SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
O kako samo jaki, izvukli smo remi, ali opet smo 1 na tabeli. 

- adnan_nanda
- Kontakt:
druge ligeRz88 je napisao/la:O kako samo jaki, izvukli smo remi, ali opet smo 1 na tabeli.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Opet smo prokockali 3 na 1... 

adnan_nanda je napisao/la:druge ligeRz88 je napisao/la:O kako samo jaki, izvukli smo remi, ali opet smo 1 na tabeli.![]()
![]()
Mi smo u 1 ligi nakon prva 2 ili 3 kola prvi bili. Onda nam se rapala ekipa na nekoliko sedmica , na kraju smo imali isto kao i 8 bodova. Međutim po savezu ostaje ekipa u 1 ligi koja je dala manje golova od nas. Niđe veze, opet smo prvi i vračamo se brže nego što neki misle.

Nismo brate dobili smo 2:1GoRaN je napisao/la:Opet smo prokockali 3 na 1...
AMAR OSIM!!!
imal imjesta za mene u ovoj ligi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nisam vidio da si igrao Sarajevo 1:1...Svaka ti dala!!!csh je napisao/la:Nismo brate dobili smo 2:1GoRaN je napisao/la:Opet smo prokockali 3 na 1...

moze li se jos neka ekipa napraviti, ili smo zakasnili?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Kad ce azuziranje??

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
u koga igra bilalinho2 ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Spamm ekipa ja mislim sad je sa nama igrao i pogodio nesto,ali pitaj Rz88Eagles je napisao/la:u koga igra bilalinho2 ?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Delfin je igrao 2-2 a ne izgubio 2-1 ,Adnan je pogodio i Zvijezda-Zeljo 2-1 ,ako je to bio konacni rezultat na ovoj utakmici ?
Eagles je napisao/la:u koga igra bilalinho2 ?
On je tm 87 2, rekli smo ima možda već mjesec dana da se promjeni to, jer mu je onaj account banovan zauvijek pa tako ima ovaj. I prošle sezone je odigrao par zadnjih kola a ove redovno. On je naš igrač i odličan strijelac.

Hvala.
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi zašto se nemogu vidjeti tabele i liste strijelaca od prve i druge lige.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma bjezi ba ovo je nepravda majkemi dva igraca igrali po dva para sa istom prognozom jedan pogodili a pravilima pise da nevazi to,jos sad 2-1 za Cekicare fuuuuj.Papilon20 je napisao/la:Delfin je igrao 2-2 a ne izgubio 2-1 ,Adnan je pogodio i Zvijezda-Zeljo 2-1 ,ako je to bio konacni rezultat na ovoj utakmici ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Idemo Ka tituli 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Olimpik - Sarajevo utakmica odgodjena,a stavili ste je u prognoziranje mada ste unaprijed znali da je odgodjena jos par za gostujucu ekipu sto znaci da ce gosti pogadjati svega 4 utakmice a domacin 6,nije bas ok
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Heh, sada je već kasno. Ne želim ja sada mjenjati tamo, ispast će da sam namještao nešto.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma ova liga nije regularna 

Jbg nisam primjetio da je odgođeno,ubacio sam par modriča - leotar,pa ovi što su već ostavili prognoze nek izmjenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.