EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Spanija je veceras pokazala da je zlato vec rezervisano, a samo se postavlja pitanje ko ce osvojiti preostale dvije medalje. I pored loseg trenera na klupi ipak je tu previse kvaliteta da bi uspjeli ispustiti zlatnu medalju iz ruku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Na onom,na kom ti imas isti nick.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Nas jaran @ Neno se izgleda aktivirao na drugom forumu,a nas malo zapostavio.Steta. Voleo bih da gresim,ali nema njegovih komentara opsirnih,a prodje vec toliko utakmica.
na kojem forumu?
OLEOLEOLEEEEEEEEEEEE NENO VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ok,vidio sam nekog sa istim nickom maloprije
Objektivno jesu najjači ali ne zaboravi da je dovoljan jedan slab dan pa da ne osvoje zlato.amerosm je napisao/la:Spanija je veceras pokazala da je zlato vec rezervisano, a samo se postavlja pitanje ko ce osvojiti preostale dvije medalje. I pored loseg trenera na klupi ipak je tu previse kvaliteta da bi uspjeli ispustiti zlatnu medalju iz ruku.
Inače odlično košarkaško veče, zaslužene pobjede Srbije i Bosne

YNWA!
Jest rezervisano, al u maunama.amerosm je napisao/la:Spanija je veceras pokazala da je zlato vec rezervisano, a samo se postavlja pitanje ko ce osvojiti preostale dvije medalje. I pored loseg trenera na klupi ipak je tu previse kvaliteta da bi uspjeli ispustiti zlatnu medalju iz ruku.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
-
- Kontakt:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Evo čitam na ino portalima,kako se Turci žale na suđenje...kukaju na sav glas...t![]()
![]()
....A neka,neka,sve se plaća sve se vraća....
..A tačno sam znao da će Francuzi ono uradti Žabarima u 2.poluvrmenu..jednostavno bolja su,kvalitetnija ekipa..i to je to...Rusi rutinski,i očekivano..samo oni bi bez Kirilenka bili za sprdnju
....Grci su ipak za klasu bolji od MNE i ovakvi kakvi su....za klasu...sigurno...šta bi tek bilo da igraju Papalukas,Dijamantidis,Sanuslis,Sofo???..Poderali bi ih 30 razlike,....treba CG još da uči...
turski košarkaši su inače poznati po napadanju sudija kad god im se dosudi faul,turkoglu,turkčan,okur su to doktorirali
IgorBL je napisao/la:Jest rezervisano, al u maunama.amerosm je napisao/la:Spanija je veceras pokazala da je zlato vec rezervisano, a samo se postavlja pitanje ko ce osvojiti preostale dvije medalje. I pored loseg trenera na klupi ipak je tu previse kvaliteta da bi uspjeli ispustiti zlatnu medalju iz ruku.
Ne, nego u Litvaniji

FORZA MARŠAL !!!
Divno vece. Srbija i Bosna razmontirale rivale. Ahh! Sad se castim vincetom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kod Spanije najefikasniji bio Navaro sa 22 poena .
Pau Gasol (17), Rudy (8), Navarro (22), Calderón (12) y Marc Gasol (8) , Reyes (4), Ricky, Ibaka (15), Llull (5) y Sada.
Pau Gasol (17), Rudy (8), Navarro (22), Calderón (12) y Marc Gasol (8) , Reyes (4), Ricky, Ibaka (15), Llull (5) y Sada.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Njemcima je bolje bilo da su nasli kakvog pleya ili dvicu iz nba lige kome je neki pradjed bio njemac, nego ovog Kamana. Mislim Kaman nije losh igrac, al bi im puno bio korisniji neki dobar igrac na niskoj poziciji. Ne moze Dirk sam igrat, ovaj Haman, Safarcik nisu nikakve klase, Gordic je klasa za njih.
Savanovic respekt!
Savanovic respekt!
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
Sutra Turci dobivaju Spanjolce...vidjet cete!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nema šansemajestic24 je napisao/la:Sutra Turci dobivaju Spanjolce...vidjet cete!!!

@mnogo_smo_jaki bi rekao ovako : 10%-90% u korist Španije

FORZA MARŠAL !!!
- skyisthelimit
nego vidio sam da ste prije postavljali kolumne Edina Avdica o Eurobasketu..E sad me zanima da li je spominjao svoju tj BiH reprezentaciju.Cisto me samo zanima njegovo misljenje o svemu ovome, imal toga da procitamo 

15.10 - 15.06 ...
- Institut13
- Kontakt:
bila je samo jedna kolumna pred EP ,gdje su nabrojani svi favoriti , naravno nas tu nije bilo, a vjerujem da ce on svoju drugu kolumnu napisati sutra navece poslije prvog kruga 

turci su loši nešto a kako nema šanse pa jesu ih na SP razmonitirali lagano ? il su oslabljeni ili šta ?hodža je napisao/la:nema šansemajestic24 je napisao/la:Sutra Turci dobivaju Spanjolce...vidjet cete!!!![]()
@mnogo_smo_jaki bi rekao ovako : 10%-90% u korist Španije
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Samo cu napisati ovo: DIRKAJ GA NOWICKI ! 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dirk vs Duda
Ipak mislim da su nasi istocni susjedi u prednosti. Bez obzira sto ja licno gotivim Dirka, ali nekako nisam zadovoljan s njegovim partijama. Protiv Francuza mi je to mlitavo izgledalo, ne mogu oni njega cuvati bez obzira na sve. A i sudije su pustile takav kriterij gdje se nije sviralo 3 - 4 cista faula. Zurape, li Zurape.
Za Srbiju prakticno danas prvenstvo pocinje. Prva ozbiljna utakmica. Teo i Krstic su danas dobitna kombinacija. Sa Savanom koji mora da bude aktivan u napadu.

Spanija vs Litvanija
Obje ekipe igraju korektno. Spanci lagano idu prepreku za preprekom. Isto sto se moze reci za Srbiju, tako i za njih vrijedi. Danas im je ovo prvi ozbiljan test. Braca Gasol odlicno igraju, Navaro i Rudy igraju vrlo promjenljivo i za njihov nivo usudit cu se i reci lose. Ali danas bi trebali da prorade. Litvanci kao i obicno zive od suta, mada imaju oni i u reketu sasvim korektnih opcija. Petravicius, Javtokas, Jonas nisu vrhunska klasa ali mogu da budu itekako korektni. Kaukenas, Songaila su dobri igraci, koji se izgube u eliminacionim utakmicama.
Kljuc uspjeha je veteran, majstor ovog zanata. Jedan, jedini. #13
Sreco moja, gde si sad'.Veceras ce Tomic da objasni neke stvari nad onim padavicarima.
Vreme leti kao sat.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa Francuska - Spanija finale, tu se nista ne zna! Naravno ako se mi ne upletemohodža je napisao/la:IgorBL je napisao/la:Jest rezervisano, al u maunama.amerosm je napisao/la:Spanija je veceras pokazala da je zlato vec rezervisano, a samo se postavlja pitanje ko ce osvojiti preostale dvije medalje. I pored loseg trenera na klupi ipak je tu previse kvaliteta da bi uspjeli ispustiti zlatnu medalju iz ruku.
Ne, nego u Litvaniji

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ako bih danas pobijedi i prođe sa 4 boda jedna pobjeda u nastavku garantuje 4-finale, dakle trebat će pobijediti rusiju , sloveniju ili gruziju
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Pa Tomic je jedini igrao kod Kroata. 23 poena. Ostali su ga poduvali, lagano.neno#4 je napisao/la:Sreco moja, gde si sad'.Veceras ce Tomic da objasni neke stvari nad onim padavicarima.
Vreme leti kao sat.
BiH mora igrati puno cvrsce pod kosem. Ne kontam sto igraju onako mlitavo. Napad je sinoc bio krajnje dobar. Pored dobre suterske veceri, bilo je i par jako dobrih akcija.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
-
- Kontakt:
¥ најтежа " " &,' $ & по ".
& " је ? ",$ се $ - га " ?-? "
& " $ прва у "," у $ $ 20 ¥ вјероватно с "
& " је ? ",$ се $ - га " ?-? "

& " $ прва у "," у $ $ 20 ¥ вјероватно с "

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.