Perišić na kraju sezone najbolji strijelac belgijske lige sa 22 gola (+10 asistencija). Sve to kao krilo.

HNS je "dužan" bh nogometnom savezu uzvrat za onu utakmicu iz 2007. kada smo dobili 5:3. Marković je to nekoliko puta spominjao ali još nije odlučen termin odigravanja. Također nije sigurno da bi se utakmica uopće odigrala na Maksimiru. Vjerovatnije je da bi se igrala na Poljudu, ili nekom trećem stadionu (Pula npr.).Diino_10 je napisao/la:Čitao sam neki dan u SN o mogućem prijateljskom meču između Hrvatske i BiH na Maksimiru. Da li znate vi možda više?
Ma nije toliko ni važno tko je taj treći golman, koliko me iritira šikaniranje Kelave. Tom Tomiću je turska vukojebina limit, u Hajduku je do 27. godine nosio ručnike Subašiću koji je također daleko od reprezentativnog kalibra.Diino_10 je napisao/la:Golman Vjekoslav Tomić?![]()
Ako je on u pitanju, pa ne mogu vjerovati koga Slaven poziva. Kao što ti kažeš ne poziva Kelavu koji je u top formi i uz to je najbolji vratar trenutno u HNL-u. Bolja bi opcija bio i Subašić od ovog' vratara.
Odbrana je može se reći solidna, tu imate perspektivne momke Vrsaljka i Lovrena, malo me iznenadio poziv Vide jer momak kako čitam ni ne igra u Leverkusenu. Zašto nema Strinića, da li je zadobio povrijedu u Dnjipru ili...?
Što se tiče ostalih poziva iznenadio sam se kad sam vidio da je pozvano šest napadača. Što je previše, previše je. Realno gledajući od ovih napadača očekujem u prvom sastavu tandem Mandžukić-Jelavić, jer su oba igrača trenutno u top formi.
Da, znam da nije važno tko je treći golman, ali realno gledajući mogao je uputiti poziv Kelavi čisto zbog HNL-a. Kelava je po meni puno bolji vratar, ali Bilić bira.jacky09 je napisao/la:Ma nije toliko ni važno tko je taj treći golman, koliko me iritira šikaniranje Kelave. Tom Tomiću je turska vukojebina limit, u Hajduku je do 27. godine nosio ručnike Subašiću koji je također daleko od reprezentativnog kalibra.
Strinić je povrijeđen, kao i Kranjčar, Rakitić, Lakić i Iličević.
Vida je pozvan jer je odličan branič što je i dokazao u reprezentaciji, a i u Europskoj Ligi ove godine. Vida koji ne igra cijelu sezonu je klasa za Schildenfelda i slične. Uostalom, u njegove ćeš se kvalitete uvjeriti samo da krene igrati, a možda i jesi ako si gledao Leverkusen u Europi. Momak koji ima sve da jednog dana postane svijetska klasa.
Što se napada tiče to je vjerovatno jer imamo pozamašan broj kvalitetnih napadača. Neznam tko će početi od prve ali se nadam da će Jelavić biti jedan od dvojice.
Umjesto Strinića pozvan je Manuel Pamić iz Sparte Prag.Diino_10 je napisao/la: Da, znam da nije važno tko je treći golman, ali realno gledajući mogao je uputiti poziv Kelavi čisto zbog HNL-a. Kelava je po meni puno bolji vratar, ali Bilić bira.
Znam za Kranjčara, Rakitića, i dua iz K'lauterna, ali nisam znao za povrijedu Strinića(želim mu brz oporavak).
Gledao sam ga u Europskoj ligi protiv Atletica i mogu reći da je odigrao na visokom nivou, volio bih da naredne sezone bude dobivao još više šansi. Schildenfeld, ne znam što uopšte i dobiva poziv po meni veoma loš igrač, ali trenutno ni nemate nekog boljeg za klupe.
Jelavić će zasigurno započeti, jer gledao sam ga nekoliko puta u dresu Rangersa i moram priznati da sam bio zadivljen njegovom igrom. Mislim da će Slaven staviti Mandžukića u prvi sastav zbog trenutni pogodaka koje postiže u Wolfsburgu, a tu su i Petrić, Dudu i mladi Vukušić koji je sigurno željan igre u svom rodnom kraju !
Da znam za Pamića, da li je on imao neki problema sa papirima ili griješim?jacky09 je napisao/la:Umjesto Strinića pozvan je Manuel Pamić iz Sparte Prag.
Schildenfeld je limitiran igrač, ali kao što kažeš može pokriti mjesto na klupi kada zatreba. Ali ni to trenutno jer je upravo Vida prva rezerva, pogotovo jer može pokriti više pozicija (stoper, desni bek, pa i def. vezni po potrebi).
Vukušić teško da će dobiti priliku jer ovo nije utakmica za zajebanciju, možda ako se rješi pobjednik uđe zadnjih 10-tak minuta tek toliko da zabilježi nastup pred svojom publikom.
Sastav koji bi ja volio:
Runje
Ćorluka Lovren Šimunić Pamić
Srna Vukojević/Dujmović Modrić Perišić
Jelavić Kalinić/Mandžukić/Eduardo
Pamić je prvo bio suspendiran od HNS-a zbog nekakva dugovanja svom menandžeru, ali mu je suspenzija skinuta. Prije par mjeseci je dobio poziv ali je odbio zbog "ozljede". Ubrzo je procurilo u češkim novinama da je par igrača Sparte glumilo ozljedu zbog ucijena iz kluba i da su dan kasnije nastupali za Spartu pod lažnim identitetima.Diino_10 je napisao/la: Da znam za Pamića, da li je on imao neki problema sa papirima ili griješim?
I ja sam mislio za Vukušića da dobije zadnjih 10 minuta priliku, jer pored iskusnijih napadača nema šanse !
Mogući sastav:
Runje
Ćorluka Lovren Šimunić Vida
Srna Vukojević Modrić Perišić
Jelavić Mandžukić
Da, vidim da mi je poznat Pamić. Čitam redovno SN, pa pratim dešavanja u vašem nogometu. Moja greška u vezi Vide, želio sam staviti Pranjića, ali se nešto zamislio.jacky09 je napisao/la:Pamić je prvo bio suspendiran od HNS-a zbog nekakva dugovanja svom menandžeru, ali mu je suspenzija skinuta. Prije par mjeseci je dobio poziv ali je odbio zbog "ozljede". Ubrzo je procurilo u češkim novinama da je par igrača Sparte glumilo ozljedu zbog ucijena iz kluba i da su dan kasnije nastupali za Spartu pod lažnim identitetima.
Što se tiče tog sastava, teško će ti Vida na lijevog beka, to ne sjećam se da je ikad igrao, možda u juniorima. Tu će Pamić ili Pranjić.
Vidjet ćemo što se repke tiče. Tu je i Kalinić najbolji strijelac Blackburna, Eduardo koji je najubojiti strijelac Lige Prvaka ove godine s obzirom na broj minuta koje je proveo na terenu (4 gola u 253 minute), Jelavić koji je imao ozbiljnu ozljedu ali je svejedno ponajbolji strijelac Škotske, Perišić najbolji strijelac Belgije koji će sljedeće sezone igrati u Dortmundu, Klasnić koji igra malo ali zabio je 3 gola u Premiershipu, prošle dok je igroa više 8 golova.., tu je i Olić kad se oporavi možda povrati staru formu kad je bio drugi najbolji strijelac Lige Prvaka odmah iza Messija, Petrić koji je utrpao 11 komada ove sezone iako je bio u početku u nemilosti trenera, a i ozljede su ga mučile.Diino_10 je napisao/la:Sljedeće sezone će biti odličan tandem u Wolfsburgu, kada ih Magath uigra, uz to ćete dobiti tandem i u repki.
Hrvatska možda nema trenutno svijetsku klasu na golu ali Runje je svoj posao u svim utakmicama do sada odradio odlično i zamjeriti njemu nešto je jako debilno.Diino_10 je napisao/la:Što se tiče napada i veze stvarno ste dobri, ali i u BiH i u vašoj repki fale dobri branići i vratari. Jedino se sa dobrom odbranom mogu pohvaliti komšije iz Srbije.
Kalinić trenutno ima problema sa menadžerom u Blackburnu, valjda će se nekako dogovoriti. Dudu je uvijek bio dobar napadač, i nakon one povrijede ostao mu je miris za pogodak. Klasnić, njega sam i zaboravio imao je problema sa bolešću i povrijedama i drago mi je makar što igra ponekad. Perišić, momak je extra igrač gledao sam ga u nekoliko navrata u Club Bruggeu i zadnju protiv Francuske i mogu reći da je dobro odigrao !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.