Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Potrebni su mu nastupi u reprezentaciji za dobar transfer, nadam se da ce se to i desiti.
Inteligentan igrac, dobro cita igra, poprilicno brz i okretan, zna povuci loptu i to je ono sto mi se svidja kod njega (kao i kod Besica), nema straha...jedini nedostatak kod njega je sto slabo uklizava, bar prije, ne znam da li se sada situacija popravila po tom pitanju...uglavnom igrac koji itekako obecava i mislim da je slijedeca stepenica za njega Bundes liga - mjera.
Inteligentan igrac, dobro cita igra, poprilicno brz i okretan, zna povuci loptu i to je ono sto mi se svidja kod njega (kao i kod Besica), nema straha...jedini nedostatak kod njega je sto slabo uklizava, bar prije, ne znam da li se sada situacija popravila po tom pitanju...uglavnom igrac koji itekako obecava i mislim da je slijedeca stepenica za njega Bundes liga - mjera.
Gojkov razvoj se ne smije ignorisati, decko je prava radilica, ne boji se preuzeti odgovornost, puno trci i sto je najvaznije zna lopte, a u defanzivi pokriva veliki prostor. Izuzetno inteligentan igrac koji dobro cita protivnicku igru i mora imati mjesto u prvih 11 repke.hurem je napisao/la:Potrebni su mu nastupi u reprezentaciji za dobar transfer, nadam se da ce se to i desiti.
Misljenja sam da bi uz Besica procvjetao i donio stabilnost nasoj veznoj liniji.
Ono sto je najvaznije da je sportista od glave do pete i stoji cvrsto na zemlji.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta reci za ovog momka

Ovo je vrijedno svake pohvaleLakoste je napisao/la:Sta reci za ovog momka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Hajde dajte kakav dobar link po mogucnosti HD !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Evo HD na YT
eurogol cimirota!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Joj golcine Cimirota
Sta je ba ovo

Sta je ba ovo

Yebi me Gojko.

[youtube][/youtube]aleksandar_veliki je napisao/la:Moze link za gol?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako se to radi 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Napokon

- akisarajevo92
- Kontakt:
HD stream na YT
Kad bi neko nesto slicno radio sa nasom ligom

Kad bi neko nesto slicno radio sa nasom ligom

Don't believe the hype.
Kakav gol. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cimi-Besic
Kakva buducnost.

Kakva buducnost.

Zasad radije Zahirovic-Besic, Zaha se vec dokazao u reprezentaciji a Cimi kad nadje bolji klub onda ga probat..Lakoste je napisao/la:Cimi-Besic
Kakva buducnost.![]()
This time next year we'll be millionaires.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Odlican gol! Izgleda da bi on mogao izrasti u dobrog igraca. 

Hahaha cuj zahirovic gojko ga je sa 22 god vec prosico moj jarane bih jos zadugo nece imat masine poput besica I gojke
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Momciluk je napisao/la:Zasad radije Zahirovic-Besic, Zaha se vec dokazao u reprezentaciji a Cimi kad nadje bolji klub onda ga probat..Lakoste je napisao/la:Cimi-Besic
Kakva buducnost.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.