OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

mmmirza
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la mmmirza » 26 avg 2012, 14:16

voltron30 je napisao/la:Mislim da je vama najmanji problem da li će te igrati u Gradčcu, Tuzli ili Orašju..Rezultat je isti, niste svoji na svome, a to je ogroman hendikep, kao što se već vidi nakon 4 kola, prosuli ste 7 bodova kod kuće. Uprava vam je neozbiljno ušla u Premijer ligu, trebalo se na sve načine pokušati naći rješenje da se osposobi stadion u Srebreniku.
100 % tacno. mozete vi igrati i na old trafordu al nemate ekipe za premijer ligu a trener vam je za kantonalne lige, ubio se ta dubokog potoka.ajd nek ste malo olaksali drugim ekipama jer ste vi broj 1 za ispadanje

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 14:19

mmmirza je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Mislim da je vama najmanji problem da li će te igrati u Gradčcu, Tuzli ili Orašju..Rezultat je isti, niste svoji na svome, a to je ogroman hendikep, kao što se već vidi nakon 4 kola, prosuli ste 7 bodova kod kuće. Uprava vam je neozbiljno ušla u Premijer ligu, trebalo se na sve načine pokušati naći rješenje da se osposobi stadion u Srebreniku.
100 % tacno. mozete vi igrati i na old trafordu al nemate ekipe za premijer ligu a trener vam je za kantonalne lige, ubio se ta dubokog potoka.ajd nek ste malo olaksali drugim ekipama jer ste vi broj 1 za ispadanje
jel ti drago?? :lol: Vidim pravo si nanijetio da dodjes na našu temu da nam prozboriš tako pametno.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 14:46

Brcko87 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
jel ti drago?? :lol: Vidim pravo si nanijetio da dodjes na našu temu da nam prozboriš tako pametno.. :lol:
Zelim vam srecu na drugom stadionu,nas nije vise za stoku i ispasu :D

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 26 avg 2012, 14:49

nije se tuzlak nista nafurao,znas koliko tuzlaka boli ona stvar za tvoj tim i stadion gdje cete igrat ;) samo fino kazem bez svadja i rasprava da u Tuzlu niste dobro dosli,samo zbog onog skandiranja ;)

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 26 avg 2012, 14:49

Jel to znaci da i ti vise neces ici na stadion :shock:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 avg 2012, 14:56

Ma koji ste vi faktor da nekoga ucjenjujete istupanjem iz lige , niko vama osim vas samih nije kriv sto ne mozete nikoga pobijediti...a ovo trazenje krivca u sudijama je isfurana prica.. :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 15:00

rudarprijedor je napisao/la:Ma koji ste vi faktor da nekoga ucjenjujete istupanjem iz lige , niko vama osim vas samih nije kriv sto ne mozete nikoga pobijediti...a ovo trazenje krivca u sudijama je isfurana prica.. :lol:
U pravu si,ali ta prica je popularna jos uvijek 2 ranga nize.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 avg 2012, 15:21

Ma oni su navikli na ovakvo suđenje
" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 26 avg 2012, 15:24

Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...
MOdric..MOdric..MOdric..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 avg 2012, 15:27

Ako ja mogu nesti iskreno napisati.Svaka ekipa koja uđe u PL.mora da zna da će sudija u svim situacijama biti na strani starijeg premijerligasa.Zvijezda taj problem ima jos uvijek i na domaćem terenu kada god da igra s bilom kojom ekipom koja ima ime ili je duzi niz godina u PL.Međutim,mi smo imali,posebno od ulaska u PL.dosta kvalitetan igrački kadar koji je igrom igrao i protiv sudija.Gradina,nažalost,nema tu kvalitetu,jos kada dodas ovo o sudijama,neminovan je i poraz.Gradini vidim izlaz u bolja dva,tri pojačanja i dovođenjem trenera sa iskustvom u PL.koji zna postaviti bolju taktiku,očigledno za ovog sada je PL.visoka skola za sta on nije.Dzaba on sebe pere krivljenjem sudija,istupanjem iz lige,mijenjanjem stadiona....to je izgovor za trenersku nesposobnost.Bez navedenih promjena Gradini se ne pise dobro,mada bih iskreno volio da opstane dugi niz godina u PL. ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 avg 2012, 15:29

Luka je napisao/la:Hallo ba gradacacni to vama uprava zabranila i da psiete na svom forumu,pa ste dosli na forum gradine...
Luka,ne nasijedaj na pojedice koji kada nemaju sta.....onda .....druge ;)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 avg 2012, 15:29

Ma nije to ba nego prepali se 9-og kola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 26 avg 2012, 15:34

Zasto se pribojavate 9 kola,ma de ako do tad ne prikupite koji bod,komsije smo pusticemo mi vama...ha ya..
MOdric..MOdric..MOdric..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 avg 2012, 15:35

Kapetan je napisao/la:Ma nije to ba nego prepali se 9-og kola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Ne bih se bas tako smijao tuđoj muci kada sami znamo da nam start nije sjajan.Nismo mi puno kvalitetniji od Gradine i nebi bas bio toliko prepotentan za 9.kolo. ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 15:49

rudarprijedor je napisao/la:Ma koji ste vi faktor da nekoga ucjenjujete istupanjem iz lige , niko vama osim vas samih nije kriv sto ne mozete nikoga pobijediti...a ovo trazenje krivca u sudijama je isfurana prica.. :lol:
pa znate vi dobro da je to isfurana priča.. :lol: prije dvije sedmice ste vi prijetili istupanjem iz lige..vi ste neki faktor.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 avg 2012, 16:20

Neko vam je prodao dobru pricu da igrate u Gradačcu, od nako lijepe Tuzle vi uzeli Gradačac i sad se patite sa prevozom navijaca ,sudijama i ostalo..Sreb-Tz autobuska linija ide vise od 5-6 put na dan nije vam skupa karta, sigurno bi svaku utakmicu bilo 2-3 hiljade plus sto bi raja iz Tuzle dolazila , ali eto morate vi jbvt Tuzlu i njih sto su ispali a sad ste u goroj sitaciji od njih..Šteta izgleda da vam je niži rang u startu zakucao na vrata :?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2012, 16:21

Uprava vam samo maze oci sa mijenjanjem stadiona.... oni hoce da cijena karte bude 2-3 marke :D :D :D i samim tim zataskavaju pricu o gradnji tribine.. prvo se njih rijesite pa onda Tosuna, Hamze i trenera a Smjalovicu pokusajte smanjit platu i kad to sve odradite oslobodit ce te budzet za jedno 5-6 igraca koji mogu nosit PL gdje god igrali lijep pozdrav

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 16:22

Brcko87 je napisao/la:
pa znate vi dobro da je to isfurana priča.. :lol: prije dvije sedmice ste vi prijetili istupanjem iz lige..vi ste neki faktor.. :lol:
Ha ha,u kojim lokalnim novinama si to procitao,mi prijetili da cemo istupiti??? ha jesmo jaki nemoze liga bez nas,mislili smo napraviti reda.Luka igrali ste 3 utakmice kuci i nemate ni jedne pobijede,mi smo igrali samo jednu i izgubili,racunajte da dolazi i vama Zeljo,i da cete domacini biti Zvijezdi u Gradaccu,to su jos najmanje 2 utakmice bez pobijede kuci,puno vam je teza situacija od Zvijezdine.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 16:26

Dzin je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Ha ha,u kojim lokalnim novinama si to procitao,mi prijetili da cemo istupiti??? ha jesmo jaki nemoze liga bez nas,mislili smo napraviti reda.Luka igrali ste 3 utakmice kuci i nemate ni jedne pobijede,mi smo igrali samo jednu i izgubili,racunajte da dolazi i vama Zeljo,i da cete domacini biti Zvijezdi u Gradaccu,to su jos najmanje 2 utakmice bez pobijede kuci,puno vam je teza situacija od Zvijezdine.
Halo ba,,citirao sam rudarprijedor,nisam vas..Obrati malo pažnju pa onda daji komentare..
OFK Gradina Srebrenik

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 16:27

Koja seljacka prica ,pa dajte po 2 marke i imate autobus u zakazano vrijeme,svaki prevoznik ce vas dovesti za 100km autobusom iz Srebrenika,ako nema ima u Gradaccu,to vam opravdanje zbog posjete,eto povecat cete je u Orasju,2km x 50 putnika =100km,na utakmici sa Velezom jedva 300 gledalaca,150 iz Gradacca :oops:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.