Doduše logika je ista ima smisla

Nadam se iskreno da necemo imati ovaj problem, dogovor je bio 4 ispadaju 4 ulaze valjda je jasno sve ko dan

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Eld0rado je napisao/la:Ali nije fer da npr pobjednik kupa 1 lige ostaje u ligi, a pobjednik kupa u 2 ligi ostaje u ligu haha al fakat![]()
Doduše logika je ista ima smisla![]()
Nadam se iskreno da necemo imati ovaj problem, dogovor je bio 4 ispadaju 4 ulaze valjda je jasno sve ko dan
Ma niko ne postuje dogovore sa pocetka sezone. Fino se reklo da ispadaju 4,a da ulaze 4. Emir iz postovanje prema cemu on igra lose ove sezone i cim je uhvatila malo prpa,a ostao je u kup takmicenje probava jos neki nacin da ostane u ligi. Nemam nista protiv Emira,ali samo kazem.Ne moze se u pola sezone uvoditi neko pravilo samo jer se neko prepao sto je u donjem dijelu tabele.Eld0rado je napisao/la:Ali nije fer da npr pobjednik kupa 1 lige ostaje u ligi, a pobjednik kupa u 2 ligi ostaje u ligu haha al fakat![]()
Doduše logika je ista ima smisla![]()
Posebno ti je za svak iracun idu poeni...Ako imas tikete vide ti se poeni, a bez njega ne,Mramic je napisao/la:moze pitanje za vas iskusnije? ... ukoliko vodim 4 tima da li sa sva 4 ja dobijam poene i tako mi napreduje acc ili samo za 1 timom idu mi ranking poeni??
nokee95 je napisao/la:Ja se isto ne slazem sa tim da ko osvoji kup ostane u ligi
Eh od 14 igraca u prvoj ligi da ispada 6 ljudi.GracanicaAA je napisao/la:Ovako posto vidim aktivni ste puno !
Od sljedece sezone se uvodi za Prvu i Drugu ligu...Tko ispada iz prve, a pritom osvoji kup ostaje a odozdo 5 ispada...
Dakle isto i za kup za Drugu ligu tko osvoji direktno ide u Prvu ligu a ispada odozdo 6...
Ako se neko ljuti ? Nemoj da igras onda igru ako ces se ljutiti ako ces ispasti onda...![]()
Mislis 5 likova ispada ?arelinho je napisao/la: Eh od 14 igraca u prvoj ligi da ispada 6 ljudi.![]()
![]()
Svaka cast. to je to od mene na ovu temu. Jos jednom od mene.![]()
Eld0rado je napisao/la:Hajmo realno![]()
Najvažnije je da EmirGz ne osvoji opet po treci put ligu![]()
![]()
![]()
To je bio moj cilj na pocetku sezone al ozbiljan sam
opusteno ba nema sanse da neko osvoji kup pored mene...arelinho je napisao/la:Eh od 14 igraca u prvoj ligi da ispada 6 ljudi.GracanicaAA je napisao/la:Ovako posto vidim aktivni ste puno !
Od sljedece sezone se uvodi za Prvu i Drugu ligu...Tko ispada iz prve, a pritom osvoji kup ostaje a odozdo 5 ispada...
Dakle isto i za kup za Drugu ligu tko osvoji direktno ide u Prvu ligu a ispada odozdo 6...
Ako se neko ljuti ? Nemoj da igras onda igru ako ces se ljutiti ako ces ispasti onda...![]()
![]()
![]()
Svaka cast. to je to od mene na ovu temu. Jos jednom od mene.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.