U pravu si, Totti za mene ostaje i ostace BOG, ko samo proba da kaze nesto protiv njega, ili slucajno da ga svizdi, sigurno je neki okazionalni navijac Rome, jer Totti je dao dusi za nas klub!spielführer_21 je napisao/la: Najbolji igrač sinoć u Romi je Simone Perrota i to daleko najbolji. Veteran koji je najviše pretrčao, zabio jedan, spasio najmanje jedan go.. I naravno Totti koji je "izmišljao" nemoguće poteze kao npr. vraćanje petom za Meneza, a i borio se nadljudski.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
- Evil Genius
- Kontakt:
evo ti odgovor :muXmania je napisao/la:kakvo je stanje kad su se smirile strasti?
Od jutros protesti ispred Trigorije, igrači treniraju uz zvižduke. Borijela kamere uhvatile kako komentariše odluku svog trenera.
"Niste vredni dresa" je parola koja dominira, od ranog jutra se navijači okupljaju ispred Trigorije, sipaju uvrede na račun igrača.
Nigde nema direktora, niti se očekuje da će se besnim tifozima neko obratiti.
Uz to, treba reći da Romanisti ne žele da slušaju izgovore i obećanja. Ranijeri je izjavio da je ovo realna snaga Rome, da nisu mogli više, što će mu praktično izmaći stolicu.
Sinoć su kamere uhvatile Borijela kako nezadovoljno, nakon što je Šahtjor poveo sa 3:1, kaže nekom od saigrača.
"Mene drži na klupi, a dao sam 25 000 golova", slikovito se izrazio ovaj napadač.
U zasedi čeka Vićenco Montela, bivši igrač koji bi mogao da bude privremeno rešenje do leta...

a sto se tice tottija, lijepo je jedan bloger napisao nakon sinocnnje utakmice:
The gods can take away his mobility. They can take away his strength, endurance and anything else which surfs along the sands of time, but when Francesco Totti is six feet under, he’s still going to be able to backheel a blind pass through the catacombs to the rumbling sticks of Simone Perrotta, still streaking towards the goal, his eternal heaven. The body may go, but the skills, the passing will not.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
stanje je sranje znači.
čuj veliki Vicenco da preuzme, baš bi i to vilio vidjeti...
čuj veliki Vicenco da preuzme, baš bi i to vilio vidjeti...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Evil Genius
- Kontakt:
standardna romina situacija: los pocetak sezone, odlican povratak i pobjede u derbijima pa rezultatska kriza, protesti navijaca, trazi se ostavka trenera, od toga nista ne bude, na guzove se dobije par tekmi, pocne prica o skudetu, na kraju golemo razocarenje i onda opet tako u krug
John Arne Riise se izvinio saigračima i navijačima zbog njegove greške kod trećeg gola."Znam da su navijači sada protiv mene i zbog toga se osećam užasno."
"Igrali smo veoma dobro a onda sam ja sve uprskao svojojm greškom, ali i dalje mislim da u revanšu možemo proći dalje."
"Znam da su navijači sada protiv mene i zbog toga se osećam užasno, ali to je fudbal i ovo je bio zaista negativan meč za mene."
"Pokušao sam da ispucam loptu i onda sam izgubio ravnotežu zaista ne znam kako se to desilo, slična situacija mi se desila kada sam u Liverpoolu dao auto gol i tada sam se osećao bolesno čak i fizički."
"Nadam se samo da navijači znaju da ja uvek dam sve od sebe za ovaj tim i da će mi oprostiti grešku."
i onda ispod teksta komentar koji sumira moje misljenje o riiseu:

John Arne Riise se izvinio saigračima i navijačima zbog njegove greške kod trećeg gola."Znam da su navijači sada protiv mene i zbog toga se osećam užasno."
"Igrali smo veoma dobro a onda sam ja sve uprskao svojojm greškom, ali i dalje mislim da u revanšu možemo proći dalje."
"Znam da su navijači sada protiv mene i zbog toga se osećam užasno, ali to je fudbal i ovo je bio zaista negativan meč za mene."
"Pokušao sam da ispucam loptu i onda sam izgubio ravnotežu zaista ne znam kako se to desilo, slična situacija mi se desila kada sam u Liverpoolu dao auto gol i tada sam se osećao bolesno čak i fizički."
"Nadam se samo da navijači znaju da ja uvek dam sve od sebe za ovaj tim i da će mi oprostiti grešku."
i onda ispod teksta komentar koji sumira moje misljenje o riiseu:
Jesi se izvinuo za sve dobre igre tokov ovih godina? Jesi se izvinuo za golove Interu i Milanu?? Za gol protiv Juventusa u zadnjem minutu za pobjedu?? Nema potrebe ni za ovo da se izvinjavas.. Glavu gore ridji, trebas za revans mnogo!
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Slazem se da Rise ima jos dosta kredita kod navijaca Rome,za sve odlicne partije i za sva zalaganja koja je pokazao protekih godina...ali u poslednje vrijeme je dosta grijesio i dosta smo primali golova po toj lijevoj strani...Mozda bi Ranieri trebao 1-2 tekme da stavi Castelinija(koji je dobro odigrao protiv Shaktara 2 poluvrijeme),dok se Rise prije svega na psihickom planu ne vrati u onu dobru prepoznatljivu formu,dok je gotovo na svakoj tekmi izgledao perfektno...!!!
---------------------
---------------------
nesto me tjera da kazem da ce mo revans dobiti sa 2-0
- Evil Genius
- Kontakt:
je bilo par gresaka al' riise je takav igrac da ce vec u sljedecoj tekmi gulit teren po toj lijevoj strani da dokaze svoju vjernost navijacimaGoogle je napisao/la:Slazem se da Rise ima jos dosta kredita kod navijaca Rome,za sve odlicne partije i za sva zalaganja koja je pokazao protekih godina...ali u poslednje vrijeme je dosta grijesio i dosta smo primali golova po toj lijevoj strani...Mozda bi Ranieri trebao 1-2 tekme da stavi Castelinija(koji je dobro odigrao protiv Shaktara 2 poluvrijeme),dok se Rise prije svega na psihickom planu ne vrati u onu dobru prepoznatljivu formu,dok je gotovo na svakoj tekmi izgledao perfektno...!!!
---------------------
Već je poznato da je upravni odbor sačinjen od članova Unicredita i Italpetrolia odabrao Di Benedettovu ponudu kao najbolju a predstavnik Unicredita Paolo Fiorentino je izjavio da je pored najbolje finansijske ponude američki konzorcijum predao i najbolji plan razvoja kluba sastavljen na 50 stranica čiji su pojedini detalji iscureli u javnost.
BIZNIS PLAN
Prvo što će svim silama na ovom planu raditi novi predsednik je promovisanje u svetu cilj je da do 2015 svi znaju za Romu kao za Facebook.Amerikanci će iskoristiti sva moguća medijska sredstva kako bi prezentovali lepotu Rome i grada Rima a slogan za čitavu kampanju će biti "All roads lead to AS Roma" ili ti svi putevi vode ka Romi.Još jedna bitna stavka u planu je kompletan redizajn zvaničnog sajta asroma.it u skladu sa najnovijim standardima koji će biti preveden na deset jezika kako bi bio dostupan što većem broju navijača u svetu.Na sajtu će biti dostupan veliki broj multimedijalnih sadržaja za smart mobilne telefone tj 3d animacije i razne druge aplikacije koje će se naravno naplaćivati, taj sistem zarade se već pokazao kao dobar u velikim evropskim klubovima.Sledeća stavka koja bi znatno doprinela povećanju zarade je izgradnja novog stadiona od najmanje 45000 gledalaca a konzorcijum je predstavio i novi sistem prodaje ulaznica po kom bi stadion trebalo uvek da bude popunjen.
TEHNIČKI SPONZOR
Prvi cilj je Nike a alternativa je Adidas, oni koji poznaju amerikance tvrde da će 99% na dresovima Rome ubuduće stajati oznaka kompanije Nike.Razlog za ove tvrdnje je to što budući predsednik Rome Di Benedetto već odavno sarađuje sa ovom kompanijom u raznim projektima.Zašto novi vlasnici žele da se otarase Kappe? Pa razlog je jednostavan proizvode kompanije Nike bez ikakvih problema možete da prodajete čak i u Somaliji dok Kappine naravno ne možete.Jedini problem predstavlja što je Roma prošle godine potpisala dugogodišnji sponzorski ugovor sa Kappom pa ostaje da se vidi dali će novi vlasnici uspeti da raskinu taj ugovor kao i koliko obeštećenje će tražiti Kappa.
OMLADINSKI POGON
Ovom delu je u planu konzorcijuma posvećeno najviše pažnje, Di Benedetto smatra da će budućnost u evropskom fudbalu zavisiti od mladih igrača i želi da se vodi filozofijom rada klubova kao što su Barcelona, Ajax i Manchester.Plan za razvoj tog dela je izgradnja fudbalskih akademija širom sveta, znači ne samo škola fudbala već pravih akademija sa brendom Rome u kojima će deca uzrasta od 8 do 15 godina pored razvoja u fudbalskom pogledu moći redovno i da idu u školu dakle to će biti mesta na kojima će biti praćen razvoj omladinaca u svakom pogledu.Za početak je planirano da se ove akademije izgrade u Aziji kao i u severnoj i južnoj Americi a posle toga u dogledno vreme i u Africi.Ambasador ovog svetskog projekta bi verovatno trebalo da bude Bruno Conti.
iskreno se nadam da ce makar moji unuci svjedocit ovome

Lijepo to izgleda na papiru,nadat se da ce to i u praksi poceti ostvarivati...!!!
Drago mi je da postoji plan,i da nece biti puko bacanje para na nepotrebne igrace...!!!
Prvenstveno produziti ugovore sa kljucnim igracima(Mirko,Menez,Mexes,DDR-obezbjediti mu dobar ugovor do kraja igracke karijere)...i dovest jos par kvalitetnih igraca...!!!
Drago mi je da postoji plan,i da nece biti puko bacanje para na nepotrebne igrace...!!!
Prvenstveno produziti ugovore sa kljucnim igracima(Mirko,Menez,Mexes,DDR-obezbjediti mu dobar ugovor do kraja igracke karijere)...i dovest jos par kvalitetnih igraca...!!!

Danas izuzetno teska tekma u gostima protiv Genove,odlicna ekipa koja sigurno ne zasluzuje igrackim kvalitetom mijesto trenutno na tabeli.MI opet u poslednje vrijeme igramo vrlo lose na 4 tekme 3 poraza i jedan remi sa Breshom na domacem terenu...kad se sve oduzme i pomnozi teska tekma sa moguce dosta golova(igrajte na kladionici GG-moj predlog,necete zazaliti

------------------------------------
Protesti navijaca se i dalje nastavljaju,trazi se smjena trenera i vise zalaganja na terenu...!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
Ranieri alla vigilia di questo movimentatissimo Genoa – Roma deve fare i conti con l’assenza di Vucinic e De Rossi con un Borriello non ancora al meglio. Si profila perciò un prudente e semplice 4-4-2, con l’inserimento a centrocampo (forse nella ripresa) del redivivo Pizarro, che probabilmente partirà dalla panchina.
Roma (4-4-2): Bertagnoli, N.Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Taddei, Brighi, Simplicio, Perrotta; Totti, Menez.
A disposizione: Doni, G.Burdisso, Castellini, Greco, Borriello, Pizarro. Allenatore: Ranieri.
silom prilika ponovo smo primorani gledat taj bezidejni/staticni vezni red koji bi mogao ozivit samo ulazak pizarra u drugom poluvremenu. odbrana izgleda solidno i mislim da je ovo cetvorka koja bi trebala igrat svaku utakmicu (samo da se ne ponove neke pocetnicke greske) dok je napad ponovo oslabljen jer izgleda da smo ostali i bez borriella koji nije 100% spreman tako da ce bit zanimljivo sta ce totti i menez uradit (poznavajuci njih to ce biti il' nesto u fazonu totti-cassano il' ama ha bas nista). imajuci na umu formu u kojoj je roma + sve ove izostanke i uvijek nezgodnu genou stvarno ne vidim nacin kako da se vratimo s 3 boda koja su nam prijeko potrebna. naravno, uvijek postoji opcija da roma zaigra kako roma zna ali . . .
Roma (4-4-2): Bertagnoli, N.Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Taddei, Brighi, Simplicio, Perrotta; Totti, Menez.
A disposizione: Doni, G.Burdisso, Castellini, Greco, Borriello, Pizarro. Allenatore: Ranieri.
silom prilika ponovo smo primorani gledat taj bezidejni/staticni vezni red koji bi mogao ozivit samo ulazak pizarra u drugom poluvremenu. odbrana izgleda solidno i mislim da je ovo cetvorka koja bi trebala igrat svaku utakmicu (samo da se ne ponove neke pocetnicke greske) dok je napad ponovo oslabljen jer izgleda da smo ostali i bez borriella koji nije 100% spreman tako da ce bit zanimljivo sta ce totti i menez uradit (poznavajuci njih to ce biti il' nesto u fazonu totti-cassano il' ama ha bas nista). imajuci na umu formu u kojoj je roma + sve ove izostanke i uvijek nezgodnu genou stvarno ne vidim nacin kako da se vratimo s 3 boda koja su nam prijeko potrebna. naravno, uvijek postoji opcija da roma zaigra kako roma zna ali . . .
- Evil Genius
- Kontakt:
pu jbm ti stream ne vidjo gola
mexes o:1 a minutu prije toga borrielo fula loptu pred praznim golom
mexes o:1 a minutu prije toga borrielo fula loptu pred praznim golom

-
- Kontakt:
dajte link neki
- Evil Genius
- Kontakt:
http://atdhenet.tv/34339/watch-genoa-vs-as-roma
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
edit: ne znam sta je ovo al' ubijamo ih trenutno i komotno je moglo bit 3:o za nas
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
edit: ne znam sta je ovo al' ubijamo ih trenutno i komotno je moglo bit 3:o za nas
-
- Kontakt:
sta je tadei sad falia..joj.moglo je bit 2 0 vec..nabrijani su
- Evil Genius
- Kontakt:
opet odbrana nesigurna, umjesto da izbiju loptu nepotrebno nekim kratkim pasovima pokusavaju iznjet loptu (bezuspjesno naravno) a napad je zasad odlican, totti konacno dere guzove 
edit: burdisssoooooooooo na tottijev centarsut

edit: burdisssoooooooooo na tottijev centarsut
-
- Kontakt:
ja ne mogu virovat da je menez na klupi a mi vodimo 2 0...i to u genovi..di je milan se jedva izvuka,lazio isto.i tako dalje
Zadnja izmjena: forzaaaaromaaa, dana/u 20 feb 2011, 15:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Oj majko moja, sta je ovo, ocekiv'o sam ubjedljiv poraz! Da je ovaj rezultat u ukraini...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Evil Genius
- Kontakt:
daleko smo mi od ukrajine, valja zadrzat ovaj rezultat a znamo svi kako igramo kad vodimo 2:0 

- Evil Genius
- Kontakt:
odlicno poluvrijeme, dugo bolje nismo odigrali i prava je steta sto nismo zabili jos koji gol, tacnije sto borriello nije zabio jos koji gol jer mu je totti servirao dva zicera al' eto nije se dalo. sva ova ranija desavanja oko kluba (protesti) su izgleda uticala na igrace i konacno gledamo jednu borbenu romu, medjutim, stare navike tesko nestaju i drugo poluvrijeme ce tek da bude pravi ispit za ovu ekipu. ono sto raduje je menez na klupi koji eventualnim ulaskom moze probit ionako nesigurnu odbranu domacina tako da ce bit zanimljivo pratit ostatak utakmice.
forza roma
forza roma
- Evil Genius
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.