Moderator/ica: GracanicaAA
ybg stacesmelanholicar je napisao/la:Banovićani to i vi izgubiste od Spartaka iz Subotice u pripremnoj,postade taj Spartak ubica mekog srca za naše klubove![]()
sigurno medju najlosijim terenima u BIH ! ..neutralan__ je napisao/la:evo danas slikano
jbg jos kolko smo se radovali kad su ga poceli radit al mogu rec da nisu nista napraviliLjumani_Banovici je napisao/la:sigurno medju najlosijim terenima u BIH ! ..neutralan__ je napisao/la:evo danas slikano
kad SMO ga počeli raditneutralan__ je napisao/la:jbg jos kolko smo se radovali kad su ga poceli radit al mogu rec da nisu nista napraviliLjumani_Banovici je napisao/la:sigurno medju najlosijim terenima u BIH ! ..neutralan__ je napisao/la:evo danas slikano
a vise se nema para da se nesto radi novo...valjda ga poprave do nastavka
fakat im je*em majku svima dole u upravi !neutralan__ je napisao/la:fakat sta smo treninga potrosili na to jbt ...najvise mi zao onih ljudi(rudara) neki od njih sa posla (iz trece smjene) na stadion i na onoj vrucini valja izdrzat dan..
ja sta je ovo sunce ti, stvarno loše, jest da je sad toplo vrijeme ali opet!neutralan__ je napisao/la:evo danas slikano
jbg bio je dugo pod snijegom ,kakva je kod vas situacija sto se tice travnjaka?B o X je napisao/la:ja sta je ovo sunce ti, stvarno loše, jest da je sad toplo vrijeme ali opet!neutralan__ je napisao/la:evo danas slikano
nisam išao na teren ali vjerovatno je slično ovomeneutralan__ je napisao/la:jbg bio je dugo pod snijegom ,kakva je kod vas situacija sto se tice travnjaka?B o X je napisao/la:
ja sta je ovo sunce ti, stvarno loše, jest da je sad toplo vrijeme ali opet!
I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA!B o X je napisao/la:nisam išao na teren ali vjerovatno je slično ovomeneutralan__ je napisao/la:jbg bio je dugo pod snijegom ,kakva je kod vas situacija sto se tice travnjaka?B o X je napisao/la:
ja sta je ovo sunce ti, stvarno loše, jest da je sad toplo vrijeme ali opet!
ma ovo sto je uzorano je iza gola .. to je uglavnom nebitno ... bitan je glavni dio terena koji je poprilično loš ... moraju uraditi sta god, ali ga morajuuuu uraditi !B o X je napisao/la:ja sta je ovo sunce ti, stvarno loše, jest da je sad toplo vrijeme ali opet!neutralan__ je napisao/la:evo danas slikano
hahah upravu siFrutek je napisao/la:Jeste vi vidjeli teren u ŠB šutite i budite sretni
radili ga prije pocetka pl al opet nista jbg trebaju nesto uraditzmaj gradacac je napisao/la:slabo vam glavni dio terena treba te pod hitno to uradit...!! pozz iz gradacca
,,,,,,,,,zmaj gradacac je napisao/la:ok treba te se skupit navijaci i trazit da nesto urade ipak ovo nelici na teren...!!!!
Hodza_manLju je napisao/la:,,,,,,,,,zmaj gradacac je napisao/la:ok treba te se skupit navijaci i trazit da nesto urade ipak ovo nelici na teren...!!!!
samo 'prali' novac....kakav teren i kakavi bakrači.....para nema,a teren je jedan od najgorih u ligi. Da nam je teren od Omladinca iz Mionice gdje bi nam bio kraj. Zato nasi igrači bolje igraju na strani jer jedva čekaju da odu sa onog stadiona čipi čips;)
ma radili teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.