen: ebe mise i za jednim i drugim Messi o CR , meni je vazan klub REAL MADRID C.F.
pa znam da bude nekad protiv nekad i za njih al jbg ,,,,,i ja isto za barcu od 98 .god navijam,,,,,, ma i mene nerviraju djeca to ko je bolji c ronaldo il messi sto samo to gledaju ,,po meni c ronaldo nek dadne u sezoni 1000 golova a da barca sve osvoji ja bi bio prezadovoljan :mrgreen: :mrgreen: **** individue klub je bitan ko sto ti kazes.ma bice gutava sezona jedan dva kiksa i odlucice se titula ,sad ko ce kiksat vidicemo :D

MES QUE UN CLUB !!!

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 04 jan 2011, 02:03

slika
slika

Po meni kontakta je bilo..di maria je upao u pravom trenutku..i to je to..s druge strane pak..neki spominju barcu..pa eto kad je vec spominjete..mislim da bi u ovoj situaciji iz barcinog tandema jedino upa villa i to mozda...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 02:10

Eto Real do kraja sezone dovodi na posudbu Adebayora :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 jan 2011, 02:12

Taman za njih :lol: bice ubitacni sad ;)

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 02:13

Valjda će se bar malo Herculesu približiti :lol: :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 jan 2011, 02:17

slika

Divi glodara što glođe, seljak onaj portugalski...kako mrzim ovo dojenje prsta kod igraca :x ovaj seljakluk treba zabraniti.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 jan 2011, 02:23

Mandrak je napisao/la:slika

Divi glodara što glođe, seljak onaj portugalski...kako mrzim ovo dojenje prsta kod igraca :x ovaj seljakluk treba zabraniti.
Bgm je to 10x ljepse od ovog:
slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.