Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zbog jacije.dadnan je napisao/la:A sto je tako defektno vrijeme? Kod nas se uvijek igra u 20:45 eventualno u 20:30. Nikad nije bilo u 20:15
I ja isto...da napokon skine onaj suskavaccalcio je napisao/la:Ovo sutra hocu da vidim![]()
primili 3 gola u 6 tekmi i oni nam vidjeli slabosti pozadidinoze je napisao/la:Martin Srktel za Radio Express Slovensko
Martin, general odbrane naseg tima je sa nama, kako se osjecate?
- Osjecam se dobro, mala povreda je sanirana a svi u timu su zdravi.
Veceras ste imali zadnji trening, jeste li zadovoljni?
- Jesam, ovdje su uslovi odlicni na stadionu i u hotelu. Znamo da za vrijeme utakmice na stadionu vlada odlicna atmosfera, drago mi je da je tako. To je poticaj i za nas, ja se osjecam domacinski, podsjeca me na male stadione u Engleskom kupu gdje je isto zna biti uzareno.
Kakva atmosfera vlada u timu?
-Atmosfera je zadovoljavajuca, trener nam je kroz razgovore vratio samopouzdanje i nema vise podjela. Imamo pozitivne promjene. Trener prica sa svim igracima pojedinacno, poslije dugo vremena se osjecamo kao tim. Slovacka do sada u kvalifikacijama nije pokazala svoju igru, ubijedjen sam da sutra hocemo, nismo dosli da se branimo. Imamo teoretske sanse u grupi, ali bitno je samopouzdanje,sta ima bolje nego odigrati dobro protiv lidera grupe. Respektujemo protivnika, ali znamo i njihove slabosti. Analizirali smo sve njihove utakmice do sada u grupi, nasli smo mnogo slabosti, pogotovo u igri unazad. Traziti cemo nasu sansu i siguran sam da cemo je dobiti. Nadam se dobroj utakmici i ubijedjen sam da protivnik nece slaviti.
Hvala Martin, mnogo srece sutra.
Pa realnost je da je naša odbrana bez Spahića prosječna. Begovića ne računam, da ne bude zabune. To bi se moglo promijeniti kad Kola dođe u reprezentaciju i kada se štoperski par ustali. Znamo da bekovi svakako igraju dosta naprijed, no odbranu igraju solidno, tj. odrađuju posao. Opaska je bila konkretno na štopere, koji čine kostur odbrane.Papastathopoulos je napisao/la:I ja isto...da napokon skine onaj suskavaccalcio je napisao/la:Ovo sutra hocu da vidim![]()
primili 3 gola u 6 tekmi i oni nam vidjeli slabosti pozadidinoze je napisao/la:Martin Srktel za Radio Express Slovensko
- Jesam, ovdje su uslovi odlicni na stadionu i u hotelu. Znamo da za vrijeme utakmice na stadionu vlada odlicna atmosfera, drago mi je da je tako. To je poticaj i za nas, ja se osjecam domacinski, podsjeca me na male stadione u Engleskom kupu gdje je isto zna biti uzareno.
-Atmosfera je zadovoljavajuca, trener nam je kroz razgovore vratio samopouzdanje i nema vise podjela. Imamo pozitivne promjene. Trener prica sa svim igracima pojedinacno, poslije dugo vremena se osjecamo kao tim. Slovacka do sada u kvalifikacijama nije pokazala svoju igru, ubijedjen sam da sutra hocemo, nismo dosli da se branimo. Imamo teoretske sanse u grupi, ali bitno je samopouzdanje,sta ima bolje nego odigrati dobro protiv lidera grupe. Respektujemo protivnika, ali znamo i njihove slabosti. Analizirali smo sve njihove utakmice do sada u grupi, nasli smo mnogo slabosti, pogotovo u igri unazad. Traziti cemo nasu sansu i siguran sam da cemo je dobiti. Nadam se dobroj utakmici i ubijedjen sam da protivnik nece slaviti.
Bit će ti sigurno ovdje par linkova, http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;sekula je napisao/la:Hocel' biti igdje streama ikakvog? Jbg, nisam u državi....
Znam za onaj na BHT stranici, ali mislim da ce veceras biti nemoguce to gledati.....
Ma znam lave i ja to. Ali kada se pogleda kakve golove smo primili prave pacerske i naivne onda me uhvati strah. 3 puta smo imali srece da nam se to nije odbilo od glavu. Strah me da neprimimo odmah na pocetku onako pacerski gol kao protiv Litvanije i onda da se Slovaci zatvore.Papastathopoulos je napisao/la:I ja isto...da napokon skine onaj suskavaccalcio je napisao/la:Ovo sutra hocu da vidim![]()
Ne, nije u pitanju ništa drugo do nervoze, volim samo žene.BaDa12 je napisao/la:Da nije u pitanju nešto drugo? Dobro, i ja priznajem da su nogometaši privlačni.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; - OVO JE UZIVO PREKO YOUTUBE KANALA!!!mandraX je napisao/la:Bit će ti sigurno ovdje par linkova, http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;sekula je napisao/la:Hocel' biti igdje streama ikakvog? Jbg, nisam u državi....
Znam za onaj na BHT stranici, ali mislim da ce veceras biti nemoguce to gledati.....
Hvala prijatelju, i vama od srca sretno veceras ! Gazi te ih !dubrava je napisao/la:Sve što se do večeras napravilo u kvalifikacijama i putu za Brazil ne vrijedi bez pobjede. Večerašnji znoj i trud, bacanje za svaku loptu, borbenost, vrijede dvostruko.
Možda nije utakmica odluke, ali sa pobjedom smo koračić, pola koraka, na pristaništu u Riu...
Sretno dečki, Sretno Bosno!!! Držim palčeve!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.