FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Stigli su naši momci i imaju trening, nalaze se u Ustikolini gdje će noćiti i sutra nadamo se vratiti iz Goražda neporaženi........SRETNO RADNIČKI i da li će biti radio prenos ili ćemo kao iz Velike Kladuše da pratimo tekstualni prenos na fb stranici Radničkog........
E ne znam. Casper je sa ekipom, ja sutra imam drugih obaveza i necu moci javljati rezultat ni na radiju ni na FB. Jos jedan momak koji ide stalno sa ekipom na gostovanja (a admin je na FB stranici) nalazi se u Spaniji, tako da...ne znam.
Prati Federalni radio, mozda tamo bude javljanje iz Gorazda
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zatrazis od nekog broj iz Gorazda, ko ce bit na utakmici, il Kasperov broj, pa mu posaljes poruku koji je rezultat i to, i nek ti odgovori, a ti pisi ovdje, sta ti falisodagrad je napisao/la:Stigli su naši momci i imaju trening, nalaze se u Ustikolini gdje će noćiti i sutra nadamo se vratiti iz Goražda neporaženi........SRETNO RADNIČKI i da li će biti radio prenos ili ćemo kao iz Velike Kladuše da pratimo tekstualni prenos na fb stranici Radničkog........
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Spanac ima para pa putuje i gleda utakmice BarceloneZoom088 je napisao/la:E ne znam. Casper je sa ekipom, ja sutra imam drugih obaveza i necu moci javljati rezultat ni na radiju ni na FB. Jos jedan momak koji ide stalno sa ekipom na gostovanja (a admin je na FB stranici) nalazi se u Spaniji, tako da...ne znam.
Nek vam je sretno sutra
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma nisam htio da se hvalim, ali nasa ekipa (admini, urednici, moderatori, snimatelji, reporteri...) je stvarno trazena u zadnje vrijeme i jednostavno ne mozemo vise da stignemo uraditi sve sto se od nas trazi. Vjerovatno cemo i mi u zimskoj pauzi traziti pojacanja 
Trebali bi to uradit ako imate dosta posla, tamam svako pokrije svoje, stignete na sve straneZoom088 je napisao/la:Ma nisam htio da se hvalim, ali nasa ekipa (admini, urednici, moderatori, snimatelji, reporteri...) je stvarno trazena u zadnje vrijeme i jednostavno ne mozemo vise da stignemo uraditi sve sto se od nas trazi. Vjerovatno cemo i mi u zimskoj pauzi traziti pojacanja
Veoma ste dobar tim, i zelim vam srecu dalje
A i Radnickom zelim pobjedu sutra, idemo !!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Ma nisam htio da se hvalim, ali nasa ekipa (admini, urednici, moderatori, snimatelji, reporteri...) je stvarno trazena u zadnje vrijeme i jednostavno ne mozemo vise da stignemo uraditi sve sto se od nas trazi. Vjerovatno cemo i mi u zimskoj pauzi traziti pojacanja
Vidim jednog ste poslali u Barcelonu znači da napravi izvještaj
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Sretno komsije, aBd jos 3 boda, i na miran zimski san..

Goražde - Radnički igra se negdje 30 minuta i dalje je 0-0........
Goražde - Radnički: 0 -1 Jaranović dao gol čekamo potvrdu jer bi trebalo da je kraj ili je u toku sudijska nadoknada........
Goražde - Radnički: 0-2 strijelac oba gola Jaranović Jasmin i po svemu sudeći 3 mjesto na tabeli za Radnički pred zimsku pauzu........
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Da, Branitelj je valjda igrao nerješeno, tako da su oni ostali na trećoj poziciji sa bodom više nego mi.JohnLowe je napisao/la:Cetvrti smo ostali, a ne treci kako neko napisa
1921
1989
1989
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Casp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs_
Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2
Još malo pa gajbara
1921
1989
1989
Dobro je 4 mjesto pred pauzu odličan rezultat jer mi smo ipak po tabeli poslije Viteza koji ima samo dva poraza jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi mi imamo tri poraza od 15 utakmica, žalim sad za ona tri remija kod kuće na početku sezone više nego ikad, ali eto nadoknadili smo to kako tako u gostima i super momcima zaslužen odmor pa na proljeće da akobogda bude još bolje.........
Cestitke na pobjedi,drugi dio sezone ste perfektno odradili svaka cast.
Hvala puno...redom su padali ovako:terabajt je napisao/la:Cestitke na pobjedi,drugi dio sezone ste perfektno odradili svaka cast.
Radnički - Jedinstvo: 1-0
Radnički - Sloboda: 1-0
Iskra - Radnički: 1-1
Radnički - Krajina: 4-0
Krajišnik - Radnički: 0-2
Radnički - Budućnost: 3-1
Goražde - Radnički: 0-2
To je taj niz bez poraza od 9 kola......prije toga je bilo ovako
Radnički - Bratstvo: 0-0 (promašen penal za nas)
Bosna - Radnički: 2-1
Radnički - Podgrmeč: 0-0
Čapljina - Radnički: 2-2
Radnički - Troglav: 1-1 (opet mašili penal)
Branitelj - Radnički: 1-0
Radnički - Rudar: 1-0 ( Vojvodić stigao i od tada čovjek ima samo jedan poraz od Viteza, sedam pobjeda i jedan remi) svaka mu čast bogami)
Vitez - Radnički: 3-0
Eto to je naših 15 utakmica......
Ne znam sta da kazem, pogodio sam sveVolimRadnicki je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs_
Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2
Još malo pa gajbara
Sad igraci nek se dobro odmore, neke pripremice ako smo u mogucnosti, onda ako treba dje kakvo pojacanje, i idemo jos jaci u drugu, proljetnu polusezonu
Veliki pozdrav svima koji su bili uz Radnicki, a najvece pozdrav Casperu i Zoomu
Svaka čast momci, sjajan završetak polusezone. Nisam bio optimista nakon 3 vezana remija kući, al super se završi.
PS: Kakva je bila situacija sa sudijom, jel danas bilo smiješnih odluka?
PS: Kakva je bila situacija sa sudijom, jel danas bilo smiješnih odluka?
Suđenje 50-50. Iznenadili su nas (pozitivno). Nema zamjerki.
Izvještaj (a uskoro će biti i fotke iz Goražda)
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... razdu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvještaj (a uskoro će biti i fotke iz Goražda)
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... razdu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.