Decko, mladjahan si pa cu biti njezan prema tebi.AkkaweLy je napisao/la:A isti taj Amar Osim je davao pare iz svog džepa kad je trebalo, ali ostavimo mi to po strani, nismo mi ovdje temaEvander je napisao/la:Kakve ti gliposti valjas.JoseMourinho je napisao/la: Misliš kao stevanovic, misimovic, kelava, dupla kruna, sezona bez poraza?
Hvala bogu pa smo u situaciji makar da smo i ozbiljno razmiljali o Misimovicu recimo. Naravno da se svaki transfer o kojem se prica ne ostvari. Da je tako onda bi Messi vec bio u Parizu, Ronaldo negdje u Engleskoj, Roys u Arsenalu, Pjanic u Barceloni, Kokot i Joco Stokic u Zeljeznicaru....
Da je sve onako kao sto se kaze, Amar bi se vratio sa godisnjeg odmora, ne bi digao sidro nakon sto je rekao da gradi "europskog Zelju", ne bi dao da igraci potpisuju na godinu dana...
Ja sam ti samo naveo situacije koje su recene javno i za koje se na kraju ispostavilo da su bile lazi.
Koliko je ko dao a koliko uzeo, necemo na ovoj temi. Samo cu te jos jednom napomebuti da je taj isti Amar vec jednom tuzio Zeljeznicar radi duga. Mislis da nece opet ako ima osnovu za takvo sto?