Amar Dedić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rimes87
Kontakt:

Re: Amar Dedić

Post Postao/la Rimes87 » 08 okt 2024, 09:44

_dreamer_ je napisao/la:
08 okt 2024, 06:52
Zglavkar je napisao/la:
07 okt 2024, 21:58
Klub ne smije spriječiti igrača da dođe na okupljanje reprezentacije a i po zahtjevu saveza dostavit će i medicinski karton. Salzburg se ne bi zezao s tim i ako je tamo uradio pretrage na kojima je zabilježena povreda, i ako sam igrač nije problematičan, stvarno nema potrebe paranoisati. Situacija s Ahmedhodžićem je bila priča koja je išla drugim tokom.
Ma nisu ni blizu slicne situacije, ovdje je klub insistirao, a ne Amar. Anelu klub nije pravio nikakav problem, Anel zdrav dosao i odjednom rekao da ne moze da igra, samoinicijativno se pokupio i otisao. I to je vec drugi put bilo.

Amar bi dosao da je Sergej insistirao, ali koji ce klinac dolaziti ako mu Sergej vjeruje da je povrijedjen, samo bi se dzaba mrcvario, iz Sbg za Bec, pa iz Beca za Sarajevo, i to je napor. Bolje da kuci odmara.

Sto neko rece, dovoljno je cuti samo kako Amar prica da znas koliko je naklonjen Bosni. Znam to i licno, s rodjakom sam mu isao u skolu, dobri smo, s bratom sam mu neki dan sjedio na kafi. Jedan jako fin, kulturan momak, za primjer drugima. Vratio se u Bosnu da pokrene nesto, a mogao je rahat zivjeti u Gracu.

Nemojte pisati samo gluposti o momku, ako je nesto Sergej odlucio, valjda zna sto je to odlucio.
Pa nije Sergej ništa posebno odlučio sem da poštedi momka dolaska jer ga je zamolio klub. Očigledno je da je povrijeđen i sigurno da postoji medicinska dokumentacija za to. Ali mi ćemo od svega napraviti slona.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 08 okt 2024, 11:59

Totalno je sklon povredama. Bojim se da mu to nece pomoci osigurati transfer.

BlackRiver1987
Kontakt:

Post Postao/la BlackRiver1987 » 08 okt 2024, 12:11

Jel momak vjernik? Pitam za jarana...

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 okt 2024, 13:06

BlackRiver1987 je napisao/la:
08 okt 2024, 12:11
Jel momak vjernik? Pitam za jarana...

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 okt 2024, 15:41

Rimes87 je napisao/la:
08 okt 2024, 09:44
_dreamer_ je napisao/la:
08 okt 2024, 06:52
Zglavkar je napisao/la:
07 okt 2024, 21:58
Klub ne smije spriječiti igrača da dođe na okupljanje reprezentacije a i po zahtjevu saveza dostavit će i medicinski karton. Salzburg se ne bi zezao s tim i ako je tamo uradio pretrage na kojima je zabilježena povreda, i ako sam igrač nije problematičan, stvarno nema potrebe paranoisati. Situacija s Ahmedhodžićem je bila priča koja je išla drugim tokom.
Ma nisu ni blizu slicne situacije, ovdje je klub insistirao, a ne Amar. Anelu klub nije pravio nikakav problem, Anel zdrav dosao i odjednom rekao da ne moze da igra, samoinicijativno se pokupio i otisao. I to je vec drugi put bilo.

Amar bi dosao da je Sergej insistirao, ali koji ce klinac dolaziti ako mu Sergej vjeruje da je povrijedjen, samo bi se dzaba mrcvario, iz Sbg za Bec, pa iz Beca za Sarajevo, i to je napor. Bolje da kuci odmara.

Sto neko rece, dovoljno je cuti samo kako Amar prica da znas koliko je naklonjen Bosni. Znam to i licno, s rodjakom sam mu isao u skolu, dobri smo, s bratom sam mu neki dan sjedio na kafi. Jedan jako fin, kulturan momak, za primjer drugima. Vratio se u Bosnu da pokrene nesto, a mogao je rahat zivjeti u Gracu.

Nemojte pisati samo gluposti o momku, ako je nesto Sergej odlucio, valjda zna sto je to odlucio.
Pa nije Sergej ništa posebno odlučio sem da poštedi momka dolaska jer ga je zamolio klub. Očigledno je da je povrijeđen i sigurno da postoji medicinska dokumentacija za to. Ali mi ćemo od svega napraviti slona.
Problem je što ne pravimo mi slona, nego Barbarez. On je sam istersao ovo za Salzburg, da je ovo zadnji put da im se progleda kroz prste i slično. Tersluk nepotreban apsolutno, kažeš ljudi dostavili dokumentaciju, povrijeđen i kraj priče.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 09 okt 2024, 10:56

slika
Da nam Amara dobro proda 🤞😁

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2024, 14:06

Manchester United are considering a move for Red Bull Salzburg right-back Amar Dedic in January but will face competition from Brighton and Napoli for his signature, TEAMtalk can reveal.

The 22-year-old defender has been in excellent form for Salzburg in recent months and a number of top clubs are understood to be keeping tabs on his situation.

Man Utd have new signing Noussair Mazraoui and Diogo Dalot as options at right-back but **** suggest that they want to bring in more competition for the duo.

We understand that Man Utd and Brighton hold an interest in Dedic. The Bosnian international can play in any position across the back line, which is appealing to the Premier League duo.

However, Napoli are also very keen on signing Dedic and are considered the best-positioned team in the race for his signature, at this stage.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 okt 2024, 14:36

mozda ima istine za united, mazraoiu su otkrili srcanu manu i nema ga 2-3 mjeseca sigurno dok ne prodje sve pretrage i posle toga je upitno sta ce biti dalje..

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 10 okt 2024, 15:36

Prebitna odluka za nastavak karijere. Ne trebaju tu ni najmanje biti u pitanju pare.
Manchester je realno nezdrava sredina gdje se do odlaska Ten Haga nece nista bitnije promijeniti, ako i tada.
Brighton je doveo Kadioglua i tu bi imao konkurenciju u igracu koji se vec ustalio u prvoj postavi. Usprkos svemu, izabrao bi njih prije Uniteda.
U Napoliju, borba sa kapitenom Di Lorenzom, ali je tu i trener koji voli wingbeckove kakav je Amar. Ne igra Conte ovdje tu formaciju pa ni ne rotira bekove previse.

Brighton-Napoli-Manchester, tim redom
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 okt 2024, 16:31

Ma Kadioglu je lijevi bek, nisu jedan drugom konkurencija.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 10 okt 2024, 17:20

CentarsutNaClanak921 je napisao/la:
10 okt 2024, 15:36
Prebitna odluka za nastavak karijere. Ne trebaju tu ni najmanje biti u pitanju pare.
Manchester je realno nezdrava sredina gdje se do odlaska Ten Haga nece nista bitnije promijeniti, ako i tada.
Brighton je doveo Kadioglua i tu bi imao konkurenciju u igracu koji se vec ustalio u prvoj postavi. Usprkos svemu, izabrao bi njih prije Uniteda.
U Napoliju, borba sa kapitenom Di Lorenzom, ali je tu i trener koji voli wingbeckove kakav je Amar. Ne igra Conte ovdje tu formaciju pa ni ne rotira bekove previse.

Brighton-Napoli-Manchester, tim redom
Mislim da kod njega pare neće nikada biti prevaga. Djeluje mi kao momak željan dokazivanja, dobrog fudbala i napredovanja. Vjerujem da će napraviti dobre korake u karijeri.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 okt 2024, 17:22

izdzezveubrazil je napisao/la:
10 okt 2024, 16:31
Ma Kadioglu je lijevi bek, nisu jedan drugom konkurencija.
Igrao je sad zadnju na desnom beku.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 okt 2024, 17:25

denza je napisao/la:
08 okt 2024, 11:59
Totalno je sklon povredama. Bojim se da mu to nece pomoci osigurati transfer.
Da nije potajno ozenio Romkinju iz Srbije? :hmmmmm:

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 okt 2024, 19:43

E čuj sklon povredama :D
U 5 godina profesionalnog igranja, ima mjesec i po izostanka radi povreda.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 okt 2024, 22:53

Horoz je napisao/la:
10 okt 2024, 19:43
Ja ba :rol:
naprijed rejal

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 10 okt 2024, 23:41

Zaljubljenost je razlog pada forme, sve ce biti rijeseno nakon serijatskog.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 14 okt 2024, 09:12

slika

Ne znam ima li istine u ovome ali eto da podijelim.

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 14 okt 2024, 10:02

Horoz je napisao/la:
Malo se bolje informisi. Pogledaj samo sezonu 23/24.

slika

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 14 okt 2024, 10:43

denza je napisao/la:
14 okt 2024, 10:02
Horoz je napisao/la:

slika
Ti bi se trebao informisati malo bolje, to je jedina sezona u kojoj je bio povrijeđen.
I nije 30. juni, nego 19. maj. Povredu su mu vodili tehnički do početka prelaznog roka.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 14 okt 2024, 10:48

Horoz je napisao/la:
14 okt 2024, 10:43
denza je napisao/la:
14 okt 2024, 10:02
Horoz je napisao/la:

slika
Ti bi se trebao informisati malo bolje, to je jedina sezona u kojoj je bio povrijeđen.
I nije 30. juni, nego 19. maj. Povredu su mu vodili tehnički do početka prelaznog roka.
Jel citas gore sta si napisao? "Mjesec i po izostanka" u zadjih 5 godina." Promasio je 8 utakmica samo u tom periodu sto si naveo. I taman da je to jedina sezona s povredama nema veze jer je i najvaznija. Briga me za povrede kad je bio mladji, sad je najbitnije. I gdje si nasao informaciju da se nije povrijedjivao prije?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, greenwood, Sarajevskigigant1921 i 21 gost.