Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Hahha, prepadoše se likovi 

- rob do bagro
- Kontakt:
Ja fergia odma prestao zvakat 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hahahaha ja piseva!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a sto se ismija, wahahahahah,Trasimaco je napisao/la:Joj vristao sam od smijeha kad sam ovo vidio.![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Veceras do pobjede aBd..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bice skroz gadna utakmica!Prvo hladno vrijeme,tezak teren englezi nisu navikli bas na izrovljen teren,onda, mozda nece biti 4,5 standardnih igraca sto je poprilican broj!ali eto ipak United je United i uvijek se ide na pobjedu! aBD 0:2!Baja_Zvjerka je napisao/la:Veceras do pobjede aBd..![]()

Ja mislim da CSKA igra na Luznikiju, gdje je umjetna trava, sto ce vjerovatno isto biti mali problemsakho je napisao/la:bice skroz gadna utakmica!Prvo hladno vrijeme,tezak teren englezi nisu navikli bas na izrovljen teren,onda, mozda nece biti 4,5 standardnih igraca sto je poprilican broj!ali eto ipak United je United i uvijek se ide na pobjedu! aBD 0:2!Baja_Zvjerka je napisao/la:Veceras do pobjede aBd..![]()
Veceras Mancester bez 5 igraca Rooney,Giggs,Park,Fletcher i Evra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- majestic24
- Kontakt:
0:0 za sada. 70 minuta utakmice...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Iskreno sam ocekivao remi, ali ni pobjeda nije losa.
Ako ovako ostane, to je to. Prolaz je osiguran, iako normalno niko nije ni sumnjao u to.
Bravo za Valenciu. Drugi gol zaredom.

Ako ovako ostane, to je to. Prolaz je osiguran, iako normalno niko nije ni sumnjao u to.

Bravo za Valenciu. Drugi gol zaredom.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma dosta, u nedelju valja one opet razbiti da bog da im Rafa bio dozivotni trener! 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Evo mozda buduceg igraca ManUniteda http://footballtalentspotter.com/blogs/ ... costa.aspx
gledao sam neke clipove na youtube njegove zanimljiv igrac!
I ovo: Ian R. ovo kaze haha
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... R=Football

gledao sam neke clipove na youtube njegove zanimljiv igrac!
I ovo: Ian R. ovo kaze haha
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... R=Football

There is only one United!!!!
Gdje su sad oni gmizavci sto su pred pocetak sezone trubili kako MU ne moze bez gmaza Ronaldahaxonja je napisao/la:Ma dosta, u nedelju valja one opet razbiti da bog da im Rafa bio dozivotni trener!

Sto se tice Liverpoola, mislim da su i oni sami svjesni da od titule nema nista... Bez Gerrarda su neprepoznatljivi, sto tim sa velikim ocekivanjima sebi ne smije dozvolit. Ne moze se napravit nista ako ovisis o jednom ili dva igraca. MU moze i izgubit u subotu, ali to nista ne znaci, Liverpool nije prijetnja.
Prije sezone sam govorio da je Chelsea najozbiljniji konkurent, i to se za sada pokazalo. Rekao sam da ce njihov matori tim padat u formi kako sezona bude odmicala, i to i dalje ocekujem

Arsenal me pozitivno iznenadio, ali oni za razliku od Chelsea imaju premlad tim i neiskustvo ce ih na kraju kostat kostat... Mislim da opet nece nista osvjit, ali LP i iduce sezone im ne moze izmaci..
Inace, Akinfeev je strasan golman i Fergi ga pod hitno treba dovest.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sutra odigrati jednu pametnu utakmicu, uostalom Fergie će najbolje iskoristiti njihove slabosti
ako budu igrali kao protiv Lyona negine im poraz!lux je napisao/la:Sutra odigrati jednu pametnu utakmicu, uostalom Fergie će najbolje iskoristiti njihove slabosti

Ja se nadam da ce Owen biti igrac odluke.

Daj BožeTrasimaco je napisao/la:Ja se nadam da ce Owen biti igrac odluke.![]()
- majestic24
- Kontakt:
Ma biti ce sigurno...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Bice dobra tekma danas. Nisam jos vidio moguce sastave, ali se nadam da je Rooney spreman. Ako ne bude, tu je Owen na kojeg sam ulozio 20 KM da ce zabiti danas. Moguce je da cu ovom svom nesretnom Scouseru izbiti lovu iz dzepa.
Ostatak ekipe je manje-vise spreman i ne bi trebalo biti problema. Realno bi trebala biti pobjeda danas i povratak na vrh. Go Michael Owen!

Ako budu igrali kao protiv CSKA-a pobjeda je sigurna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.