Senijad Ibričić

padobranac1978
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 16:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Zasto te je Ibro negativno iznenadio?

Zato sto nece da propusti trening u ponedeljak i da presjedi 10-12 sati u avionu za Ameriku, zato sto nece da presjedi isto tako 10-12 sati nazad i opet propusti trening, zato sto ne vidi smisao u tome da se igra protiv Meksika a spremamo se za EP?

Vi od Ibricica ocekujete da ce on sada napustiti klub u koji je tek dosao, u sred sezone, da odigra prijateljsku utamicu i to u sred sedmice i da propusti 2 treninga svog kluba ili 3 .. i da bude neangazovan za sljedecu utakmicu svog kluba? Pa razmisljas li ti ista glavom prije nego nesto napises?

Ibricic je skroz u pravu. ... Ova utakmica se nikad nije smjela organizirati u Americi, niti protiv Meksika niti u srijedu... To se moralo napraviti u Evropi - ali haj ti to objasni mamlazu kao Susicu ili ostalim maloumnim kretenima u NSBiH. ... i sad je Ibricic kriv????
koji se priprema u Spaniji i cija liga pocinje za nekih mjesec dana :o
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 16:37

MostaracVelezovac je napisao/la:Zasto te je Ibro negativno iznenadio?

Zato sto nece da propusti trening u ponedeljak i da presjedi 10-12 sati u avionu za Ameriku, zato sto nece da presjedi isto tako 10-12 sati nazad i opet propusti trening, zato sto ne vidi smisao u tome da se igra protiv Meksika a spremamo se za EP?

Vi od Ibricica ocekujete da ce on sada napustiti klub u koji je tek dosao, u sred sezone, da odigra prijateljsku utamicu i to u sred sedmice i da propusti 2 treninga svog kluba ili 3 .. i da bude neangazovan za sljedecu utakmicu svog kluba?

Pa razmisljas li ti ista glavom prije nego nesto napises?

Ibricic je skroz u pravu. ... Ova utakmica se nikad nije smjela organizirati u Americi, niti protiv Meksika niti u srijedu... To se moralo napraviti u Evropi - ali haj ti to objasni mamlazu kao Susicu ili ostalim maloumnim kretenima u NSBiH. ... i sad je Ibricic kriv????
Reci to Chicharitu i svim igracima Mexica koji igraju u evropi.Sve i jedan pozvan ce odigrati tekmu.
A mozes reci i Vedi,Seji itd.
I onda dobro procitaj sta si napisao.
Da ne govorim da ima vremena da ode u Split da igra za klub sa kojim vise nema nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 feb 2011, 16:41

neznam sta ste zapeli za Ibru sada,, nije isti slucaj Ibro i Begovic,,,Ibro je davno trazio dopust ja mislim prvi od sviju ,,, on u Safetovim kombinacija nije uopste u prvi 11,,za vecinu nije neki igrac tako da neznam cemu tolika hajka ili je to namjerno :?: :?: :? :? Ibro je do sada uvijek bio korektan i igrao srcem za repku ,,jedino jos nije stajao na golu,,, i sad ovako protiv njega mislim da nije ok,,,sto se tice utakmice Hajduka on ce odigrati 10 min laganice i to je to,,mislim da to nema nikakve veze,, ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO ,,, ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 17:10

vrebac86 je napisao/la:neznam sta ste zapeli za Ibru sada,, nije isti slucaj Ibro i Begovic,,,Ibro je davno trazio dopust ja mislim prvi od sviju ,,, on u Safetovim kombinacija nije uopste u prvi 11,,za vecinu nije neki igrac tako da neznam cemu tolika hajka ili je to namjerno :?: :?: :? :? Ibro je do sada uvijek bio korektan i igrao srcem za repku ,,jedino jos nije stajao na golu,,, i sad ovako protiv njega mislim da nije ok,,,sto se tice utakmice Hajduka on ce odigrati 10 min laganice i to je to,,mislim da to nema nikakve veze,, ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO ,,, ;) ;)
Toliko vise nebi igrao ni u Atlanti i to jos veca laganica.Grijanje ispod muda,kompletna ''streha''iznad glave :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 feb 2011, 17:13

harishp je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:neznam sta ste zapeli za Ibru sada,, nije isti slucaj Ibro i Begovic,,,Ibro je davno trazio dopust ja mislim prvi od sviju ,,, on u Safetovim kombinacija nije uopste u prvi 11,,za vecinu nije neki igrac tako da neznam cemu tolika hajka ili je to namjerno :?: :?: :? :? Ibro je do sada uvijek bio korektan i igrao srcem za repku ,,jedino jos nije stajao na golu,,, i sad ovako protiv njega mislim da nije ok,,,sto se tice utakmice Hajduka on ce odigrati 10 min laganice i to je to,,mislim da to nema nikakve veze,, ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO ,,, ;) ;)
Toliko vise nebi igrao ni u Atlanti i to jos veca laganica.Grijanje ispod muda,kompletna ''streha''iznad glave :lol:
I zato mora ici, ma brao :shock:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 17:21

Ko kaze da mora,samo se mora umrijeti.Cuj Brao......... Rio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 feb 2011, 17:23

harishp je napisao/la:Ko kaze da mora,samo se mora umrijeti.Cuj Brao......... Rio.
To reci svom safi, safo moja , moj nevjerni druze :o
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 feb 2011, 17:26

sto ste zapeli za njega a dzeko?? on moze da ne ide pa se oko toga ne polemise....razlika ibro-dzeko?? samo mi nemojte o kvaliteti igraca

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 17:28

ronaldo99 je napisao/la:sto ste zapeli za njega a dzeko?? on moze da ne ide pa se oko toga ne polemise....razlika ibro-dzeko?? samo mi nemojte o kvaliteti igraca
razlika je Dzekin klub igra uveliko,a od ovog se klub priprema :mrgreen: ako ti uopste primjecujes razliku ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 17:28

MOZAK je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ko kaze da mora,samo se mora umrijeti.Cuj Brao......... Rio.
Nevjeran jesam, drug ti nisam :lol:
Isaretom se to radi moj ti @mozak,i tri puta puhnes da sejtani se nebi odazvali umjesto igraca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 07 feb 2011, 17:29

padobranac1978 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:sto ste zapeli za njega a dzeko?? on moze da ne ide pa se oko toga ne polemise....razlika ibro-dzeko?? samo mi nemojte o kvaliteti igraca
razlika je Dzekin klub igra uveliko,a od ovog se klub priprema :mrgreen: ako ti uopste primjecujes razliku ;)
padobranac drug kakve veze ima sto igra dzekin klub kad neigra on vidis da je na klupi i tamo ce i ostat do daljnjeg

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 17:32

hrk je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
padobranac drug kakve veze ima sto igra dzekin klub kad neigra on vidis da je na klupi i tamo ce i ostat do daljnjeg
vidis li dalje od nosa :?: Edin je jednu tekmu zapoceo sa klupe i liga se igra,nebitno jeli na klupi ili nije...a ovaj pakas ce igrati za Hajduk neku tekmu a ne moze za reprezentaciju :mrgreen:

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 07 feb 2011, 17:35

pa tako to ide jednu te stavi na klupu pa drugu isto trecu te posalje na tribine a ibricic nije toliko bio ni bitan susisu svakako ga drzi na klupi neigr i rekao je da moraju da igraju naj bolji njegova izjava

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 feb 2011, 17:45

hrk je napisao/la:pa tako to ide jednu te stavi na klupu pa drugu isto trecu te posalje na tribine a ibricic nije toliko bio ni bitan susisu svakako ga drzi na klupi neigr i rekao je da moraju da igraju naj bolji njegova izjava
Nije bitno da li bi igrao ili ne... Ovamo prica o nekim emocijama i kako jedva ceka okupljanje a sad mu vazniji hajduk od dresa repke. Ovakvo ucjenjivanje sa njegove strane nema veze s vezom :evil:
I to da bi izgubio mjesto zbog 2 treninga je cista glupost. I btw ja kako znam da je ovo zanican termin fife a ne neki humanitarni ili neki koji je Sajo izmislio.
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 07 feb 2011, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 feb 2011, 17:45

harishp je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
Nevjeran jesam, drug ti nisam :lol:
Isaretom se to radi moj ti @mozak,i tri puta puhnes da sejtani se nebi odazvali umjesto igraca.
Ma ja , ti i tvoj virtualni svijet, pa pušći pušći..

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 feb 2011, 17:47

Senijade,kapa do poda !

Susicu odlazi !
A C A B !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 feb 2011, 18:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostat ce mi u sjecanju scena za vrijeme intoniranja BiH himne, kada je Ibricic posl'o poljubac (cmok) svojoj famEliji ili famAliji, a mozda i zeni :mrgreen: . Kakav (krkanski) mangupluk :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 feb 2011, 18:46

Koji **** i on glumi zvijezdu, pa se oprasta od repke ako ga ''sankcionisu'' . Znaci vec smo dogurali i do ucjenjivanja. Eee moj Ibro ...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 feb 2011, 18:50

Ibro nije htio para, Ibro ce vazda bit'...bogme izgleda da nece :mrgreen: ...
Otiso u Lokomotivu i misli da je postao popularan :lol:
Sto ti je bosnjo, dok je bio "majstor s mora", letio je u repku na okupljanje.
Cim se se docep'o rublji, zaboravio na nas...repka, koja repka druze :?: :lol:
Ipak, nas Ibro izgleda nema puno toga sa Ibrom drikom :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 feb 2011, 19:09

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/ako- ... ciju/51367

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pazi ovog cirkusa. Begovic se nije odazv'o za mec sa Slovacima - nije bio kaznjen. Ibricic vodjen njegovim primjerom pokusava uraditi istu stvar - Susic porucuje da ce biti kaznjen. Za to vrijeme je Dzeko 'pomilovan', iako je 'zarko zelio' ( :mrgreen: :lol: ) nastupiti protiv Meksika. Ibricic na kraju ucjenjuje Susica sto u konacnici mora rezultirati porazom. Ako Susic ostane dosljedan sebi (a ne odlucuje samo on, odlucuju i razno - razni mesetari iz saveza) za razliku od 'slucaja Begovic', ispastat ce Ibricic, a kolektiv ce izgubiti jednog igraca (ne previse dobrog, rek'o bih loseg), te ce pokazat dvostruke standarde Susica (i njegovih sefova, koji se mozda vise pitaju nego on), koji za Ibricica ima jedno, a za Dzeku ili Begovica drugo pravilo. Ako Susic (ponovo) poklekne, poslat ce se (jos jednom, po ko zna koji put) jasna poruka svim igracima, da mogu odbiti poziv ako im se ne igra (do njihove je individualnosti kakav ce razlog/laz navesti).

U ovako groznu situaciju, kako god ispadne - gubitnicku, mogu upasti iskljucivo amaterski timovi.

Za pocetak nek' uce od Vrbanjuse, a kada dodju na njihov nivo, neka onda uce od malo prfesionalnijih kolektiva,...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.