Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
dobar je ciro ALIIII. zasto ciro toliko moli papca da se vrati u repku(i ja bi volio da se vrati) ali kad malo razmislim zasto toliko krivi nadarevica za tursku i nece da ga pozove ponovo....ako mozes toliko puta zvati papca pa mozes i onda vratiti nadarevica...ako smo mi izgubili samo zbog nadarevica onda nismo nikakva ekipa...zasto ciro nije stavio ibisevica u prvu ekipu pa mozda nam odbrana nebi ni trebala...dok se ti ciro sjetis ibisevica u sloveniji on ti i pokaze sta zna...kakva je taj dan bila odbrana pa smo pobjedili...nije problem samo u odbrani...sada ga zali,kao da mu je toliko posluzio....toliko golova zabiti u bundes ligi i u repki na klupi heh...ja bi ga stavio pa makar igrao sa 5 napadaca...jer je nas napad najjaca odbrana..mi se branimo a odbrana nam kao problem...ako kao sto i sam ciro kaze imamo jedan od bolih napada u svijetu,,,zasto onda ne napadnemo i u gostima...a ne braniti se kad je kako kaze cirilo odbrana kriticna...DRAGO MI JE STO JE CIRO SELEKTOR ALI JADAN ON SA NASIM SAVEZOM
- Principatus
- Kontakt:
Sav moj respekt za tebe. Kamo srece da vise ljudi misle konstruktivnije a da sebi ne sjecemo uvjek u nogu.ali je on skupio snage da nesto uradi sa reprez. da obraduje ljude koji vole ovu drzavu ,one koji su je branili a jedan sam od njih i ponosim se tim
@Amir
Link nazalost ne funkcionise.
E sad me uhvati.A da ti nisi mozda Miroslav Blazevic junior???

Ali dobro vec kad sam tu, pa imas li ti mozda interesa na jednom igracu od mene?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
OK, nasa reprezentacija igra protiv Rijeke. Znamo svi da iz te pripreme mozemo samo fasovati neku povredu ili ponizenje (kao da ga vec nema dosta), ali je zaista zanimljivo pratiti izvjestaje novinara o pripremama za ovu utakmicu. I tako, citajuci te clanke, neupuceni ce pomisliti da postoje 2 razlicita Admira Vladavica koji igraju za nasu repku, jer je jedan od njih rekao : "...smiješno je da igramo sa Rijekom, ali je bitno da se igrači druže..."(Oslobodjenje/www.sportin.ba), dok onaj drugi prica drugu pricu i kaze : "...iako se radi o kontrolnom susretu sa hrvatskim ligašem, shvatamo ga maksimalno ozbiljno..." (sportsport.ba)
Grohotom se smijemo. Samo da nakon Belgije ne bude suza, i to ne radosnica.
Zivilo slobodno tumacenje novinara!
Ziviloooo !!!
eh isti vam je slucaj i sa cirom ...u istih mah morete citat troje različite novine.....i za divno cudo citate dijametralno suprotne cirine izjave...e pa tu nastupa nase novinarstvo...samo ekskluzivitet.....a nidje veze...ti ljudi ustvari nisu nikad bili ni na metar ciri blizu a ko fol intervju imali s njim...te reko ciro vako ili onako....a onda nastupaju glupi bosanci i nasjedaju na takve price..i onda paljaba ko ce ciru vise napljuvat...jer takvi smo mi bosanci....samo jel mozemo koga napljuvat i to dobro...al brise ciro te pljuvacke...al ce napravit i antipljuvacki stit sa 4 boda kontra belgije......zivio ciro......SAVEZ NAPOLJE!!!! a pljuvaci nek..... ma nema potrebe da ista govorim za njih oni o sebi dovoljno vec govore.....
Grohotom se smijemo. Samo da nakon Belgije ne bude suza, i to ne radosnica.
Zivilo slobodno tumacenje novinara!
Ziviloooo !!!
eh isti vam je slucaj i sa cirom ...u istih mah morete citat troje različite novine.....i za divno cudo citate dijametralno suprotne cirine izjave...e pa tu nastupa nase novinarstvo...samo ekskluzivitet.....a nidje veze...ti ljudi ustvari nisu nikad bili ni na metar ciri blizu a ko fol intervju imali s njim...te reko ciro vako ili onako....a onda nastupaju glupi bosanci i nasjedaju na takve price..i onda paljaba ko ce ciru vise napljuvat...jer takvi smo mi bosanci....samo jel mozemo koga napljuvat i to dobro...al brise ciro te pljuvacke...al ce napravit i antipljuvacki stit sa 4 boda kontra belgije......zivio ciro......SAVEZ NAPOLJE!!!! a pljuvaci nek..... ma nema potrebe da ista govorim za njih oni o sebi dovoljno vec govore.....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
E vozdra Principatus, sta ima, kako ide to sa Cirom, jesil jos na strani Cire,Principatus je napisao/la:Sav moj respekt za tebe. Kamo srece da vise ljudi misle konstruktivnije a da sebi ne sjecemo uvjek u nogu.ali je on skupio snage da nesto uradi sa reprez. da obraduje ljude koji vole ovu drzavu ,one koji su je branili a jedan sam od njih i ponosim se tim
@Amir
Link nazalost ne funkcionise.
E sad me uhvati.A da ti nisi mozda Miroslav Blazevic junior???![]()
Ali dobro vec kad sam tu, pa imas li ti mozda interesa na jednom igracu od mene?
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Principatus
- Kontakt:
"Pa sine ti za razliku od mnogo drugih to dobro kuzis, pa ti si moj ibrahimovic, a evo vidis kako po meni pljuju, kazu da sam papak, kazu da sam ****...ali neda se ciro sine ja cu nas da odvedem na mundijal. Ima da nas svi se boje.
"
Vozdra amire, jesi li vidio video na youtube?
Joj ja nemogu, svaki put kad Blazevic daje intervju taj me covjek uspije nasmijati. Da ja sam za sada uz njega a buducnost ce pokazati, pa i da se ja upravo varam u njega a ne mislim tako, mislim nema nam druge alternative sada, nego skripiti i stati uz naseg selektora, sve drugo ce nas potrgati. I da, imam vise u njega povjerenja nego u neke novine.

Joj ja nemogu, svaki put kad Blazevic daje intervju taj me covjek uspije nasmijati. Da ja sam za sada uz njega a buducnost ce pokazati, pa i da se ja upravo varam u njega a ne mislim tako, mislim nema nam druge alternative sada, nego skripiti i stati uz naseg selektora, sve drugo ce nas potrgati. I da, imam vise u njega povjerenja nego u neke novine.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gledao sam dosta njegovih videa ne youtube,i ja sam jos za Ciru, ustvari podrzavam ga, do kada neznam, ali mislim da ce tako biti i nakon 28.03.2009, mislim kada pobijedimo Belgiju, trebamo sa njim dobiti nekoga jaceg iz grupe u gostima. Ciro ce posloziti i tu odbranu, zato je sada i pozvao pola tima stopera, ustvari igraca zadnje linije, a svi znamo da nam je ta zadnja linija slaba.Principatus je napisao/la:"Pa sine ti za razliku od mnogo drugih to dobro kuzis, pa ti si moj ibrahimovic, a evo vidis kako po meni pljuju, kazu da sam papak, kazu da sam ****...ali neda se ciro sine ja cu nas da odvedem na mundijal. Ima da nas svi se boje."
i ja sam za Ćiru pustite čovjeka nek radi,ako rezultata ne bude,nek ide !! On je proslavljen trener i on će nas moći voditi samo ove kvalifikacije i abd u JAR-u.Ne može nas voditi u Evropskim kvalifikacijama jer nema licence i tu je najavio Barbarez mogućnost da nas vodi.Moje mišljenje je da ko god dodje treba ga pustiti da radi,a kakvo god mišljenje imali o Ćiri ,Ćiro je opet legenda!!!!!!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
a da nije i tih ljudi u savezu ima li bi mi fino odbranu...na stoperskim pozicijama papac i spahic , na desnom beku salihamidzic / berberovic a evo cujem da hrgovic , merzic a pogotovo jahic ulaze u formu pa bi ova odbrana izgledala ovakoamir je napisao/la:Gledao sam dosta njegovih videa ne youtube,i ja sam jos za Ciru, ustvari podrzavam ga, do kada neznam, ali mislim da ce tako biti i nakon 28.03.2009, mislim kada pobijedimo Belgiju, trebamo sa njim dobiti nekoga jaceg iz grupe u gostima. Ciro ce posloziti i tu odbranu, zato je sada i pozvao pola tima stopera, ustvari igraca zadnje linije, a svi znamo da nam je ta zadnja linija slaba.Principatus je napisao/la:"Pa sine ti za razliku od mnogo drugih to dobro kuzis, pa ti si moj ibrahimovic, a evo vidis kako po meni pljuju, kazu da sam papak, kazu da sam ****...ali neda se ciro sine ja cu nas da odvedem na mundijal. Ima da nas svi se boje."
__Salihamidzic_______________________Spahic______________Papac___________Jahic
anlayan@, sigurno da savez neradi nista za dobrobit BiH i da su azurniji i da su bili azurniji, mi bi sada imali odbranu jaku koliko i napad, dusa me boli sto za reprezentaciju neigra Papac, Salihamidzic, ..., kolika bi sigurnost bila nazad sa ovom dvojicom, neprocijenjivo jaca, da je nas savez radio mogli smo imati i jos neke koji su se odlucili za druge drzave.
Ciro grijesi sto neode u Glazgov i ne poprica sa Papcem oko povratka u reprezentaciju a ne da se prepucavaju preko novina i tv-a, a tako isto bi mogao otici u Torino kod Salihamidzica(sad je povrijedjen) i sa njim popricati i mislim da bi se Salihamidzic vratio. (nemojte samo napisati netreba nam Salihamidzic i kako nije igrao za reprezentaciju kao za klub i nemojte napisati da je namjerno dobijao kartone, to su price za malu dijecu)
Ciro grijesi sto neode u Glazgov i ne poprica sa Papcem oko povratka u reprezentaciju a ne da se prepucavaju preko novina i tv-a, a tako isto bi mogao otici u Torino kod Salihamidzica(sad je povrijedjen) i sa njim popricati i mislim da bi se Salihamidzic vratio. (nemojte samo napisati netreba nam Salihamidzic i kako nije igrao za reprezentaciju kao za klub i nemojte napisati da je namjerno dobijao kartone, to su price za malu dijecu)
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma sve ja vas shvatam al ne mogu da vjerujem da ste se svi okrenuli protiv bazdarevica, vahe, halihodzica zbog cire koji je dok su se neki ovde borili i ginuli on je bio protiv BiH a sad nesto prica.....e tome je problem....kad neko kaze da BiH nece imati reprezentaciju a sad on pravi nasu reprezentaciju....kako ga nije stid doci ovdje....
i jos ga vi podrzavate....svaka cast....
i on kaze halihodzicu da je on dobar drugoligaski trener...nek ciro **** mater sebi....faruk je legenda.....
i on kaze halihodzicu da je on dobar drugoligaski trener...nek ciro **** mater sebi....faruk je legenda.....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- kemo zahirovic
- Kontakt:
zaboravio si BAJEVICA, i sa njim je CIRO u svadji... slazem se u potpunosti, jbga. Naravno tesko sam podnio da KODRO vise nije na mjestu selektora, al doce Kodro kad tad, to zapamtite i kad tad ce zavrsit ono sto je poceo, jbga. ipak je to jedini covjek kojem menadzeri nisu ugurali svoje "igrace" u repku...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sve ja vas shvatam al ne mogu da vjerujem da ste se svi okrenuli protiv bazdarevica, vahe, halihodzica zbog cire koji je dok su se neki ovde borili i ginuli on je bio protiv BiH a sad nesto prica.....e tome je problem....kad neko kaze da BiH nece imati reprezentaciju a sad on pravi nasu reprezentaciju....kako ga nije stid doci ovdje....
- Principatus
- Kontakt:
Mislim ovu imitaciju, najbolja, covjek jednostavno car. 
Sto se tice Salihamidzica, moj mi osjecaj tu kaze, da je tu voz davno osao, on je to poglavlje za sebe poklopio i nikad nije umoran da to ponovi i podvuce u interviewima.
Svaka mu cast sta je radio za reprezentaciju, ali sta je tu je.
A i Papac iako je veliki gubitak za nas, nemam ni tu velike nade. Da on zeli igrati, igrao bi, vidi koliko nam je potreban ali on nece iz bilo kakvih razloga. Zovite me pesimistom, a nisam.
Mozda moramo povuci jednu liniju, granicu i to akceptirati, koliko god to bolilo svakog navijaca, i koncentrisati se na nove igrace.
Just my 2 cents.

Sto se tice Salihamidzica, moj mi osjecaj tu kaze, da je tu voz davno osao, on je to poglavlje za sebe poklopio i nikad nije umoran da to ponovi i podvuce u interviewima.
Svaka mu cast sta je radio za reprezentaciju, ali sta je tu je.
A i Papac iako je veliki gubitak za nas, nemam ni tu velike nade. Da on zeli igrati, igrao bi, vidi koliko nam je potreban ali on nece iz bilo kakvih razloga. Zovite me pesimistom, a nisam.
Mozda moramo povuci jednu liniju, granicu i to akceptirati, koliko god to bolilo svakog navijaca, i koncentrisati se na nove igrace.
Just my 2 cents.
Nisam ja protiv Bazdarevica, Halilhodzica i drugih nasih strucnjaka ali problem je sto oni nece doci u BiH, ne radi saveza nego radi ....., (zna se zbog cega), i volio bi da Ciro nije selektor ali kad je vec tu onda ga podrzajem( svjestan sam da ima gresaka) i volio bi da napravi uspjeh sa reprezentacijom radi nasi zlatnih momaka i radi nas navijaca i cijele BiH.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sve ja vas shvatam al ne mogu da vjerujem da ste se svi okrenuli protiv bazdarevica, vahe, halihodzica zbog cire koji je dok su se neki ovde borili i ginuli on je bio protiv BiH a sad nesto prica.....e tome je problem....kad neko kaze da BiH nece imati reprezentaciju a sad on pravi nasu reprezentaciju....kako ga nije stid doci ovdje....
Mala ispravka za ovu gore recenicu, nije Ciro to rekao Halilhodzicu nego Hadzibegicu
( i meni onaj Hadzibegic ide na zivce, previse pametuje u vezi reprezentacije, a nije napravio nikakav rezultat kad je vodio BiH)
- kemo zahirovic
- Kontakt:
ma i mislio je na hadzibegica, napiso je faruk...pozzamir je napisao/la:Nisam ja protiv Bazdarevica, Halilhodzica i drugih nasih strucnjaka ali problem je sto oni nece doci u BiH, ne radi saveza nego radi ....., (zna se zbog cega), i volio bi da Ciro nije selektor ali kad je vec tu onda ga podrzajem( svjestan sam da ima gresaka) i volio bi da napravi uspjeh sa reprezentacijom radi nasi zlatnih momaka i radi nas navijaca i cijele BiH.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma sve ja vas shvatam al ne mogu da vjerujem da ste se svi okrenuli protiv bazdarevica, vahe, halihodzica zbog cire koji je dok su se neki ovde borili i ginuli on je bio protiv BiH a sad nesto prica.....e tome je problem....kad neko kaze da BiH nece imati reprezentaciju a sad on pravi nasu reprezentaciju....kako ga nije stid doci ovdje....
Mala ispravka za ovu gore recenicu, nije Ciro to rekao Halilhodzicu nego Hadzibegicu
( i meni onaj Hadzibegic ide na zivce, previse pametuje u vezi reprezentacije, a nije napravio nikakav rezultat kad je vodio BiH)
ciro je kralj on ce sam otic ako neuspije izvuc bar 4 boda protiv belgije.i mislim da je jedini selektor koji nas moze odvest na prvenstvo.sad dok je on tu treba pokusat zaboravit te ratne price i treba mu pruzit svu mogucu podrsku.i znal iko hocel bit prijenosa na tv-u protiv rijeke kazu da najvjerovatnije nece jer nemamo od koga uzet signal za prijenos.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
sta trebam mu zaboraviti da je govorio da smo mi jedni debili od kojih nece nista biti.tudjman mu drugi otac bio..e jesmo vala mi jadni Bosanci.ja jadniji narod nisam vidio.T-MAC je napisao/la:ciro je kralj on ce sam otic ako neuspije izvuc bar 4 boda protiv belgije.i mislim da je jedini selektor koji nas moze odvest na prvenstvo.sad dok je on tu treba pokusat zaboravit te ratne price i treba mu pruzit svu mogucu podrsku.i znal iko hocel bit prijenosa na tv-u protiv rijeke kazu da najvjerovatnije nece jer nemamo od koga uzet signal za prijenos.end
i sta ga tu hvalite da je skupio hrabrosti da vodi ovu reprezentaciju.pa sta su to bolic i kodro uradili.joj vec vas zamisljam za 2 mjesece,ono mi izgubili protiv belgijanaca u oba susreta, kako pljujete svakakve gadosti po ciri..
ako ikog treba hvaliti to su kodro i bolic.oni su ti koji su smogli hrabrosti da se suprostave savezu..
Treba dobro zapamtiti ove nikove sto svrsavaju po ciri, pa vidjeti sta ce pisati nakon blamaze protiv belgijanaca. Ev nek mi neko od njih odgovori na pitanje. Ako se normalno ne plasiramo na svjetsko (normalni ni u baraz), ciro ce otici, savez ce izabrati neko novo rjeshenje i hocetel opet stranice i stranice pisati o sansama za EP, a savez ostao isti?
nema potpisa
- Principatus
- Kontakt:
Joj nemoj molim te Admire_Sa, nemoj sebi pamtiti moj nick, pa meni toliko tesko napraviti drugi.
Ma ako mi izgubimo protiv Belgije, ja cu odmah da budem na vasoj strani i govorit cu da je kao to uvjek tako bilo, da sam bio bolestan ba buncao. Odmah cu promjeniti strane i napasti i ove sto su za Ciru.
Amire i zehro i drugi drzite se kad vam panem u ledja, jer znate to izgleda lezi ponekima u nasem narodu.
Eto sad sam zbog tebe Admire skoro pa potrosio svu zalihu sarkasma.
Nemogu ja nista zato, kad pojedini ljudi hoce da diskutuju a ne citaju tacno sta pisem.
A sto se tice "blamaze" protiv Belgijanaca, e ma nebi to bila nikakva blamaza ni sramota kao sto su takve prazne price o gubitku nase reprezentacije protiv Belgije i demoraliziranje od strane ponekih. Znas Admire to je stvarno blamaza i sramota.
Bas sam sada nasao ove rjeci naseg reprezentativca Damjanovica jucerasnjeg datuma kod http://www.nezavisne.com:
Ma ako mi izgubimo protiv Belgije, ja cu odmah da budem na vasoj strani i govorit cu da je kao to uvjek tako bilo, da sam bio bolestan ba buncao. Odmah cu promjeniti strane i napasti i ove sto su za Ciru.
Amire i zehro i drugi drzite se kad vam panem u ledja, jer znate to izgleda lezi ponekima u nasem narodu.

Eto sad sam zbog tebe Admire skoro pa potrosio svu zalihu sarkasma.

Nemogu ja nista zato, kad pojedini ljudi hoce da diskutuju a ne citaju tacno sta pisem.
A sto se tice "blamaze" protiv Belgijanaca, e ma nebi to bila nikakva blamaza ni sramota kao sto su takve prazne price o gubitku nase reprezentacije protiv Belgije i demoraliziranje od strane ponekih. Znas Admire to je stvarno blamaza i sramota.
Bas sam sada nasao ove rjeci naseg reprezentativca Damjanovica jucerasnjeg datuma kod http://www.nezavisne.com:
Ali eto ima izgleda ipak ljudi ovdje koji misle da bolje znaju od samih igraca kada je atmosfera bila bolja.Atmosfera u reprezentaciji je sjajna. Zaista, ne pamtim bolje dane. Bio sam tu i u vrijeme kada su igrali Sergej Barbarez i Hasan Salihamidžić, ali nikada nije bilo kao sada.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kome ba treba zaboraviti ratne price...pa ta njegov politika je nekome ubila brata , oca, daidzu, amidzu i jos Bog zna koga.....al eto kad smo mi glupi (misli se samo na neke) pa sve cemo to zaboraviti...pa to je nesto slicno ko onome da zaboravis ratne zlocine mladicu, karadzicu i ostalim pa eto ako to njima mozete zaboraviti nije problem sa cirom....oni su vodili isu politiku koju je ciro podrzavo...da nestane Bosna, a sad vi njega podrzavajtedelija je napisao/la:sta trebam mu zaboraviti da je govorio da smo mi jedni debili od kojih nece nista biti.tudjman mu drugi otac bio..e jesmo vala mi jadni Bosanci.ja jadniji narod nisam vidio.T-MAC je napisao/la:ciro je kralj on ce sam otic ako neuspije izvuc bar 4 boda protiv belgije.i mislim da je jedini selektor koji nas moze odvest na prvenstvo.sad dok je on tu treba pokusat zaboravit te ratne price i treba mu pruzit svu mogucu podrsku.i znal iko hocel bit prijenosa na tv-u protiv rijeke kazu da najvjerovatnije nece jer nemamo od koga uzet signal za prijenos.end
i sta ga tu hvalite da je skupio hrabrosti da vodi ovu reprezentaciju.pa sta su to bolic i kodro uradili.joj vec vas zamisljam za 2 mjesece,ono mi izgubili protiv belgijanaca u oba susreta, kako pljujete svakakve gadosti po ciri..
ako ikog treba hvaliti to su kodro i bolic.oni su ti koji su smogli hrabrosti da se suprostave savezu..
P.S. moja greska za Halihodzica, prebacilo me nesto...Hadzibegic je bio...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Normalno da ce taj tako pricati jer je upravo preko reprezentacije i otisao u rusiju, pa sada potpisao na Kaiserslautern. Ti ako se jos nisi uvjerio u nesposobnost ovog saveza i reprezentacije, onda stvarno ne znam sta vishe da kazem. Dok se Rumunija priprema za mec sa Srbijom tako sto igra prijateljsku protiv Hrvatske, Belgija se priprema tako sto igra protiv Slovenije, mi se pripremamo tako sto igramo protiv Rijeke
I kada se naravno ne plasiramo, izgubimo prtoiv Belgije i slicno, opet ce biti da smo mali, da nas ne zele,da su nashi navijaci oept krivi za sve, da nas sudije kradu i slicno..... A pravi problem nije ni u igracima, ni u treneru nego u savezu. Bash me zanima koliko i koliko ciklusa treba proci da to skontate. Ovaj kaze kako ide na svaku utakmicu i kako lafo ne moze, a da ne ode. Evo ja ga pitam da je kojim slucajem bio u Beogradu, dozivio ono sto su dozivili navijaci, i da sutradan Munib ode i potpishe dok da su nashi navijaci isto izazivali nerede i time stetu prenesu na dvije strane, a Srbiju sramotno kazne.
Samo se vi nadajte....

Samo se vi nadajte....
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.