Javi mi se kad hoces da odigramo.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
a i ja sam se uhvatio smijat' kad sam skontao..kako na ovom moze postojati citvm22 je napisao/la:HAHAAHAHAAHAHAH CIT HAHAHAAHHAAHMaestro^^ je napisao/la:sta je ovo , odigrah bezze sa nekoliko likova dobijam svaku , dolazi mi neki lik dade mu ja gol .. kaze lik imas cit..kakav je cit u ovoj igri ??.. a igru igram manje od pola sata
![]()
uh, bice to derbi prvog kolachily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
Vrijeme suncano,uvjeti idealni za pravu haxbalsku predstavu,prednost dajem redsu, zbog iskustva u igranju 1vs1,ipak je on još uvjek aktuelni i jedini prvak **** haxball legaueILoveLFC je napisao/la:uh, bice to derbi prvog kolachily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)chily-rz je napisao/la:Vrijeme suncano,uvjeti idealni za pravu haxbalsku predstavu,prednost dajem redsu, zbog iskustva u igranju 1vs1,ipak je on još uvjek aktuelni i jedini prvak **** haxball legaueILoveLFC je napisao/la:uh, bice to derbi prvog kolachily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
Evo, kad hoces da igramo ??Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pozivam Baju_Zvjerku da se dogovorimo oko termina.....
Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
Javite nam ime sobe i to da mozemo gledatreds je napisao/la:Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
OK,Ajde ti napravi room,obavezno s paswordom pa javireds je napisao/la:Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
EVo ako vam treba svjedok da pazim na pingchily-rz je napisao/la:OK,Ajde ti napravi room,obavezno s paswordom pa javireds je napisao/la:Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
S-Y-L-A-R je napisao/la:Djonla kad budes tu javi se da odigramo prvo kolo.
ILoveLFC je napisao/la:Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)
Kad si ti bio u formi, ja sam tek poceo sa haxballomreds je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)![]()
![]()
![]()
Kad sam bio u formi prim'o si cenera...
Pa dobro ja sam sad na zalasku karijere,skoro pa vraćen iz mirovine kako bih promovis'o ovaj turnir na svjetsku scenu.ILoveLFC je napisao/la:Kad si ti bio u formi, ja sam tek poceo sa haxballomreds je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)![]()
![]()
![]()
Kad sam bio u formi prim'o si cenera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.