Jbt ubaci jos jedno krilo coman ,dembele,lemar i melji
A ne šljakanje i oslanjanje na gore Mbabpea i Grizmana i sta oni ucine tjt do njih je ofanziva
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne moze Kante sam sredinu drzati. Ali strasno pojacanje im je Benzema. Uz Mbappea i Griezmanna dominacija.RollMan je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:47Al kako Francuzi pucaju sebi u koljeno tj Desamp sa koristenjem ovog treceg veznogna sp matudi a sad rabiot
A ne šljakanje i oslanjanje na gore Mbabpea i Grizmana i sta oni ucine tjt do njih je ofanziva
Justin je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:52Ne moze Kante sam sredinu drzati. Ali strasno pojacanje im je Benzema. Uz Mbappea i Griezmanna dominacija.RollMan je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:47Al kako Francuzi pucaju sebi u koljeno tj Desamp sa koristenjem ovog treceg veznogna sp matudi a sad rabiot
Pa kad se Euro igrao u jednom gradu
Ma odavno ništa nema draž, nije što smo mi stariji i nostalgični, nego jednostavno fudbal je totalno opao kvalitetom i neke druge stvari su sad bitnije nego sama igra i slično. Ne smijem zamisliti šta će biti za 20 godina.
Zapravo jeste bas to.
100%Justin je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:04Zapravo jeste bas to.
Jedna od najbitnijih stvari. Niko ne pamti greske i lose poteze igraca i timova koji su nekada igrali, a onda ih porede sa danasnjim od kojih "uzimaju" samo lose stvari.soxx je napisao/la: ↑05 jun 2021, 06:16100%
Prije smo djecurlija bili i sto kaze ovaj komentator na TV-u u to se vjerovalo. Nisu se analizirale utakmice. Neko bi reko adriano i martins najjaci tandem u historiji a vise smo ih gotivili zbog samog Pesa.
Roberto Carlos imao sutinu odmah najbolji bek na svijetu.
Nijedan igrac nije greske pravio, tj nisu mu se brojale. Sad imamo svi internet, svaku statistiku mozemo izvuc utakmicu 100x ponovo odgledat pa nam svi stoperi izgledaju prosjek a staam, kostakurta i slicni su kao bili beton
Čudan fenomen je nostalgija.Justin je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:04Zapravo jeste bas to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.