odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
http://www.soloporteros.com/imagesartic ... _02990.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ove sam uzeo prosli mjesec katastrofa su , morao sam stare Nike ponovo oblaciti , koje imam skoro vec 3 godine, inace samo nosim Nike obucu ,jer imam veoma siroka stopala i samo mi one odgovaraju!
Sto se tice kopacki Isto nosim Nike i super su , ali zanima me dali je to i kod vas tako, da izdrze mogu samo jednu sezonu?????
ove sam uzeo prosli mjesec katastrofa su , morao sam stare Nike ponovo oblaciti , koje imam skoro vec 3 godine, inace samo nosim Nike obucu ,jer imam veoma siroka stopala i samo mi one odgovaraju!
Sto se tice kopacki Isto nosim Nike i super su , ali zanima me dali je to i kod vas tako, da izdrze mogu samo jednu sezonu?????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ja imam ove Umbro,s njima idem u teretanu,igram fudbal,basket.. 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Bile su Umbro u Interexu prije nema ih sad,a nisu bile lose.Svasta sam ja radio u njima pocjepale mi se nakon 3 godine a ne ove adidaske,merkurijalke na valjaju ti ni 15 dana majke mi.
svoj ti pos'o !

Koristim ih za fizicko,za fudbal na betonu,travi,zemlji

To su te Adidas samo sto im je dzon kao u ovih gore.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Merkurijalke qrcu ne valjaju... u pocetku izgledaju ono novo spica aaaaa zategnuto, a nakon nekoliko dana tj. utakmicapostanu opustene i budu ko da is ih od najlona sasio... i ishabaju se.Grbavica moj zivot je napisao/la:Bile su Umbro u Interexu prije nema ih sad,a nisu bile lose.Svasta sam ja radio u njima pocjepale mi se nakon 3 godine a ne ove adidaske,merkurijalke na valjaju ti ni 15 dana majke mi.

Uglavnom moram sebi naci ove Umbro samo daj Boze zdravlja i para...
A trenutno imam ove

Ove koristim ovako za hodanja, ZA BICIKLO...

Iako ne volim kosarku nimalo... ove patike me super sluze vec 1,5 godinu svasta su one prebolovale..neki dan sam ih malo oprao, ocistio i posuo ih sodom bikarbonom da se neutralisu oni mirisi... ala su smrdile braco draga...

Takodje za ove patike bih dao uhh...
Pored tih patika navedenih imam jos jedne one Adidas Adipure za odbojku i trcanje i jos jedne adidaske naravno za grad i tako to... Naveo sam da sam imao Diadoru za lopte sad ih vise nemam otisle su dalje u svijet, proslijedio ih rodjaku jeb.iga vise mi i ne mogu...
Tako da sad trazim nesto za lopte jeftino samo da je para... marke Umbro, Adidas, Diadora

Imam ja i ove zadnje samo sto su bijele.Meni su se razljepile po podu ne mogu nista sa njima radit.Isto su opanke.

auf a mogao si malo smanjiti sliku 

Jbg ne znam kako ,al nema veze,samo desni klik-open image in new tabe.Sheyi je napisao/la:auf a mogao si malo smanjiti sliku

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
I meni se ista stvar sa merkurijalkama desila, u pocetku drama udobne.Ma same trce.A onda nakon 10-20 treninga ko da bos igras.A za te pare si mogo dva para dijadorini uzet.nime_tm87 je napisao/la:Merkurijalke qrcu ne valjaju... u pocetku izgledaju ono novo spica aaaaa zategnuto, a nakon nekoliko dana tj. utakmicapostanu opustene i budu ko da is ih od najlona sasio... i ishabaju se.Grbavica moj zivot je napisao/la:Bile su Umbro u Interexu prije nema ih sad,a nisu bile lose.Svasta sam ja radio u njima pocjepale mi se nakon 3 godine a ne ove adidaske,merkurijalke na valjaju ti ni 15 dana majke mi.![]()
svoj ti pos'o !
Pa sve zavisi koje Mercurialke kupujete.Ako kupujete one od 60-70 eura normalno je da ce "pokvare",ali ako kupite orginal od 150 eura onda sa tim nemate problema. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Haj daj 150 eura za patike za fudbal ...ili kopackeDevil je napisao/la:Pa sve zavisi koje Mercurialke kupujete.Ako kupujete one od 60-70 eura normalno je da ce "pokvare",ali ako kupite orginal od 150 eura onda sa tim nemate problema.
Meni su Umbro majka patika pa vi pricajte

Pa jbg hoces kvalitet moras i da platis.A znam da kod nas vecina klinaca koje nose Mercurialke(Zvezda,Partizan,OFK,Rad...) kupuju te skuplje.nime_tm87 je napisao/la:Haj daj 150 eura za patike za fudbal ...ili kopackeDevil je napisao/la:Pa sve zavisi koje Mercurialke kupujete.Ako kupujete one od 60-70 eura normalno je da ce "pokvare",ali ako kupite orginal od 150 eura onda sa tim nemate problema.
Meni su Umbro majka patika pa vi pricajte

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
A brate bile su i kod nas kopacke od 400 KM,a ja mislim na tene jedne jedine bile od 120 KM ni manje ni vise.A sve ti je jasno kad shvatis da Ronaldo,Messi i co. mjenjaju po 2 para kopacki na jednoj tekmi a jos su to one najbolje od najbolji a ovo sto nama prodaju je ka*ina.Bolje u Zambiju salju.Devil je napisao/la:Pa sve zavisi koje Mercurialke kupujete.Ako kupujete one od 60-70 eura normalno je da ce "pokvare",ali ako kupite orginal od 150 eura onda sa tim nemate problema.
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Ja sebi vise nikad necu kupit ove duboke za basket kao sto imam jedne... jednostavno dok im zavezes pertle i odvezes i skines ih po sata ti treba
-
- Kontakt:
Pusti ti pertle, ja više košarke nikad u plitkim patikama, igrao 2 god u istim patikama fudbal i košarku, malo je reć' da sam uništio stopala
al evo odigrao par termina u dubokim, razlika nevjerovatna
al evo odigrao par termina u dubokim, razlika nevjerovatna

- badblueboylivno
- Kontakt:
Imam jedno pitanje.
Da li mi netko može reći koliko bi koštalo isporučivanje nekog komada odjeće iz inozemstva? Kupujem neku majicu u Engleskoj pa me zanima koliko bi koštao, otprilike, shipping za BiH.
Unaprijed hvala za odgovor.
Da li mi netko može reći koliko bi koštalo isporučivanje nekog komada odjeće iz inozemstva? Kupujem neku majicu u Engleskoj pa me zanima koliko bi koštao, otprilike, shipping za BiH.

Hayley <3
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kontaktiraj prodavaca..badblueboylivno je napisao/la:Imam jedno pitanje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Merkurijalke qrcu ne valjaju... u pocetku izgledaju ono novo spica aaaaa zategnuto, a nakon nekoliko dana tj. utakmicapostanu opustene i budu ko da is ih od najlona sasio... i ishabaju se.Grbavica moj zivot je napisao/la:Bile su Umbro u Interexu prije nema ih sad,a nisu bile lose.Svasta sam ja radio u njima pocjepale mi se nakon 3 godine a ne ove adidaske,merkurijalke na valjaju ti ni 15 dana majke mi.![]()
A trenutno imam ove
Ove koristim ovako za hodanja, ZA BICIKLO...![]()
Iako ne volim kosarku nimalo... ove patike me super sluze vec 1,5 godinu svasta su one prebolovale..neki dan sam ih malo oprao, ocistio i posuo ih sodom bikarbonom da se neutralisu oni mirisi... ala su smrdile braco draga...
Takodje za ove patike bih dao uhh...
Pored tih patika navedenih imam jos jedne one Adidas Adipure za odbojku i trcanje i jos jedne adidaske naravno za grad i tako to... Naveo sam da sam imao Diadoru za lopte sad ih vise nemam otisle su dalje u svijet, proslijedio ih rodjaku jeb.iga vise mi i ne mogu...
Tako da sad trazim nesto za lopte jeftino samo da je para... marke Umbro, Adidas, Diadora
ove prve imam i ja samo ne nosim ih bas cesto, ali dobre su
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.