Kao drugi golman skupio oko 250 nastupa u epl. Koji glupsoni zive medju nama.zeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2021, 19:51Ko da je Manuel Neuer a ne frajer koji je bio drugi golman gdje god da je branio.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Begoviću najbolje da se oprosti od reprezentacije, veliki je to gospodin da ga lopovi prave budalom. Čuj igrači koji mogu izdržati pritisak isto da je njemu 17 godina, uostalom kakav to pritisak? Ništa ne očekujemo svakako, više od godinu dana ne znamo za pobjedu i svašta se toga izdešavalo. Ja iskreno ne mogu navijati za ovu reprezentaciju, zato što će bilo kakav bolji rezultat zamazati oči a ustvari problemi će ostati isti, uostalom navijat bi značilo da podržavam ovu bagru u savezu i njihove odluke. Gledaću utakmicu ali bez ikakvih emocije i nerviranja, nemam više za to godina a u životu ima mnogo važnijih stvari od gledanja talenata od 27 - 30 godina iz velike Turske lige.
Ovo je rezultat sporta, a ne politike
. Nadam se da ce tako ostati
A Petev je rezultat politike i kriminala.

A Petev je rezultat politike i kriminala.
Nastavak sage, posvađali se Husara i Asmirov stari na facebook komentarima

Begovićev otac: Asmiru su u kampu reprezentacije podmetnuli korona nalaz
Na Facebooku je došlo do rasprave između Amira Begovića, oca našeg golmana Asmira Begovića i Admira Husarića agenta Kenana Pirića.
“Napustio kamp i uslovljavao ako nije prvi golman da neće da više dolaziti” napisao je Husarić kao objašnjenje zašto Begović nije pozvan, na šta je dobio odgovor Asmirovog oca.
“Laže to što kaže da je Asmir uslovljavao to da ako nije prvi golman neće dolaziti. To nije nikada bio problem, niko normalan ne voli biti rezerva, to je normalano, Asmir nije pravio problem radi toga… Problem je bio što su mu podmetnuli koronu, da je pozitivan na koronu, a nije bio i stavili ga u izolaciju da nebi bio na treningu, da ne bi mogao braniti…” ispričao je skandalozne optužbe Begovićev otac.
Asmir Begović nije dobio poziv kod selektora Ivajla Peteva za utakmice protiv Finske i Francuske, iako redovno brani u Engleskoj, dok je Kenan Pirić na spisku iako ne brani u Mariboru.
Ranije su iz Saveza izašle nezvanične informacije kako selektor i ne može pozvati igrače iz Engleske zbog COVID protokola, no selektor je ovaj potez objasnio “Kenan Pirić je iskoristio svoju šansu sada protiv Italije kada je branio za reprezentaciju. Mlad je i kvalitetan golman. On je u budućnost reprezentacije iuklapa se u timsku atmosferu”.
“Smatrao sam da su igrači koji su pozvani da će podnijeti pritisak koji ćemo imati za ove dvije kvalifikacione i prijateljsku utakmicu pred nama. Ja imam širi spisak, pogledao sam dosta igrača koji do sada pozvani, ali ne znači da oni nisu tu. Vrata su svima otvorena za ubuduće.” rekao je Petev.
“Ti što nose traku su ga i otjerali uz pomoć predsjednika Saveza. Ovaj “clown” je samo egzekutor” optuživao je Amir Begović u oktobru 2019. godine Edina Džeku, Dinu Begića i Roberta Prosinečkog da tjeraju Begovića iz reprezentacije.
E čuj Seferović, Adilović i Musa, sunce ti j.ebem glupo, kad pomisliš da ne može gore ovi ipak pronađu način. Uloga pomoćnika u reprezentaciji je da nešto korisno uradi, ne da samo popuni mjesto poput ove raspale neznalice. Adilović? Musa? Koji **** ****?
Andriy Shevchenko je u reprezentaciju Ukrajine doveo Tassottija i Malderu iz Milana da mu budu dio stručnog štaba. Kod nas neki propaliteti koji nisu ništa uspjeli u trenerskoj karijeri pa se onda pitamo što reprezentacija propada i nas nema nigdje
Andriy Shevchenko je u reprezentaciju Ukrajine doveo Tassottija i Malderu iz Milana da mu budu dio stručnog štaba. Kod nas neki propaliteti koji nisu ništa uspjeli u trenerskoj karijeri pa se onda pitamo što reprezentacija propada i nas nema nigdje

Uloga pomoćnika će biti značajna, kolko je bila značajna za ove dvije tekme.
I još jednom da primijetim, postaje zabavno vidjeti da stvari ipak mogu bit gore nego prošli put.
I još jednom da primijetim, postaje zabavno vidjeti da stvari ipak mogu bit gore nego prošli put.

Bez imalo dileme bilo je gore za vrijeme Bajevica...
O Petevu ce rezultati govoriti...
...
Vec sada se vidi sta bi Barbarez sa svojim strucnim stabom znacio...zapravo znalo se od prvog dana ali eto...svjesni su u savezu da bi mu morali dati potpunu slobodu i da bi morali gledati Begovica, Lulica, Vrancica...Gigovica i sl.
O Petevu ce rezultati govoriti...
...
Vec sada se vidi sta bi Barbarez sa svojim strucnim stabom znacio...zapravo znalo se od prvog dana ali eto...svjesni su u savezu da bi mu morali dati potpunu slobodu i da bi morali gledati Begovica, Lulica, Vrancica...Gigovica i sl.
Citujaci komentare ne samo ovog portala vec i drugi i ovako sa rajom pa mogu reci 90 posto ljudi je istim frekvencijama. Svi razocarani u izbor selektora i svi manje vise prizeljkuju da repka zijani i da ovaj bugar ode da bi napokon dosao neko ko je zasluzio da bude tu. 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da se izvinem ljudima kojima sam jučer rekao da Begović nije pozvan zbog pravila VB o koroni, odnosno povratku. Mislio sam da je tako, ali nije. Moje isprike.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad vidim Pirića na spisku. Frajer je ko Thanos, neizbjezan! Nema veze ko je selektor, koji je kvalifikacioni ciklus, kakvo je stanje u savezu jedna je stvar sigurna... Pirić je na spisku.
Ne pozvati Begovica koji je u strasnoj formi na spram covjeka koji fudbal igra samo u reprezentaciji, dakle 3-4 puta godisnje i nigdje drugo... ne znam. Mi nismo Francuska pa da nam nije bitno sto se izostavi 2-3 igraca jer oni imaju 3 postave sa kojima mogu osvojiti EURO. Nama je svaki igrac bitan, svaki djelic talenta koji mozemo izvuci nam je vazan. I da ova prica kao ne mogu igraci iz engleske i kao Begovic je bitan Bormutu... pa cekaj, ne mozes reci da je Begovic bitniji za BOU nego Bruno zan Man U, a Bruno je uredno na spisku Santosa...
Ne pozvati Begovica koji je u strasnoj formi na spram covjeka koji fudbal igra samo u reprezentaciji, dakle 3-4 puta godisnje i nigdje drugo... ne znam. Mi nismo Francuska pa da nam nije bitno sto se izostavi 2-3 igraca jer oni imaju 3 postave sa kojima mogu osvojiti EURO. Nama je svaki igrac bitan, svaki djelic talenta koji mozemo izvuci nam je vazan. I da ova prica kao ne mogu igraci iz engleske i kao Begovic je bitan Bormutu... pa cekaj, ne mozes reci da je Begovic bitniji za BOU nego Bruno zan Man U, a Bruno je uredno na spisku Santosa...
Drag mi je Begovic, ali dosta je vise. Ocito da nije u stanju da prihvati da bude broj 2 u reprezentaciji i ne treba dobivat poziv. On nije isti golman otkad je bacio x godina na klupi Chelsea. Jedan od glavnih krivaca u katastrofalnim kvalama za Euro 2016. Nas najbolji golman svih vremena, ali svoje je odradio. Sehic je zasluzio jedinicu svojim partijama i ponasanjem.
Sto se tice Kovacevica, taj partijama u U21 ce tesko zaigrat za Kosovo, a ne Srbiju.
Sto se tice Kovacevica, taj partijama u U21 ce tesko zaigrat za Kosovo, a ne Srbiju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jedina opcija!

- Beduin
- Kontakt:
Da Begovic nije ocekivao poziv i nije htio doci, onda bi sigurno i njegov otac drugacije reagovao ili nikako ne bi reagovao. Sad je i ocito da Begovic ne godi Savezu, narocito nakon one izjave oko menadzera i prodaje igraca, naravno Husara je jedan od njih i uvijek je najglasniji za svoje igrace. Husari je bitno da mu se igraci vrte oko reprezentacije, dok je jednom Begovicu bitno da brani, dokazuje se, svjestan svojih kvaliteta.
Sigurno nije tek tako prozvao jos prije par godina i Dzeku, Begica i kompaniju, samo nastavak mahalanja i isijavanja moci naseg kapitena zapocetog daleko ranije (jos u vrijeme Papeta)... Fujj
Pomocnici Peteva

Sigurno nije tek tako prozvao jos prije par godina i Dzeku, Begica i kompaniju, samo nastavak mahalanja i isijavanja moci naseg kapitena zapocetog daleko ranije (jos u vrijeme Papeta)... Fujj
Pomocnici Peteva

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
Hahaha da dodje neko ko je zasluzio cekamo od 2014 i nikako da docekamo. Nek taj neko prvo malo pocne radit poso na koji ga zovemo.HarisZe je napisao/la: ↑12 mar 2021, 20:57Citujaci komentare ne samo ovog portala vec i drugi i ovako sa rajom pa mogu reci 90 posto ljudi je istim frekvencijama. Svi razocarani u izbor selektora i svi manje vise prizeljkuju da repka zijani i da ovaj bugar ode da bi napokon dosao neko ko je zasluzio da bude tu.![]()
Samo se ovdje sudi prije bitke. Toliko vas ima i toliko ste samouvjereni u sebe i da i ako pobijedimo Finsku a trebali bi aBd, recete da je na srecu da je moglo jos vise, samo da ne pojedete vlastita ****
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gdje je @Admin " kad Mlatnemo Finsku i ne izgubimo sa 5 razlike protiv Pjetlova"
aaa kakva ce onda biti prica...

aaa kakva ce onda biti prica...
Uhljebio se @Ado, ko vas ...be kad ste levati
Husara misli imati igraca na SP. 
Samo sanjaj momcino.
Bega je na prvoj tekmi repke na jednom prvenstvu bio jedinica. To tvoj Pirke nece nikada.

Samo sanjaj momcino.
Bega je na prvoj tekmi repke na jednom prvenstvu bio jedinica. To tvoj Pirke nece nikada.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hajde razumijem da Husara brani svog pulena, ali otkud ovoliko forumskog sljama koji je protiv Begovica...
U nasem narodu se kvalitet i profesionalizam nikad nisu cijenili.
Dajte nam Dzeku kapitena, nek okupi ekipu kod Seje Brajlovica. Nema boljeg nacina da se stvori sto bolja kohezija u ekipi.
Begovicu, Lulicu, Ibisevicu i ostaloj ekipi hvala za sve. Uvijek su bili maksimalno ozbiljni, davali su sve od sebe i zahvaljujuci takvima i jesmo otisli na prvenstvo pod palicom jednog od najgorih trenera ikad. Nikad se takva generacija nece ponoviti i zato vise nikad nista ozbiljno napraviti necemo.

Dajte nam Dzeku kapitena, nek okupi ekipu kod Seje Brajlovica. Nema boljeg nacina da se stvori sto bolja kohezija u ekipi.

Begovicu, Lulicu, Ibisevicu i ostaloj ekipi hvala za sve. Uvijek su bili maksimalno ozbiljni, davali su sve od sebe i zahvaljujuci takvima i jesmo otisli na prvenstvo pod palicom jednog od najgorih trenera ikad. Nikad se takva generacija nece ponoviti i zato vise nikad nista ozbiljno napraviti necemo.
A trebali bi aa? prvo ne mislim gledat repku dok ovaj neznalice ne ode a da li ce mo izgubiti od finaca? hocemofeniksptica je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:10Hahaha da dodje neko ko je zasluzio cekamo od 2014 i nikako da docekamo. Nek taj neko prvo malo pocne radit poso na koji ga zovemo.HarisZe je napisao/la: ↑12 mar 2021, 20:57Citujaci komentare ne samo ovog portala vec i drugi i ovako sa rajom pa mogu reci 90 posto ljudi je istim frekvencijama. Svi razocarani u izbor selektora i svi manje vise prizeljkuju da repka zijani i da ovaj bugar ode da bi napokon dosao neko ko je zasluzio da bude tu.![]()
Samo se ovdje sudi prije bitke. Toliko vas ima i toliko ste samouvjereni u sebe i da i ako pobijedimo Finsku a trebali bi aBd, recete da je na srecu da je moglo jos vise, samo da ne pojedete vlastita ****

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Beduin, bhfanatic14, Quartararo, Zglavkar i 30 gostiju.