Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dziza_23
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la dziza_23 » 12 avg 2011, 14:55

http://www.dodaj.rs/?3y/bE/1x2XbV4K/task.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sto mi ljudi koristi 100% cpu kad nista nije upaljeno osim chroma, i svake sekunde mijenja procese koji najvise koriste cpu i znatno mi uspori comp
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 avg 2011, 00:03

Vecinom prvi znaci virusa, trojana... ali ne mora znaciti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 avg 2011, 18:11

Ja imam nekoliko problema:

1.The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library iertutil.dll...E to mi izbaci kad pokrenem system restore,a pod hitno ga trebam napraviti,cuo sam da ova greska ima veze s internet explorerom...Imao sam instaliran Internet explorer,izbrisao sam ga,ali opet isto,sad sam ga opet instalirao,rek'o mozda nije instalacija valjala,ali opet je isto...

2.Kad pokrenem igricu izbaci mi ovu poruku This aplication has failed to start because d3d8.dll was not found...Skinuo sam taj fajl,stavio tamo gdje treba,a onda mi izbaci istu poruku samo umjesto d3d8.dll pise d3d8thk.dll...

3."The procedure entry point OpenVxDHandle could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll"... Ovo mi cesto izbaciva kad posjecujem neke stranice i stvarno mi ide na zivce...

Siguran sam da sam ja uzrokovao ove probleme,jer sam izbrisao direct x iz registra(valjda se tako kaze),ali ne s namjerom,skinuo sam neki program za brisanje directx-a,nisam znao da ga brise iz registra...

Zna li itko kako rijesit ove probleme,bez ponovnog dizanja sistema...Hvala unaprijed... ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 avg 2011, 18:13

enobarca je napisao/la:Ja imam nekoliko problema:

1.The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library iertutil.dll...E to mi izbaci kad pokrenem system restore,a pod hitno ga trebam napraviti,cuo sam da ova greska ima veze s internet explorerom...Imao sam instaliran Internet explorer,izbrisao sam ga,ali opet isto,sad sam ga opet instalirao,rek'o mozda nije instalacija valjala,ali opet je isto...

2.Kad pokrenem igricu izbaci mi ovu poruku This aplication has failed to start because d3d8.dll was not found...Skinuo sam taj fajl,stavio tamo gdje treba,a onda mi izbaci istu poruku samo umjesto d3d8.dll pise d3d8thk.dll...

3."The procedure entry point OpenVxDHandle could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll"... Ovo mi cesto izbaciva kad posjecujem neke stranice i stvarno mi ide na zivce...

Siguran sam da sam ja uzrokovao ove probleme,jer sam izbrisao direct x iz registra(valjda se tako kaze),ali ne s namjerom,skinuo sam neki program za brisanje directx-a,nisam znao da ga brise iz registra...

Zna li itko kako rijesit ove probleme,bez ponovnog dizanja sistema...Hvala unaprijed... ;)

instaliraj directx ponovo
Thomas Müller - Fußballgott

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 avg 2011, 18:21

Probavao sam ga instalirati,ali mi je izbacivalo neku gresku,tipa instalacija nije moguca,pa sam rucno nesto radio u registru i sad pise da imam instaliran directx...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 avg 2011, 20:19

samo vi cackajte po registryu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 14 avg 2011, 01:18

Pitanje za ove što koriste pokit.

Prije mi radio sasvim normalno, a sad kad pritisnem ALT + 3 ništa se ne dešava.. pokušavao sam ponovo instalirati ai ništa.. Zna li neko do čega je?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 14 avg 2011, 08:17

Sexmachineboy je napisao/la:Pitanje za ove što koriste pokit.

Prije mi radio sasvim normalno, a sad kad pritisnem ALT + 3 ništa se ne dešava.. pokušavao sam ponovo instalirati ai ništa.. Zna li neko do čega je?
Provjeri da li ti je najnovija verzija:
http://pokit.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 14 avg 2011, 08:29

guber90 je napisao/la:

Jest najnovija sigurno(probavao sam sad opet), ali dok pritisnem ALT + 3 jednostavno se pokit isključi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 14 avg 2011, 08:40

Sexmachineboy je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

Jest najnovija sigurno(probavao sam sad opet), ali dok pritisnem ALT + 3 jednostavno se pokit isključi.
Registruj se ovdje, pa pitaj:
http://forum.etf.ba/viewforum.php?f=15" onclick="window.open(this.href);return false;

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 avg 2011, 11:45

Ne znam gdje bi ovo pitao pa cu ovdje ako ne spada onda cu obrisat post

Zna li netko kako mogu gledati tv preko neta ali bespaltno posto sam citao da se moze gledati preko wmp na taj nacin da se otvori file-open url i ukuca se ovakav link npr rtsp://media.saan.hr/htv2" onclick="window.open(this.href);return false; a mene sad zanima je li to bespalatno
ili se placa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 avg 2011, 14:27

@Senaide
http://www.jlc-software.com/?page=internet_tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 16 avg 2011, 14:58

nime_tm87 je napisao/la:@Senaide
http://www.jlc-software.com/?page=internet_tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj program sto si mu dao je 0, od 100 programa, mozda rade 2.
A i to sto ti hoces da pustis u wmp-u je nemoguce, mozda radi 2-3 sekunde i ne radi vise, a nekada nikako ne radi.
Evo ti, skini ovaj program: Readon TV Movie Radio Player, nije ni on nesto, ali je sigurno bolji od ovoga sto ti je @nime_tm87 dao.
Izdržati, to je temelj vrline!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 avg 2011, 11:16

rogeRF je napisao/la:
A i to sto ti hoces da pustis u wmp-u je nemoguce, mozda radi 2-3 sekunde i ne radi vise, a nekada nikako ne radi.
Evo ti, skini ovaj program: Readon TV Movie Radio Player, nije ni on nesto, ali je sigurno bolji od ovoga sto ti je @nime_tm87 dao.
mene zanima jeli free kad je gledam tv mislim ne moram placiti nikakvu pretplatu ili nesto slicno
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 15:10

Senaid L.F.C je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
mene zanima jeli free kad je gledam tv mislim ne moram placiti nikakvu pretplatu ili nesto slicno
Ovaj program sto sam ti ja dao (Readon TV Movie Radio Player) je Free, tj. mozes gledati tv a da nista ne placas. Nije los program, ja sam ga nekada koristio.
Izdržati, to je temelj vrline!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 avg 2011, 15:25

rogeRF je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:

Ovaj program sto sam ti ja dao (Readon TV Movie Radio Player) je Free, tj. mozes gledati tv a da nista ne placas. Nije los program, ja sam ga nekada koristio.
to me je i zanimalo jeli free jer imaju neki koji se moraju placati a ovaj ima hrpu kanala i vrlo dobar kvalitet slike
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 17 avg 2011, 19:16

mozel mi neko dati link da skinem microsoft office al da radi, ja skinem i svake sekunde trazi licencu :S
unaprijed hvala

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 19:20

brajla95 je napisao/la:mozel mi neko dati link da skinem microsoft office al da radi, ja skinem i svake sekunde trazi licencu :S
unaprijed hvala
Evo ti torrenti:

Kod: Označi sve

http://thepiratebay.org/torrent/5620997/Microsoft_Office_2010_Pro_Plus_(x86_x64_-_NL___UK)_[NLUPPER]

Kod: Označi sve

http://thepiratebay.org/torrent/6187092/MICROSOFT_OFFICE_2010_ACTIVATOR_[thethingy]_
Skini oba, instaliraj prvi, pokreni drugi odaberi A i to je to :).

Urban

Post Postao/la Urban » 17 avg 2011, 20:19

trebam pomoc kad pokrenem bilo koju igru nije bitna zahtjevnost same igre pojave se kockice i zatamni se ekran upitanju je graficka ati radeon 1650 pro ???
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 avg 2011, 20:49

Urban je napisao/la:trebam pomoc kad pokrenem bilo koju igru nije bitna zahtjevnost same igre pojave se kockice i zatamni se ekran upitanju je graficka ati radeon 1650 pro ???
instaliraj najnovije drivere, prethodno stare obrisi :)

preporucujem ti driver sweeper, izbrises normalno drivere, restartuje pc, pokrenes preko safe moda, pokrenes driver sweeper, i sve oznacis sto ima s ati, i nek ti on izbrise, rr opet pc, i instaliras brand new drivere :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jabroni i 2 gosta.