Poslao sam ti ono objasnjenje za iPlayer, ne znam ide li za Operu, na Chromeu fercera odlicnoOtelo je napisao/la:@rio imal ikakav player od BBC gdje mogu gledati SP a da je za Operu ?
Sport i TV
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema te porukerio_Ferdy88 je napisao/la:Poslao sam ti ono objasnjenje za iPlayer, ne znam ide li za Operu, na Chromeu fercera odlicnoOtelo je napisao/la:@rio imal ikakav player od BBC gdje mogu gledati SP a da je za Operu ?
Haj posalji opet ako nije belaj ili napisi neku drugu opciju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vjeruj mi da se oni previse ne uzbudjuju, na Telecomu je da se njima prilagodi ako zele SK u ponudirio_Ferdy88 je napisao/la:RAK je rek`o ko je krivac, time samo gube na ugledu, antireklama za njih je takvo ponasanje koje im nije potrebnomiki_92 je napisao/la: i sta mislis ko vise gubi tim natezanjem oko prava, oni ili najveca iptv platforma u drzavi![]()
i salji i meni link za taj player ako te ne mrzi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ovako, za sve koji zele gledati na BBC-u, skinete ovaj dodatak za Chrome , Hola: https://chrome.google.com/webstore/deta ... klfbnlmeio.
Kad to instalirate idete na http://www.bbc.co.uk/iplayer" onclick="window.open(this.href);return false; i onda aktivirate Holu gore u desnom uglu Chromea pojavit ce vam se ikonica, izaberete britansku zastavu i automatski dobijate njihovu ip adresu i onda gledate BBC-eve kanale, emisije i sve ostalo, kako uzivo tako i u snimku, u HD rezi. Eto uzivajte, naravno ovo isto sve vazi i za ITV player, https://www.itv.com/itvplayer/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Kad to instalirate idete na http://www.bbc.co.uk/iplayer" onclick="window.open(this.href);return false; i onda aktivirate Holu gore u desnom uglu Chromea pojavit ce vam se ikonica, izaberete britansku zastavu i automatski dobijate njihovu ip adresu i onda gledate BBC-eve kanale, emisije i sve ostalo, kako uzivo tako i u snimku, u HD rezi. Eto uzivajte, naravno ovo isto sve vazi i za ITV player, https://www.itv.com/itvplayer/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala rio, no izgleda da ne radi za Operu
Imali sta slicno za nju ?
Edit: Radi mi na MF i kako da gledam uzivo kanal i na kojem ce se vrtiti WC ?
Imali sta slicno za nju ?
Edit: Radi mi na MF i kako da gledam uzivo kanal i na kojem ce se vrtiti WC ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hvala rio
@Otelo sta si navalio na operu, koristi chrome ko sav normalan svijet
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- legenda reala
- Kontakt:
pa ako ih zadesi sudbina Tring Sporta, pa im uzmu prava za Engleze zbog nepoštivanja ugovora, popušiće ga oni samo takomiki_92 je napisao/la:kad nisu do sad vjeruj mi da nece ni u buducnosti, SK je jednostavno predominantanrambo16 je napisao/la: trgnut će se oni iz mrtvih..."ničija nije do zore gorila" što bi rek'o moj komšija Zajko xd
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Najradije bih ali nece da otvori. Kliknem i nista se ne dogodimiki_92 je napisao/la:hvala rio![]()
Rijeseno, nasao sam neki drugi programa ZenMate i funkcionira kao Hola
Jos da skontam na kojem programu ide Brazil-Hrvatska i kako gledati live i BH Telecom moze da se
Arena naredne sezone prenosi drugu francusku ligu te MLB uz NCAA americki fudbal.
To je za sada potvrdjeno od novih stvari
To je za sada potvrdjeno od novih stvari
jesu se pretrgli.. xd navodno blizu su i i FA Cup-a....dao im neki lik prijedlog na off stranici kao "ako treba skupljaćemo donacije samo da vratite Primeru na Arenu" xd
A.F.C. Bournemouth!
Bit ce i FA Cup 90%
Ne znam, ja se nadam kosarci i malom nogometu
Ne znam, ja se nadam kosarci i malom nogometu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Arena što se tiče Košarke znatno kaska za SK...praktično samo Endesa i ABA....očekivao sam bar jednu novu ligu ove sezone,ali izgleda da je to pusta želja...
A.F.C. Bournemouth!
Imaju i grcku ligu ali nju ne prenose precesto dok su NCAA rasturili ali vise sam ti meceva prespavao nego sto sam gledaorambo16 je napisao/la:Arena što se tiče Košarke znatno kaska za SK...praktično samo Endesa i ABA....očekivao sam bar jednu novu ligu ove sezone,ali izgleda da je to pusta želja...
Jos imaju NHL I NFL a imat ce i MLB
Mi ameri gustamo

Drugo izdanje „Ginis Internacionalnog kupa šampiona“ održaće se od 24. jula do 4. avgusta u 13 gradova Severne Amerike a sve utakmice direktno će prenostiti TV Arena Sport.
A.F.C. Bournemouth!
Nece faliti nogometarambo16 je napisao/la:
Drugo izdanje „Ginis Internacionalnog kupa šampiona“ održaće se od 24. jula do 4. avgusta u 13 gradova Severne Amerike a sve utakmice direktno će prenostiti TV Arena Sport.
Hvala bogu nesto vrijedno gledanja i na areni.. Zna li se sta ce levati prenositi ove sezone osim serie a i domacih liga ?
Fudbal:brazzo je napisao/la:Hvala bogu nesto vrijedno gledanja i na areni.. Zna li se sta ce levati prenositi ove sezone osim serie a i domacih liga ?
Francusku 1. i 2. ligu
Zabare
Ligu prvaka i Europsku ligu
Nase krkanske lige (HNL, Jelen te Premijer ligu)
Grke
MLS, Copa Libertadores, Brazilce i Suadamericana te NCAA nogomet
Kupove: Jelen kup, Njemacki, Francuski, Spanski te Capital One Cup i 90% FA Cup
Rukomet:
Bundesliga, SEHA te LP
Kosarka:
NCAA, Endesa, ABA, srpsku ligu te Grcku
Onda: NHL, NFL, NCAA am. fudbal, MLB
Onda imaju WRC, neku F3, GP2, GP3, pa neke talijanske utrke, Porsche i slicne bezvezarije.
I naravno odbojku na pjesku te svjetsku ligu dvoranse odbojke, ali to se igra sad i jos malo ce finale.
I ima jos atletika, dijamantska liga
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Arena prenosi i Serie A (Brasileirao) 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 3 gosta.