Povecavaju brzine interneta, strpi se malo, ne bi se trebalo dugo desavati19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 00:32Koji k je vise sa telemachom?
Svako malo mi se ruter sam restartuje i nestane mi internet na 2 minute.
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
-
- Kontakt:
Ovo je napisao sta je sanjao, ne lozi se

Ja sam nacuo ali nisam vjerovao da je istina.
Znaci sada Telemach daleko iznad drugih.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gdje ste vidjeli to za Arenu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije jos uvijek potvrđeno ali generalni direktor Telemacha je to jucer nagovijestio.
Bacio covjek patku da produze ugovor ovi koji nisu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidim sad onaj kanal moje Tv se ugasio, sad neki novi kanal, my tv koji nemam na ovom iptv
. Neko ko koristi iptv i vec su mu ubacili ovaj my tv, nek mi se javi pp.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Radim sa optikom dugo vremena i ako imaš mogućnosti predji na optiku, bakar od bh telekoma je qrina obična, koriste se stare instalacije koju su se spajale izmedju 1970-1980 godine, još kad se uzme u obzir da je sve to u ratu pokidano i da se samo krpilo, a rekonstrukcija mreže na bakru se mora raditi najkasnije svako 10 godina, kod nas to nikad nije uradjeno.
Na optici sam uredni puštao brzinu po 2 gb/sec downloada preko fritz modema.
Jedino što može da ti štopa na optici je ako nije uredno uradjena kućna instalacija, ali i ako se to desi može se riješiti problem provlačenjem novog instalacionog kabla.
Ako uzmeš paket na optici od 300mb/sec toliko će ti biti i isporučeno.
#ALLEGRIOUT
Kazu da ce biti zvanicno od 24.06. zbog tajnosti ugovora gdje 7 dana prije smiju otkriti informacije. Meni je žena iz Telemacha danas to nagovijestila da ce se vratiti kad sam nazvao da pitam. Nije izricito rekla da hoce, ali je rekla da u julu spremaju novi paket koji ce vratiti Telemach na staro, a to moze znaciti samo povratak Arena.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Puste zelje pojedinaca, bacanje bombi od ovih novoregistrovanih i mamac za produzenje ugovora od strane uposlenikaQUARTERBACK je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35nema picke da vrate arene na telemach to je neko bombu bacio
De topnice brate posalji mi to, nece harden da mi posalje ccQUARTERBACK je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35ova hardenova je top i ja je koristim braca kinezi su sve zive kanale obezbjedili
nema picke da vrate arene na telemach to je neko bombu bacio
Samo se glupavi bosnjo moze radovati sto bi strana firma kao bila jaca od domace.
Da su 100 puta losiji,ja bi uvijek izabrao Telecom!
-
- Kontakt:
Jednom **** pojeo za telemah, ne bih vise licno ja sam zadovoljan sa mojom Tv ! 

04.10.2009 !
Dobra a, nemos se puno zaliti obzirom na cijenuQUARTERBACK je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35ova hardenova je top i ja je koristim braca kinezi su sve zive kanale obezbjedili
nema picke da vrate arene na telemach to je neko bombu bacio

Cuj onog gore, namjerno bira losije i ponosi se tim. Svaka cast.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ajoj više sam ljudi preobratio na kineze nego sva kineska propaganda u zadnje desetljećeharden je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:04Dobra a, nemos se puno zaliti obzirom na cijenuQUARTERBACK je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35ova hardenova je top i ja je koristim braca kinezi su sve zive kanale obezbjedili
nema picke da vrate arene na telemach to je neko bombu bacio![]()
Cuj onog gore, namjerno bira losije i ponosi se tim. Svaka cast.

U znak solidarnosti prema ukrajinskom narodu i sa željom da svim svojim korisnicima olakša komunikaciju s bližnjima - porodicom, prijateljima i kolegama u Ukrajini, Telemach bez naknade omogućuje pozive iz fiksne mreže prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini od danas u 16h do 10 marta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.