Pozivam sve Bosance i Hercegovce da stanu na branik svoje zemlje, suprostave se režimu koji teroriše našu domovinu i jednom za sva vremena promijene odnos svijeta prema nama.Zemlja zvana Bosna nesretna je zemlja koju ne vrijedi osvajati, jos manje držati, ali se može podnijeti kao prijateljska. Time nam ne bi smetala, a služila bi bar kao sigurno konačište na prolazu. Ona nije kraljevstvo u našem smislu.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Klasična malverzacija od strane Evrope nad bosanskim rodom. Šta to feudalna Evropa ima protiv omalene države između dvije kulture? Osporavaju nam svaki mogući razvoj od nacionalnih, socijalnih, privrednih, kulturnih, a sada kao i mnogo puta do sada sportkih vrijednosti.. Vjerovatno nas vide kao potencijalnu opasnost. Opasnost koju je Derviš Sučić opisao:
"We need to suffer. And we need to fight."
- Alen Škoro
- Kontakt:
@Virtu4l
Brz oporavak i sve najbolje ti želim.
Nadam se da ćeš uskoro naći djevojku ili obavezu.
Naslađivati se nekome u ovakvoj situaciji, a živiš u Bosni, dok tvoj klub jedva skuplja igrače za evropsku utakmicu. Druže, nema smisla. Usput, jako mi je žao želje što se doveo u ovakvu situaciju, nadao sam se da bi mogli iznenaditi dole.
Živio.
Naslađivati se nekome u ovakvoj situaciji, a živiš u Bosni, dok tvoj klub jedva skuplja igrače za evropsku utakmicu. Druže, nema smisla. Usput, jako mi je žao želje što se doveo u ovakvu situaciju, nadao sam se da bi mogli iznenaditi dole.
Živio.
NON MOLLARE MAI
Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Evo Džeko objavio.Najaci atak na sudiju i uefu je sad pokrenuti kampanju da nasi poznati,Dzeko,Misimovic,Pjanic i ostali svi ovo podijele javno na svojim drustvenim mrezama,da kazu da je dosta kriminala nad nama Bosancima ovako smo isto ispali i sa SP.![]()
Ovo nisu istine![]()

Ovo u seharu.
23
-
- Kontakt:
a ono kad smo popušili od Nigerije na SP-u?
Hahaha samo nek nisu izraelski amateri pa cemo halalit. Bjeloruski amateri Astanu onako reda radi oderase al eto znamo da je Zeljkan nivo za Astanu i Brest. Nadam se da ce u ligi sad mozda otvoriti oci i vidjet da zeljkan i amaw lazu u vezi koronelet3 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:20Izvuci i potop protiv Hapoela, ako ce ti biti lakše da preboliš ovo večerašnje ispadanje od bjeloruskih amaterafeniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:17https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/m ... ljeznicar/![]()
![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 27 avg 2020, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
qurac ti je zao. pusti nam molim te suplje pitarske. ko vas ne zna.Alen Škoro je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:41@Virtu4l
Živio.
Da hocete 10 primit kao i do sad i odma ispasti sto brze to bolje kao sto ste navikli i najmanje moguce para uzet.Tristan10 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:44qurac ti je zao. pusti nam molim te suplje pitarske. ko vas ne zna.Alen Škoro je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:41@Virtu4l
Živio.
-
- Kontakt:
Bolje je i tako napisati, kad se tako i misli, nego neku suplju iza paravana.zagor1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:46Da hocete 10 primit kao i do sad i odma ispasti sto brze to bolje kao sto ste navikli.Tristan10 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:44qurac ti je zao. pusti nam molim te suplje pitarske. ko vas ne zna.Alen Škoro je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:41@Virtu4l
Živio.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 avg 2020, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vidim debilizam standardan, zalosno je to.
Ponisten je cist gol, nije dosudjen penal, Sarajevo je bilo bolje ali je brutalno pokradeno.
I stvarno moze se i ovdje vidjeti zasto nama nikada, u svemu pa i sportu nece biti bolje.
Svojim zemljacima i svim navijacima Sarajeva zelim da cestitam na dvije perfektne GOSTUJUCE utakmice zasluzili ste prolaz i borbu za play of EL, mozda cak i grupe.
Ovako ce biti teze ali vjerujem da se mora ova lakrdija i kradja vratiti Sarajevu, mozda cak u 3 kolu EL. Sretno
Ponisten je cist gol, nije dosudjen penal, Sarajevo je bilo bolje ali je brutalno pokradeno.
I stvarno moze se i ovdje vidjeti zasto nama nikada, u svemu pa i sportu nece biti bolje.
Svojim zemljacima i svim navijacima Sarajeva zelim da cestitam na dvije perfektne GOSTUJUCE utakmice zasluzili ste prolaz i borbu za play of EL, mozda cak i grupe.
Ovako ce biti teze ali vjerujem da se mora ova lakrdija i kradja vratiti Sarajevu, mozda cak u 3 kolu EL. Sretno
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Molim igrace Zelje da pevaljku ne diraju masnim rukama od janjetine..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne kupa se kao i ostatak pitarske populacije.Smrde po ulici i parkovima.
23
-
- Kontakt:
Sabra vidi da bi ju Sisara i Lana Baneli izmetlarile, pa se vako pizdi
Panika u Nyonu, pišu se izvještaji, šalju se pozivnice za hitni sastanak ujutro
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.