FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinone » 12 jul 2010, 15:02

samo sarajevo je napisao/la:
Senad_tm87 je napisao/la:Jeli ovaj iz butmira, onaj isti sto je bio kod Amara i nije zadovoljio?(vase novo "pojacanje")
Isto kao i Arsenijevic nemojte da pricate nebuloze,Arsenijevic bio trenirao sa vama i kad ste mu ponudili ugovor lik se nasmijao i rekao vozdra,vozdrica pa sad pricate da nije zadovoljio a ako je iko gledao ovog Suljica moze ti reci da se radi o velikom talentu za kojeg je snimalo dosta klubova,cak je i Redzepagic zelio da ga uzme pod svoje! Svaka cast upravi licno mene boli briga za titulu ako nastave ovako da rade od clanskih karti,do organizacije kluba,stranice,marketinga i jos uveli pravilnik o ponasanju igraca cime pokazuju da su ispred svih a ovo je samo jedna u nizu dobrih stvari koje ce da urade,tek u narednim periodima se moze ocekivati super jako Sarajevo u svakom pogledu jer sad se rijesavaju sve ove gluposti koje je radila prosla debilna uprava!
Amar Osim: Sine nemoj vise dolaziti
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 15:03

kinone je napisao/la:
Senad_tm87 je napisao/la:Jeli ovaj iz butmira, onaj isti sto je bio kod Amara i nije zadovoljio?(vase novo "pojacanje")
Isto kao i Arsenijevic nemojte da pricate nebuloze,Arsenijevic bio trenirao sa vama i kad ste mu ponudili ugovor lik se nasmijao i rekao vozdra,vozdrica pa sad pricate da nije zadovoljio a ako je iko gledao ovog Suljica moze ti reci da se radi o velikom talentu za kojeg je snimalo dosta klubova,cak je i Redzepagic zelio da ga uzme pod svoje! Svaka cast upravi licno mene boli briga za titulu ako nastave ovako da rade od clanskih karti,do organizacije kluba,stranice,marketinga i jos uveli pravilnik o ponasanju igraca cime pokazuju da su ispred svih a ovo je samo jedna u nizu dobrih stvari koje ce da urade,tek u narednim periodima se moze ocekivati super jako Sarajevo u svakom pogledu jer sad se rijesavaju sve ove gluposti koje je radila prosla debilna uprava!
MV:"Amare, neka te sa rajom "! :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 15:05

Evo sacemo vidjeti ove sto samo pisu,kritikuju kazu da vole Sarajevo vise od sebe! A ovim smecarima hehe sto nam smaraju temu a tim im igra u evropi pa skontajte koliko su optereceni i odu u evropu prime petardu i nema ih opet 5 godina hehe sutra ce petarda od srca vam je zelim da se ovi smaraci vise ne javljaju!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 12 jul 2010, 15:07

Fare_Sa je napisao/la:
kinone je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la: Isto kao i Arsenijevic nemojte da pricate nebuloze,Arsenijevic bio trenirao sa vama i kad ste mu ponudili ugovor lik se nasmijao i rekao vozdra,vozdrica pa sad pricate da nije zadovoljio a ako je iko gledao ovog Suljica moze ti reci da se radi o velikom talentu za kojeg je snimalo dosta klubova,cak je i Redzepagic zelio da ga uzme pod svoje! Svaka cast upravi licno mene boli briga za titulu ako nastave ovako da rade od clanskih karti,do organizacije kluba,stranice,marketinga i jos uveli pravilnik o ponasanju igraca cime pokazuju da su ispred svih a ovo je samo jedna u nizu dobrih stvari koje ce da urade,tek u narednim periodima se moze ocekivati super jako Sarajevo u svakom pogledu jer sad se rijesavaju sve ove gluposti koje je radila prosla debilna uprava!
MV:"Amare, neka te sa rajom "! :mrgreen:
Amar Osim: Sezona 2009/2010

1. FK Željezničar 30 18 7 5 52 : 22 30 61
---------------------------------------------------------------------------------------
5. FK Sarajevo 30 14 8 8 43 : 25 18 50

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 12 jul 2010, 15:07

samo sarajevo je napisao/la:Evo sacemo vidjeti ove sto samo pisu,kritikuju kazu da vole Sarajevo vise od sebe! A ovim smecarima hehe sto nam smaraju temu a tim im igra u evropi pa skontajte koliko su optereceni i odu u evropu prime petardu i nema ih opet 5 godina hehe sutra ce petarda od srca vam je zelim da se ovi smaraci vise ne javljaju!
:lol: :lol: :lol:
1921-2011

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 15:08

Stavite pare sutra ako ima gdje da zeljezari primaju vise od 3 gola moze i vise od 4 to su vam sigurne pare ja sutra igram iz 1-1 i 5+

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 jul 2010, 15:08

kinone je napisao/la:
Brine me sta kaze Amar Osim...jedini slucaj u svijetu gdje se stari slagira ,a sin ima posljedice!! Hajde **** fakat sa teme...imate sutra LP sta radite ovdje fakat?! Sto ste toliko iskompleksirani?!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 jul 2010, 15:11

Ma za kartu nije problem , skupljat i na kraju ce se skupit,svi mi imamo nek gluposti na koje bacamo pare e za ovo vrijedi dati,a sto me obradova za ekran ja mislim da nema glupljeg semafora od onog pa covjece ogroman semafor a dole ona sprcena slova nista ne vidis :D uglavnom radi se skoro svaki dan neka informacija iz kluba to je odraz rada i aktivnosti u klubu kad se samo sjetim proslog ljeta trebaju da se igraju euro liga ma na mapi nema informacija iz kluba al sad se nadam da je tome konacno kraj ;)
a ovi strumfica izgleda po njihovoj logici ko ne zadovolji amara kao nema pojma taj igrac pa dobro isto ste govorili za jednog kloca pa sta bi , koji ste vi licemjeri :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 15:12

Ono što će sve navijače Sarajeva posebno obradovati jeste postavljanje velikog „LED ekrana“ na postojeći semafor na stadionu Asim Ferhatović – Hase. Radi uprava ko sat da ih ne ureknemo hebo rezultate kad se ljudi trude do maksimuma1

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 15:14

Pustite se smecara uprava im nije uradila za 10 godina ko nasa za 15 dana pa im je krivo pa sve pljuju al neka pustite ih samo ima da se iznenade hehe

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 15:14

MV:"Amare, neka te sa rajom "! :mrgreen:[/quote]

Amar Osim: Sezona 2009/2010

1. FK Željezničar 30 18 7 5 52 : 22 30 61
---------------------------------------------------------------------------------------
5. FK Sarajevo 30 14 8 8 43 : 25 18 50[/quote]
Sta vam je kompleksasi, pa igrate sutra Ligu Sampiona !
Pa dajte molim vas, brini te se o sebi,pustite nas da pravimu ekipu!
Ja sam zadnji upao na vasu temu i necu zadugo,ako znate sta je normalno diskutovanje,pa i normalno podje******,ajde da tako i pricamo !
Ali vi gusite nasu temu vasim glupim pricama !
Dosta,evo PREKLINJEM VAS ! :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 12 jul 2010, 15:15

Necromacer je napisao/la:
kinone je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la: Isto kao i Arsenijevic nemojte da pricate nebuloze,Arsenijevic bio trenirao sa vama i kad ste mu ponudili ugovor lik se nasmijao i rekao vozdra,vozdrica pa sad pricate da nije zadovoljio a ako je iko gledao ovog Suljica moze ti reci da se radi o velikom talentu za kojeg je snimalo dosta klubova,cak je i Redzepagic zelio da ga uzme pod svoje! Svaka cast upravi licno mene boli briga za titulu ako nastave ovako da rade od clanskih karti,do organizacije kluba,stranice,marketinga i jos uveli pravilnik o ponasanju igraca cime pokazuju da su ispred svih a ovo je samo jedna u nizu dobrih stvari koje ce da urade,tek u narednim periodima se moze ocekivati super jako Sarajevo u svakom pogledu jer sad se rijesavaju sve ove gluposti koje je radila prosla debilna uprava!
Brine me sta kaze Amar Osim...jedini slucaj u svijetu gdje se stari slagira ,a sin ima posljedice!! Hajde **** fakat sa teme...imate sutra LP sta radite ovdje fakat?! Sto ste toliko iskompleksirani?!
U svoje selo odakle si dosao u Sarajevo pa pricaj ove papanske price.

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 12 jul 2010, 15:27

Pa ja ne mogu nikako da svarim da neki igrač iz kluba koji se zove Butmir (nemam ništa protiv Butmira) dolazi i bude predstavljen kao pojačanje.Svaka čast svakom ali ipak kazati pojačanje,mislim nije na mjestu,bar zbog ovih igrača koji su u sarajevu standardni prvotimci.Živi bili pa vidjeli koliko će takva pojačanja igrati ne utakmica , nego Minuta
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 jul 2010, 15:28

@kinone
Fino ti kazem pa-pa sa teme sto si dosadan. Sto si mi osjetljiv na Amara..da mu ga nisi lazno mozda malkice....usnicama ovo ono :lol:
Vidimo svi da te strah ufatio...razumijemo te. Jer ni onako lose prosle sezone niste mogli da nas u 2 tekme dobijete pa se sada kontate "kako cemo tek ove da po uhicama dobijemo"
Nemojte da nas brukate sutra...podrzavamo vas da nam skupite sto vise bodova za iducu sezonu kada budemo mi igrali u LP. Sretno!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 12 jul 2010, 15:36

Necromacer je napisao/la:@kinone
Fino ti kazem pa-pa sa teme sto si dosadan. Sto si mi osjetljiv na Amara..da mu ga nisi lazno mozda malkice....usnicama ovo ono :lol:
Vidimo svi da te strah ufatio...razumijemo te. Jer ni onako lose prosle sezone niste mogli da nas u 2 tekme dobijete pa se sada kontate "kako cemo tek ove da po uhicama dobijemo"
Nemojte da nas brukate sutra...podrzavamo vas da nam skupite sto vise bodova za iducu sezonu kada budemo mi igrali u LP. Sretno!
idi malo u rodno selo da vidiš familije nisi dugo...

mi smo bili prosle sezone losiji od vas ali smo osvojili titulu :lol:

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 12 jul 2010, 15:41

kralj_je_mrtav je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Ja bih samo upitao ako mi iko može odgovoriti. Sta je sa Baljkom i sa zahtjevom navijaca Sarajeva za njegovim odlaskom.
I mene isto interesuje, ali niko od navijaca ne odgovara. Sto li, sad me jos vise interesuje.
Takav zahtjev,što se tiče navijača ne postoji.Ne širite dezinformacije
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 15:42

MinistaR je napisao/la:Ja bih samo upitao ako mi iko može odgovoriti. Sta je sa Baljkom i sa zahtjevom navijaca Sarajeva za njegovim odlaskom.
I mene isto interesuje, ali niko od navijaca ne odgovara. Sto li, sad me jos vise interesuje.
Baljak nije u upravi kluba, Baljak je u Menadzmentu kluba !
Uprava je 80% nova, dok se od ljudi koji su u menadzmentu ceka da daju na uvid upravi, sta su uradili prosle sezene !
Ne moze Gdin.Blekic uletiti i sve rastjerati kao Chuck Norris, mora se vidjeti sta su ljudi uradili ! Nee? :roll: :mrgreen:

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 jul 2010, 15:43

kinone je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:@kinone
idi malo u rodno selo da vidiš familije nisi dugo...

mi smo bili prosle sezone losiji od vas ali smo osvojili titulu :lol:
Dobra ti je fora sa rodnim selom...bas si orginalan ono :lol: Ne rece nam jesi li ga lazno Sir Amaru?! A niko ne spori da niste uzeli titulu...pa bio je i red na vas nakon sto su se ispucale sve vece ekipe nase premier lige: Sarajevo,siroki,zrinjski,leotar (toga se sigurno sjecas i to dobro) :lol:
Malo mi je zao sto igrate fakticki u Aziji a ne u Europi jer ako ispadnete opet niste Europe vidjeli...ali svaki pocetak je tezak :mrgreen:
Hajde da prodjete ..pa nije valjda da ce svi proci ,a vi ispasti. :P

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 15:43

Kad pokazu Baljak i co,. sta su radili a to ce biti uskoro skupstina ce da odluci sta ce sa njima tj. ako nisu dobro radili kratko i jasno ce da se raspisu konkursi za njihova mjesta uglavnom oni su u potpunoj mmanjini u klubu i nista se ne pitaju!

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 12 jul 2010, 15:46

Menadzment kluba u kojem je i Baljak uskoro treba da podnese iscrpan izvjestaj o minulom radu i plan o buducem radu na osnovu kojeg ce predsjednik zajedno sa upravnim odborom odluciti o njihovoj sudbini a BP ima vecinu u upravi tako da je jasno sta ce da se desi.Nakon toga se raspisuje javni konkurs o popuni mjesta u menadzmentu na koji se mogu prijaviti sve punoljetne osobe i na osnovu kojeg ce se transparentno izabrati novi ljudi u menadzmentu.Treba praviti razliku izmedju uprave i menadzmenta,uprava je iznad Baljka tako da on na svoju ruku ne moze nista.
Zadnja izmjena: odsutraopetultra, dana/u 12 jul 2010, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, skoJaa, tutankamon1905 i 61 gost.