Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
neroazzurni
-
Kontakt:
Postao/la neroazzurni » 29 jan 2014, 11:56
Mozambik je napisao/la:neroazzurni je napisao/la:Mozambik, mnogo si uporan decko...
ok, skontali smo tvoje vrednovanje, ako nisi medju najboljim na svijetu nisi niko i nista
a to sto je momak sebi zaradio za zivota, bavi se poslom koji voli, uziva u svim povlasticama koje idu uz njega, to nista
sto neko rece, bilo bi fino da nam se predstavis, pa da mi ocjenimo tvoju uspjesnost
inace, Avdija nije za repke!
Nisam ja ni zapoceo raspravu o uspjehu u zivotu. Dosao je decko i izjavio da je Avdija uspio, a da smo mi koji smo na forumu, i koji nismo fudbaleri ustvari propalice.
Nemam se ja tebi sta predstavljat, al eto ako vec hoces da znas redovno studiram vec 4 godine, bez obnove. Sve sto sam dosad zacrtao sam ostvario, znaci da sam uspio, a nisam fudbaler.
Zelio sam, doduse, igrati za Real al sam zapeo u drugoj fedralnoj

i ti umjesto da kazes da ti nisi propalica ti si odlucio degradirati Avdiju
vidis ti si redovni student, vec na 4. godini i smatras se uspjesnim (sto je tacno) ali realno si mrtvi prosjek i ima takvih koliko hoces, bas kao i Avdo(dirka nas)
kazu da je najgore proci drugu federalno, to ko prezivi smijesi mu se velika karijera

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
MaksuzBaksuz
-
Kontakt:
Postao/la MaksuzBaksuz » 29 jan 2014, 11:57
Romanista10 je napisao/la:Dobar je Avdija ali samo za kvalifikacije i utakmice protiv L ekipa. ( Litva, Latvia, Lichtenstein itd. ).
Ako on bude igrao na svjetskom u prvih 11, gubimo 100%. Imao je svoju sansu protiv Argentine i svi smo vidjeli kako je cuvao brze igrace. Na njegovoj strani je bio propuh a kod Sea na lijevoj zaustavljen promet
Samo nam Romanista jos falio!!!
Logika opet za svaku pohvalu. Da ovo je tenis i ako sve zavisi samo od jednog igraca

Izgleda da covjek ima carobnu kuglu pa vidi sta ce se desitit!

-
samson
-
Kontakt:
Mozambice, i Avdija mozda studira. U tom slucaju nit noge peskirom mu ne mozes vlaziti ...
-
ZutiMrav
-
Kontakt:
Svaki drugi dan citam propusta ovaj propusta onaj SP.
Da hoce jednoc vijest biti, Avdija propusta SP.
Ima forem, jedina nada da se ova ubleha ne nadje na spisku.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
-
drummer
-
Kontakt:
Avdija Vrsajevic nije kriv ni za sta,nema razloga da se pljuje po momku.On daje sve od sebe i trudi se maksimalno,problem je sto nema kvalitet da igra u reprezentaciji kakva je nasa.Kriv je onaj ko ga poziva a Avdiji zelim sve najbolje u daljnjoj karijeri.
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 29 jan 2014, 14:13
Mi smo, onda, Spanija, ako nam je Avdija najveci problem...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
samoposteno
-
Kontakt:
Postao/la samoposteno » 30 jan 2014, 11:50
Mozambik je napisao/la:ciza je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Ti se malo informisi prije nego pocnes bubat gluposti. Avdijin transfer iz Celika u Spartu je jedan od najvecih u historiji Premier lige BiH.
Poredjenja su itekako dobra.
Dzeko i Avidja ista generacija, odrastali pod granatama, Dzeko otisao u Teplice za 70 000, Avdija u Spartu za milion, obojica u to vrijeme bili napadaci (Dzeko i danas). Dzeko postao jedan od najboljih napadaca svijeta, Avdija jedan od najgorih bekova svijeta.
Djeca ti se smiju ciza
opet ti kazem djeca ti se smiju,tri irgaca celika ukljucujuci i avdiju su otisli iz kluba za nekih 120 000 km

u paketu
Dobro eto, recimo da su otisli otisli njih trojica za 120 000 u Spartu, koja je ipak ime u svijetu fudbala. Dzeko otisao sa reputacijom kloca u Teplice i danas imamo to sto imamo.
Dzeko kad je odlazio u Cesku nije mogao ni prismrdit Sparti, a Avdija iz nase lige u Spartu.
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj majko moja al se ismija ja ti poredjenja majko moja ..........pa otiso je i baljic iz turske u real pa jel bolji od dzeke posto dzeko vjerujem nikad nece zaigrat za real
-
samoposteno
-
Kontakt:
Postao/la samoposteno » 30 jan 2014, 11:53
Mozambik je napisao/la:neroazzurni je napisao/la:Mozambik, mnogo si uporan decko...
ok, skontali smo tvoje vrednovanje, ako nisi medju najboljim na svijetu nisi niko i nista
a to sto je momak sebi zaradio za zivota, bavi se poslom koji voli, uziva u svim povlasticama koje idu uz njega, to nista
sto neko rece, bilo bi fino da nam se predstavis, pa da mi ocjenimo tvoju uspjesnost
inace, Avdija nije za repke!
Nisam ja ni zapoceo raspravu o uspjehu u zivotu. Dosao je decko i izjavio da je Avdija uspio, a da smo mi koji smo na forumu, i koji nismo fudbaleri ustvari propalice.
Nemam se ja tebi sta predstavljat, al eto ako vec hoces da znas redovno studiram vec 4 godine, bez obnove. Sve sto sam dosad zacrtao sam ostvario, znaci da sam uspio, a nisam fudbaler.
Zelio sam, doduse, igrati za Real al sam zapeo u drugoj fedralnoj

ne znas ti sta je uspjeh cuj studiram a to sto ces prodavat jabuke na pijaci kad zavrsis studije to nisi napiso......uspjeh je kad nista ne studiras a nadjes sebi posao na kojem ces imat veca primanja od avdije
-
Romanista10
-
Kontakt:
Postao/la Romanista10 » 30 jan 2014, 12:06
To da se je Avdiji posrecilo sa klubom Hajduk. I da ima trenera koji dozivljava Hajduk kao veci klub nego sto on realno jeste ( Susic ). Ne znaci da je taj isti Avdija dobar fudbaler.
OGI i DIlaver su po meni ispred njega. Isto tako uvijek postoji mogucnost da Bickakcic odigra desnog bocnog a Zukanovic centralnog branica.
-
gringobih
-
Kontakt:
Romanista10 je napisao/la:To da se je Avdiji posrecilo sa klubom Hajduk. I da ima trenera koji dozivljava Hajduk kao veci klub nego sto on realno jeste ( Susic ). Ne znaci da je taj isti Avdija dobar fudbaler.
OGI i DIlaver su po meni ispred njega. Isto tako uvijek postoji mogucnost da Bickakcic odigra desnog bocnog a Zukanovic centralnog branica.
Moja mrtva baka je ispred Avdije...
A "turisticki vudu vodic" ne smatra Hajduk velikim klubom nego njegov braco zivi od dilova sa "dalmacijom"...
Zadnja izmjena:
gringobih, dana/u 30 jan 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Romanista10
-
Kontakt:
Postao/la Romanista10 » 30 jan 2014, 12:20
gringobih je napisao/la:Romanista10 je napisao/la:To da se je Avdiji posrecilo sa klubom Hajduk. I da ima trenera koji dozivljava Hajduk kao veci klub nego sto on realno jeste ( Susic ). Ne znaci da je taj isti Avdija dobar fudbaler.
Moja mrtva baka je ispred Avdije...
A "turisticki vudu vodic" ne smatra Hjaduk velikim klubom nego njegov braco zivi od dilova sa "dalmacijom"...
Nemoj tako Susic je solidan ( ne vrhunski ) trener. Najveci minusi su mu da ne zeli da isproba nove igrace: Salatica, Ljevakovica, Hadzica, DIlavera, Besica ( ceka izvinjenje Jagodicu ) i slicne. I da vodi los skauting potencialnih igraca kao i suparnika. Iskustva nema mnogo za sta nije sam kriv. Ali generalno on je bar trener srednje klase. Plus mu je vrhunsko licno igracko iskustvo i da ima asistenta iz sjene u liku Ivice Osima.
-
Edviin
-
Kontakt:
Realnost je takva da avdija na svojoj a miske na svojoj poziciji nemogu da igraju u prvih 11... nemam nista protiv nikoga, al treba biti realan, nit pljuvati a nit prehvaljivati...
-
drummer
-
Kontakt:
Edviin je napisao/la:Realnost je takva da avdija na svojoj a miske na svojoj poziciji nemogu da igraju u prvih 11... nemam nista protiv nikoga, al treba biti realan, nit pljuvati a nit prehvaljivati...
Nemoj Avdiju i Misketa stavljati u istu recenicu,time vrijedjas zdrav razum.
-
gringobih
-
Kontakt:
drummer je napisao/la:Edviin je napisao/la:Realnost je takva da avdija na svojoj a miske na svojoj poziciji nemogu da igraju u prvih 11... nemam nista protiv nikoga, al treba biti realan, nit pljuvati a nit prehvaljivati...
Apsolutno...
Jos jedna stvar vrijedja razum Susic i trener...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
ZutiMrav
-
Kontakt:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
-
Edviin
-
Kontakt:
drummer je napisao/la:Edviin je napisao/la:Realnost je takva da avdija na svojoj a miske na svojoj poziciji nemogu da igraju u prvih 11... nemam nista protiv nikoga, al treba biti realan, nit pljuvati a nit prehvaljivati...
Nije bilo misljeno da avdiju poredim sa misketom, nego samo da trenutno nisu sposobni da svoj poso u repki na njihovoj poziciji obavljaju kako bi trebali... Avdija je dobar momak al to nema veze sa njegovim slabijim izdanjem fudbalskih vjestina...
-
gringobih
-
Kontakt:
-
jasmin10
-
Kontakt:
a kad se sjetim da ga je gringo zelio da vidi u dresu reprezentacije

-
Sabinho
-
Kontakt:
Kakvi bolidi pisi postove po ovom forumu

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
FliX
-
Kontakt:
Jedva cekam da Avdija zaigra, barem protiv Irana
P.S Pusti ti Avdija raju i sta prica, jer ko je igro za raju, zanemarivo je taktiku..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.