BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kaunas
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2014, 11:17

dr.van nostrand je napisao/la: uostalom povrijedjen golman, jel farz da brani :o
kralju :tokralju:

btw. protiv Mexica cemo vidjeti na cemu smo. Ocekujem Lulica lijevo, Hajrovica desno i Pjanica u sredini sa 2 zadnja vezna, Besic i Salihovic.
Misimovica uvesti u drugom da vidimo jel mu jucer bio samo los dan ili ...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 11:18

Head je napisao/la:ne zelim objasnjavati nekom ko je za mene dusman reprezentacije. Siri negativnu energiju i stvara netrpeljivost na forumu. Ljudi kojima je u interesu da izgubi Bosna ne bi li naguzili selektora radi vlastitih interesa su za mene dusmani reprezentacije.
Ne izmisljaj lazi trole. ;)
Ja navijam za reprezentaciju i navijacu uvjek i da Sead Susic sjedne na klupu, a kamoli njegov retardirani brat.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 maj 2014, 11:19

Dobra utakmica, mogli smo im još dati golova ali nema veze. Malo su Džeko i Miske bili sebični ali vjerujem da neće ovako biti na SP jer znamo da njih dvojica nisu, inače, sebični igrači.
Bešić nam legao k'o kec na desetku, baš ono što nam je trebalo, momak je odlično odigrao. Čista desetka. :clap:

Hajrović i Višća odlični, brzi, borbeni tačno ono što ti igrači trebaju da budu koji te pozicije igraju (LMF I RMF). A i Šunjić me je pozitivno iznenadio, mislio sam da je teška taraba ali nije, sinoć je sasvim korektno odigrao, bio je među boljima. Jest da ga je Drogba nekoliko puta prošao ali jbg Drogba i puno jače igrče pravi "budalama".

I ostali su odigrali vrlo dobro, ono što i očekuje od njih, definitvno sa ovakom formacijom i malo sigurnijim pasovima se imamo ćemu nadati protiv Argentine, da ih možemo iznenaditi a protiv Nigerije i Irana da ne govorim.

Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da če se brzo oporavit. :bih: :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2014, 11:19

DukeOfWellington je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: pa dobro to je tvoje misljenje i ocito da ne prihvatas drugo ,on je za tebe kloc i gotovo sta god da se desi bili svjetski prvaci ili sve izgubili on tebi nevalja i to je kraj price pozz
Nije kloc nego varalica, ostavio je čovjeka bez SP-a tako što se služio prevarantskim trikovima. Varalica je taman osvojio SP i želim mu da ode nakon SP. A radovaću se svakoj pobjedi bez obzira što je varalica selektor.

Taman tako.
+ 1 bas tako.
Ostavio covjeka i samo osluskivao sta ce ovaj da kaze i odmah ga "kaznio". Zao mi je momka - mogu misliti kako mu je u dusi. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2014, 11:20

:bih: :opaopa:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/mediji- ... ine/132373" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2014, 11:20

Principatus je napisao/la:
Head je napisao/la:ne zelim objasnjavati nekom ko je za mene dusman reprezentacije. Siri negativnu energiju i stvara netrpeljivost na forumu. Ljudi kojima je u interesu da izgubi Bosna ne bi li naguzili selektora radi vlastitih interesa su za mene dusmani reprezentacije.
Ja navijam za reprezentaciju i navijacu uvjek i da Sead Susic sjedne na klupu, a kamoli njegov retardirani brat.
Da se primjetiti.

Ja kad sam zaljubljen u curu ja joj svaki dan ebem svu familiju i pricam sve lose o njima. Tako ispoljavam ljubav, sta ces.
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2014, 11:22

Head je napisao/la: Da se primjetiti.

Ja kad sam zaljubljen u curu ja joj svaki dan ebem svu familiju i pricam sve lose o njima. Tako ispoljavam ljubav, sta ces.
Pa i jeste ti Susic cura.
Slab pokusaj, jace fore su se furale u obdanistu.
1946

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 maj 2014, 11:24

Ti si bolestan čovječe, znaci u glavi nisi dobar nikako.
Jeli ti vidis sta se juce desilo, na kakav hinjski način izbaciše Zukana, ili si ćorav.Jedan Hadžić i Sušić koji su juce došli u repku idu u Brazil dok je Zukan od pamtivijeka uz repku i on ne moze ići. De se malo saberi pa napiši šta normlano.
Niko ovde nije dušman, samo je velika nepravda učinjena poštenom momku koji je uvijek bio uz repku.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2014, 11:25

qqlele je napisao/la:
Ti si bolestan čovječe, znaci u glavi nisi dobar nikako.
Jeli ti vidis sta se juce desilo, na kakav hinjski način izbaciše Zukana, ili si ćorav.Jedan Hadžić i Sušić koji su juce došli u repku idu u Brazil dok je Zukan od pamtivijeka uz repku i on ne moze ići. De se malo saberi pa napiši šta normlano.
Niko ovde nije dušman, samo je velika nepravda učinjena poštenom momku koji je uvijek bio uz repku.
Npis'o na drugoj temi.
Head je napisao/la:
Sto se tice "afere" Zukanovic mislim da je supacki nacin na koji je momak ispao, ali kaze Susic da je to dogovor njega, saveza, igraca tako da nije fer stavljati krivicu samo na njegova ledja jer su svi krivi, pa i sam Zukanovic...

:
1946

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2014, 11:28

"Boris Pandža nije imao pravo da kaže ono sto je rekao jer sam ga pozivao i kad nije imao klub. U ovom trenutku ima boljih od njega i zato ga nisam pozvao. Zukanović je napravio veliku grešku jer znam koliko su ljudi iz Saveza učinili da dobije vizu, ne znam iz kog razloga je to rekao i naljutio ljude iz Saveza, ali i igrače", istakao je bh. selektor.
15.10.2013.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 31 maj 2014, 11:28

dr.van nostrand je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:
imas samo jednom da pogodis zasto je los kod izbacivanja?
guber_90 je napisao/la: Ti se zajebavas ili sta? Pa svaki gol aut je morao doci neko drugi da izvede jer je covjeku noga povrijedjena, normalno da nece dobro ispucavati sa povrijedjenom nogom...
otkud znam da je povrijedjen :o odnosno noga :?
Vi ste mozda gledali na FACE pa bolje znate, ja sam slusao stranca :facepalm: pa nisam imao pojma... uostalom povrijedjen golman, jel farz da brani :o

ali hajde... vidjecemo kakav ce biti kad ozdravi :thumbup:
Pa care dragi, nije ni meni niko rekao, samo sam sam vidio i zakljucio :mrgreen: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 maj 2014, 11:30

guber_90 je napisao/la: Pa care dragi, nije ni meni niko rekao, samo sam sam vidio i zakljucio :mrgreen: .
pa cekaj, jel noga nije kako treba ili jest :? , sta da sad zakljucimo, vidjenja mogu biti razlicita, manimo se pretpostavki, sta je istina :oops:

:crazy:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 31 maj 2014, 11:32

Ko ovom debilu pusta da ekog naziva retardiran i sl nazive? Papcino,seljacino,sirovino Pape je igracina bio i nas najbolji selektor rezultati i mahanje iz Brszila ti sve govore,uostalom sagni se njemu i samo down pipe

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 maj 2014, 11:33

@guber koliko sam ja skont'o njemu su leđa povrijeđena, to su mu masirali kad je tražio pomoć :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 31 maj 2014, 11:33

Head je napisao/la: Da se primjetiti.

Trebas i dnevnu dozu batinjanja uvesti i imat cete idealnu vezu :mrgreen: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 maj 2014, 11:34

Prvo, od samog pocetka sam govorio da Susic nije dobar selektor jer imamo boljih (Vaha npr.) ali ova mrznja prema selektoru prelazi sve granice. Brazil 2014 pocinje. Vremena a niti prostora za pljuvanje stvarno nema. Da je najbolji nije, al da je retardiran nije ni to. Susic je u fudbalu 40 godina i tvrditi da on haman nista ne zna je besmislica.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 31 maj 2014, 11:36

ultrahell24 je napisao/la: Ko ovom debilu pusta da ekog naziva retardiran i sl nazive? Papcino,seljacino,sirovino Pape je igracina bio i nas najbolji selektor rezultati i mahanje iz Brszila ti sve govore,uostalom sagni se njemu i samo down pipe
Pape ti je uzor, to je dovoljna uvreda. I sad mrs cuvaj ovce. :urnebes:
Samo down pipe! Gdje sam ja napisao da mi je uzor sirovino,nemoze on biti uzor seljacinama poput tebe al moze cijelom Parizu uostalom nas najbolji igrac nas najbolji selektor

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 maj 2014, 11:36

Stvarno smo mi fuj narod. Yebote sta bi da smo na svakoj smotri i da jednu propustimo :thumbdown: za ove pljuvace. Idite orat njive i sadite blitvu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 11:36

Pa zar se moze pljuvati po kriminalu?
To bih rado da mi neko objasni kako se "pljuje" po nepotizmu, bezobrazluku i kriminalu? :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2014, 11:36

ultrahell24 je napisao/la: Ko ovom debilu pusta da ekog naziva retardiran i sl nazive? Papcino,seljacino,sirovino Pape je igracina bio i nas najbolji selektor rezultati i mahanje iz Brszila ti sve govore,uostalom sagni se njemu i samo down pipe
prošle kvale bi prošao i Nikica Nikić
ako se pokaže na SP i sljedecim kvalama, ako ne daj Boze bude selektor, onda cemo pricati ;)
15.10.2013.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.