BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Otelo
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Otelo » 06 sep 2013, 09:16

Jao jesam nervozan,treba docekat 20:15min :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 06 sep 2013, 09:20

dadnan je napisao/la:jel u 20:15 utakmica?

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... t_comments
🔵⚪

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 06 sep 2013, 09:58

A sto je tako defektno vrijeme? Kod nas se uvijek igra u 20:45 eventualno u 20:30. Nikad nije bilo u 20:15

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 sep 2013, 09:59

Ja sam se vec razvalio :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 sep 2013, 09:59

dadnan je napisao/la:A sto je tako defektno vrijeme? Kod nas se uvijek igra u 20:45 eventualno u 20:30. Nikad nije bilo u 20:15
Zbog jacije.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 sep 2013, 10:06

calcio je napisao/la:Ovo sutra hocu da vidim :)
slika
I ja isto...da napokon skine onaj suskavac
dinoze je napisao/la:Martin Srktel za Radio Express Slovensko

Martin, general odbrane naseg tima je sa nama, kako se osjecate?
- Osjecam se dobro, mala povreda je sanirana a svi u timu su zdravi.
Veceras ste imali zadnji trening, jeste li zadovoljni?
- Jesam, ovdje su uslovi odlicni na stadionu i u hotelu. Znamo da za vrijeme utakmice na stadionu vlada odlicna atmosfera, drago mi je da je tako. To je poticaj i za nas, ja se osjecam domacinski, podsjeca me na male stadione u Engleskom kupu gdje je isto zna biti uzareno.
Kakva atmosfera vlada u timu?
-Atmosfera je zadovoljavajuca, trener nam je kroz razgovore vratio samopouzdanje i nema vise podjela. Imamo pozitivne promjene. Trener prica sa svim igracima pojedinacno, poslije dugo vremena se osjecamo kao tim. Slovacka do sada u kvalifikacijama nije pokazala svoju igru, ubijedjen sam da sutra hocemo, nismo dosli da se branimo. Imamo teoretske sanse u grupi, ali bitno je samopouzdanje,sta ima bolje nego odigrati dobro protiv lidera grupe. Respektujemo protivnika, ali znamo i njihove slabosti. Analizirali smo sve njihove utakmice do sada u grupi, nasli smo mnogo slabosti, pogotovo u igri unazad. Traziti cemo nasu sansu i siguran sam da cemo je dobiti. Nadam se dobroj utakmici i ubijedjen sam da protivnik nece slaviti.
Hvala Martin, mnogo srece sutra.
primili 3 gola u 6 tekmi i oni nam vidjeli slabosti pozadi :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 06 sep 2013, 10:11

Hocel' biti igdje streama ikakvog? Jbg, nisam u državi....

Znam za onaj na BHT stranici, ali mislim da ce veceras biti nemoguce to gledati.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 06 sep 2013, 10:12

slika
Republika Zenica

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 10:14

hendikep i spahic daje :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

markan79

Post Postao/la markan79 » 06 sep 2013, 10:15

2:1 za nas. rahimić u 89 :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 sep 2013, 10:20

Papastathopoulos je napisao/la:
slika

- Jesam, ovdje su uslovi odlicni na stadionu i u hotelu. Znamo da za vrijeme utakmice na stadionu vlada odlicna atmosfera, drago mi je da je tako. To je poticaj i za nas, ja se osjecam domacinski, podsjeca me na male stadione u Engleskom kupu gdje je isto zna biti uzareno.
-Atmosfera je zadovoljavajuca, trener nam je kroz razgovore vratio samopouzdanje i nema vise podjela. Imamo pozitivne promjene. Trener prica sa svim igracima pojedinacno, poslije dugo vremena se osjecamo kao tim. Slovacka do sada u kvalifikacijama nije pokazala svoju igru, ubijedjen sam da sutra hocemo, nismo dosli da se branimo. Imamo teoretske sanse u grupi, ali bitno je samopouzdanje,sta ima bolje nego odigrati dobro protiv lidera grupe. Respektujemo protivnika, ali znamo i njihove slabosti. Analizirali smo sve njihove utakmice do sada u grupi, nasli smo mnogo slabosti, pogotovo u igri unazad. Traziti cemo nasu sansu i siguran sam da cemo je dobiti. Nadam se dobroj utakmici i ubijedjen sam da protivnik nece slaviti.
Pa realnost je da je naša odbrana bez Spahića prosječna. Begovića ne računam, da ne bude zabune. To bi se moglo promijeniti kad Kola dođe u reprezentaciju i kada se štoperski par ustali. Znamo da bekovi svakako igraju dosta naprijed, no odbranu igraju solidno, tj. odrađuju posao. Opaska je bila konkretno na štopere, koji čine kostur odbrane.

Nemojmo se zavaravati, nismo mi još reprezentacija iz svjetske kreme, USA nam je očitala dobru lekciju i trebamo se sputiti na zemlju. Favoriti jesmo, jaki jesmo, ali još uvijek nemamo svih 11 kvalitetnih igrača, te kvalitetne zamjene. Vidjet ćete, ako/kad se aBd plasiramo na SP, da to neće biti tako bajno kako većina vas misli. Mi smo još u razvoju, odnosno prošli smo dosta toga zajedno, ali neke segmente još trebamo znatno ojačati. Onda možemo razgovarati o besmrtnosti. Nadam se da nećete shvatiti post kao omalovažavanje reprezentacije i umanjivanje dosadašnjih postignuća, trudio sam se biti objektivan i realan.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 sep 2013, 10:32

sekula je napisao/la:Hocel' biti igdje streama ikakvog? Jbg, nisam u državi....

Znam za onaj na BHT stranici, ali mislim da ce veceras biti nemoguce to gledati.....
Bit će ti sigurno ovdje par linkova, http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 06 sep 2013, 10:32

Papastathopoulos je napisao/la:
slika

Ma znam lave i ja to. Ali kada se pogleda kakve golove smo primili prave pacerske i naivne onda me uhvati strah. 3 puta smo imali srece da nam se to nije odbilo od glavu. Strah me da neprimimo odmah na pocetku onako pacerski gol kao protiv Litvanije i onda da se Slovaci zatvore.

BTW drago mi je da je spomenuo stadion i hotel u pozitvnom smislu, da nema vise onih zalopojki.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 06 sep 2013, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 06 sep 2013, 10:33

momci, dosta sam razmisljao.....i kazem vam, UBICEMO IH, isto kao i grcku!!!!! ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!! bice hendikep pobjeda!!!!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 sep 2013, 10:36

Sve što se do večeras napravilo u kvalifikacijama i putu za Brazil ne vrijedi bez pobjede. Večerašnji znoj i trud, bacanje za svaku loptu, borbenost, vrijede dvostruko.
Možda nije utakmica odluke, ali sa pobjedom smo koračić, pola koraka, na pristaništu u Riu...

Sretno dečki, Sretno Bosno!!! Držim palčeve!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 sep 2013, 10:37

BaDa12 je napisao/la:Da nije u pitanju nešto drugo? Dobro, i ja priznajem da su nogometaši privlačni. :lol:
Ne, nije u pitanju ništa drugo do nervoze, volim samo žene. :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mostar0606

Post Postao/la mostar0606 » 06 sep 2013, 10:38

mandraX je napisao/la:
sekula je napisao/la:Hocel' biti igdje streama ikakvog? Jbg, nisam u državi....

Bit će ti sigurno ovdje par linkova, http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; - OVO JE UZIVO PREKO YOUTUBE KANALA!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 sep 2013, 10:38

[youtube][/youtube]
1946

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 06 sep 2013, 10:48

Ideeeeeeeemooooooooooooooooo , NEMA VEČERAS NIKAKVIH RAZLOGA ZA IZGUBITI.
U ovoj državi nikad ništa nije bilo pozitivno osim vas. I morate nam opravdati to još jednom. Dosta je priča o tome kako se nema, o tome kako je sve bez posla. IDEEEMOOO TO DOBITII I SLAVITI DO UTORKA. PA U UTORAK DA NASTAVIMO. Sretnooo dečkii.

Ljiljani zlatni, opet smo s' vama
Ponovo nebo će gorjet nad nama

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 sep 2013, 10:48

dubrava je napisao/la:Sve što se do večeras napravilo u kvalifikacijama i putu za Brazil ne vrijedi bez pobjede. Večerašnji znoj i trud, bacanje za svaku loptu, borbenost, vrijede dvostruko.
Možda nije utakmica odluke, ali sa pobjedom smo koračić, pola koraka, na pristaništu u Riu...

Sretno dečki, Sretno Bosno!!! Držim palčeve!!!
Hvala prijatelju, i vama od srca sretno veceras ! Gazi te ih !
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.